Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1177
29.7.07 13:00

Radko - což o to, já bych jí klidně dala a věřím, že by jí to i šmakovalo. Ale kvůli předpokladům k alergiím chci ještě ten měsíc plně kojit. Navíc, za 14 dnů jedeme na dovču, takže si to nebudu komplikovat. Ale jinak díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
29.7.07 13:05

Has, ukaz nam Justinku, plosim plosim! Ona je na tom metriku tak hezoucka! Das ji do galerky? Nebo ji schovavas jak Popelku???
Darek jsem vybirala Martinovi, zatim neuspesne :?

A uz jsem vam zahltila galerii :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.7.07 13:41

Tohle je taky omyl. :pocitac: Ale aspoň vám napíšu, že jdu do galerky taky šupnout fotku - aspoň z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.7.07 13:43

Matessko - my jsem teď půjčili foťák sestřence, takže nemám nové fotky, ale podívám se po nějakých starších.

Do galerky pod foto jsem ti už psala, doufám, že se nenaštveš. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.7.07 13:44

omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
29.7.07 13:51

Ahojky,
tak si představte,že jsem tu dopoledne měla tchýni a šla s oběma holkama na procházku 8O 8O 8O .Manža převážel nový auto a potřeboval doprovod,tak přijel tchán a tchýně s ním.Babička se hned hnala k Lucce,ktrou samozdřejmě vzbudila a Lenku vytáhla z postele (bylo půl deváté) a že půjdou na procházku.Lenka protestovala-a kdo by ne když ji vzbudila-Lucka chtěla jíst,no komedie :roll: .Tak jsem pomohla lence oblíct,dala jí snídani a dávala Lucce jíst.Jak se holky najedly tak mě ji tchýně vzala že jedou,tak říkám babi ještě přebali 8O .No prostě se rozhodla že s nima jede na procházku,tak to muselo být okamžitě,hned teď :roll: :? .Samozdřejmě i na procházce mela,protože Leňa chtěla jít na pískoviště za kamarádama a bábi ji nechtěla pustit.Prostě si to všechny tři užily :? .

Lucci my jsme v dino parku byly vloni,to měla Leňa 4roky a hrozně se bála.Chodila jen po cestičkách,nechtěla se k nim vůbec přiblížit a jak se spustily ty repráky s řevem tak se mě držela jak klíště.Nejhorší byl tyranosaurus.Byl opravdu obrovskej a hrozivej a taky šíleně přeřvanej,i mě běhal mráz po zádech.K němu se Leňa vubec nechtěla přiblížit.Byl na takovým kopečku a my jsme se smanžem musely vytřídat aby jsme se podívaly.A taky je tam virtuální kino-tam jsem samozdřejmě nemohly jít a jen z toho řevu co jsme venku slyšely byla Leňa vystreslá.Nejvíc se jí líbilo pískoviště udělaný jako vykopávky.

Has já jsem bavlněný plíny používala u Lenky,teď bych už na to neměla čas.Teda samozdřejmě měla,ale bylo by to na úkor času který můžu věnovat lence.Ale z mého oklí co můžu posoudit tak děti co byly v bavlněných začaly daleko dřív chodit bez plínek,tak se držte a byrzy je schováš pro druhé mimi.

A jěetě jednou opakuji dotaz: Jaký máte názor na děti a pc?Je škodlivější televize nebo pc???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.7.07 13:53

Has ,
ale trošku sis popletla děti :-P Nebo fotky :wink: Svůj kometnář k Matesce jsi napsala i na mého Lukyho :-P
Nepovedlo,nepovedlo,kiš kiš :-P

Jdeme ven,děti jsou nějak otravné či co :nevim: Akorát se tam nějak zatahuje…asi bude pršet :?

Pěknou neděli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.7.07 13:57

Leni,
nevím,co je škodlivější,ale když je oboje s mírou,tak si myslím,že nemůže ani jedno ublížit…však víš :wink:
A kde jsou všude ty Dynoparky :nevim: :?:
Mohli bysme si udělat nějaký výlet,ale netuším,kde to je :nevim:

Tak,jdu je vypravit… :roll: To mám ze všeho nejraději :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488

A ještě
Has já jsem s Leňou na plavčo chodila.V půl roce do nemocnice do rehabilitačního bazénku.Byly jsme tam vždycky tak 3-4 maminky a reh.sestra byla venku a říkala nám co máme dělat.Různě jsem s dětma cvičily a pak je učily potápět.S Luckou bych chtěla taky chodit ale ještě nevím jak to půjde skloubit se školkou a hlídáním.Nechám to až tak na konec září až budud vědět jak manža na tom bude s novou prací.

Štičko to je dobře že Kuldě papání chutnalo.A co manža jaký má z prvního krmení zážitek a taky dodej fotky :! Teď tak 2 dny počkej co to s malou udělá-kdyby měla mít nějakou reakci- a když nic tak jí dej klidně celou skleničku,když jí to tak chutná :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177

Leni - jásimyslím, že škodlivější neni ani jedno, jelikož monitor od PC nebo od TV funguje zhruba na stejném principu, tedy - ty klasické. Nemluvím o plazmových TV a odobně - to nevím :nevim: Ale jinak pasívní vysedávání u TV je určitě horší než třeba nějaká hrna na PC. Ale i to PC by se mělo s mírou, páč děti potřebují pohyb a to u PC nemají. A taky je už dost velká obezita u dětí. Jo a prý v ČR je 2/3 obézních lidí :! :?:

Justí je dnes protivná extra speciál. jdu s ní něco dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
29.7.07 14:10

Tak kdyby mělo jít jen o obezitu ,tak naše Leňa může sedět u pc celý den.Je tak aktivní že mám problém aby nějaký to kilo nabrala.A ani u pc nesedí,pořád nadskakuje a pobíhá okolo :D ,je prčovní ona hraje hru kde někdo utíká a utíká na místě s ním :D ,a všechno hrozně prožívá vždycky řve-dělej děje už je za tebou ,a nahoru vyskoč děléééj-no úplný hysťáky :D :D :D .

Peti my byly v zoo a dinoparku Vyškov.Do toho dinoparku se dostaneš jen přes tu zoo.A ta je taková malá s hodně domácími zvířaty a le moc fajn.Kdyby nebylo toho že do dinoparku nemůžeš přijet sama ,ale musíš jen jejich autobusem,který je samozdřejmě přeplněný k prasknutí tak bych tam jela znova.Je tam moc pěkná příroda.Ale mačkat se v autobuse s kočárkem teda ne-e :cry: .

Holky když tak občas čtu po sobě příspěvky a vidím ty překlepy tak si připadám jak analfabet :-) ,ale to já nejsu,fakt ani ožralá :-)
A taky koukám že jsem samá Leňa,ale to víte 5 let jsem doma jen s ní tak jiný zážitky nemám :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
29.7.07 14:59

Mattes: to vybíras dárek pro manžu? Ja mu vybrala jedno z autíček které si sám muže poskládat mělo to velký uspech www.bburago.com
www.bburago.cz

S přikrem chci taky počkat uvažovala jsem dokonce že ja začnu s přikrmama až jak uvidím že malému už doopravdy nestačí mléko… Proč vařit a vymyšlet na jaký spusob mrkvičku když by mu stačilo mléko… nebo to se už s nějakého duvodu májí dávat přikrmy??? aby pak později jedl i něco jiného jako jen mléko…nebo jak to vlastně je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.7.07 15:02

Pet - ale nespletla jsem si fotky. :pankac: Jen ta první část komentáře patřila Matess a jejímu komentáři výše a ta druhá část patřila k fotce. Jdu to nějak opravit. :pocitac:

Leni - já mám taky fůru překlepů, ale někdy to po sobě nestíhám číst, zvlášť když Justí mrnčí. :D

Nové slovo - Justínka používá asi tak týden a je to něco jako kchrrrrrrr

Obezita - aby jste si nemyslely, že tu chci nějak mentorovat nebo co. Ale můj otec zemřel na infarkt myokardu a mamka má diabetes II. typu. Takže mám fakt co dědit. :roll: :roll: Čili se snažím aby mně to minulo, i když jsem od malinka byla baculka. Ale taky vím, že ta shozená kila po porodu kdybych neshodila díky kojení, dostávala bych dolů opravdu těžko. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.7.07 15:07

Reo - příkrmy se začínají dávat pro to, že postupem času MM přestává krýt výživovou potřebu dítěte. Samozřejmě, že to není úderem ukončeného 6. měsíce. Ale mateřské mléko nenahradíš příkrmy taky ze dne na den. Ale je třeba postupně zvykat a taky zjišťovat, jestli náhodou není na něco alergické. (furt taky otravuju s těma alergiema. :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
29.7.07 17:39

Reo, prikrmy se maji davat od ukonceneho 6 mesice, protoze mimi uz potrebujou treba zelezo, co je v zelenine a to MM neobsahuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí