Poradna duly
Jana Čurdová
ja ted cucim na konec toho filmu a budu brecet…ani nevim o co jde, ale ted to vypada, ze to bylo dost dobry ![]()
Pet: co chceš? chlapi jeli na APALUCHU… Jenom chlapi žádne ženské… jenom je s nima 10letá holčička ona je nejstarší to prý kvuli tomu aby mohla chodit chlapum pro pivo ![]()
toz copak to jde odejit, kdyz mi furt pipe mobil, ze najednou tady plkate?
Reo, tak to musi byt fakt chlama ![]()
Jejda, to je nadherna pisnicka! Honem si to zapnete!
Ja a jsem porad jeste zasekla v ty ansi galerii, protoze to tak nejak davam dohromady na ty nase mimistranky.
Reo: tak to se nedivim, ze nechces pustit.
Ta predstava je silena..
konec, ted uz hraje jina…
Tak dobrou noc!!!!!! Ja uz to vypinam!!!!!!!!!!
![]()
Ja asi taky du hajat…hodím sprchu a du si lehnout k Seboškovi.. mám ho vedle v posteli místo manžela
Leží na jeho pulce to at mi není tak smutno… Taky někdy děláváte že si lehnete do postele vedle malého a koukáte jak spinká… Někdy u něho strávim 10minut a jenom ta na něho čumím a dívám se jak spí…
Tak já jsem hledala nějaký nový odkazy na pc hry pro mrňata.Něco novýho mám tak to Lendě zítra pustím.Zatím sjíždí teletubbies-a z těch mě už pomalu hrabe -a bbc,ale to je zas už složitější.No uvidíme zítra,třeba ji to zaujme a budu mít od ní hchvíly klid.Co myslíte je horší televize nebo pc-teda pro děti.
A teď pádím do hajan.
Dobrou ![]()
Reo, jo, to delam taky. Nemuzu se na ni vynadivat, ty deti jsou tak strasne sladoucky, kdyz spinkaji
Tak a ted uz jdu…musim…Martino, jdi uz
Jdi se koukat na spici Nellinku ![]()
Reo: pres den se snazim pohonit co se da.. ale i tak na ni nekdy vejram a rikam si : jdi neco delat.. nez se vzbudi a nez se donutim, hup a je vzhuru ![]()
a v noci.. mam ji zaplou na videochuvicce, takze na ni i kdyz „infa“ koukam porad ![]()
Hezky vecer, byli jsme jeste na vecerni prochajde a bylo tam po desti tak krasne,no to mam rada.
Jinak jsme dnes byli jeste na vystave Warhola v Sovovych mlynech,no hezke, ale devet obrazu za 180 KC? No nic bylo to hezke a musim vam rict, teda napsat, ze Iva to komentovala ,kazdy obraz se ji ocividne moc libil, protoze ta vykladala a jecela radostne na cely sal. Myslim vsak, ze se ji libilo, jak se to tam rozlehalo a slysela se dvakrat.
Pak jsme trosinku zmokli. Ale byla sranda, mam moc rada tydle spolecne „rodinne“vychazky po Praze. No ja ty svoje dva prislusniky miluju
![]()
Pipi moc hezky novy metrik
Listi vecer jsem si zazila neco velmi podobneho,co mas uz par dnu ty. Nemohla jsem se od male vzdalit ani na chvilinku ba co vic, nemohla jsem odejit z jejiho zorneho uhlu ![]()
Choditka, odrazedla zatim nic nemam a asi nic kupovat nebudem,ale treba casem zmenim nazor
Ha, konecne sjem se dobrala konce te galerky.. sem behem tri dnu projela vsem tisicmoc fotek.. vsechny jsou uzasne! ![]()
A ted jeste v mailu co toho mam ! ![]()
holky, mrknete na MIMIUNOR NA TEMA JSME SI PODOBNI!!!!!
JE TO ZAJIMAVE!!!!!!!!!!!!!!!
tak a pomalu se pujdu ukladat ke spanku, ac teda dneska se mi vubec nechce spat, ale musim abych zitra nebyla jak zombie!
cu kocky,
vy jse tea treperendy, tak mala se vzbudila az ted na prvni kojo sikulka, papala naposled v deset, je fakt, ze jsme teda od pul osmy uspavali a byl to horor. sli jsme spat taky v deset, tak mam neco naspano. to nase ditko pravidelne oziva v pul osmy vecer a to je s ni nejvetsi legrace, vejska a povida a je tu na dece u telky klidne do jedenacti a vubec neni ospala.
choditka, my ho mit nebudeme, pac nesmime kvuli zadickum
tak krasnou nedeli vam i robatkum. ![]()
Jeje, jdu na mimiunor ![]()
HAS - moc dekuju za sdileni tvych zkusenosti s plenkama. Ja Giovankovi obcas davam klasika bavlnenou plenku, ale myslim ze ten tvuj plenkovy system je oproti klasice mnohem vymakanejsi. To vis, ze mam otazky
Ale divam se na jejich stranku, a tam nachazim hodne odpovedi. Zajimalo by me, jak te to napadlo, ze budes pouzivat latkovky, proc sis vybrala zrovna tyto a jestli ti to nekdo predvedl nebos to objednala pres internet.
Justinka je sikulka! Giovi se dnes poprve postavil na vsechny ctyri a taky do kliku.
Jsem zvedava, jak dlouho bude trvat, nez zacne lezt. Davam mu tak tyden, maximalne dva ![]()
JEJE - to je fakt super to tematko. Hlasovala jsem
Nemam tu fotku, jak jsem byla mala
ale napisu mamce, at mi posle ![]()
Nic vic se mi uz nechce, nezlobite se, ze? Dnes jsme byli na plazi, byla nadherna voda a Giovi se dnes nebal, i kdyz ho voda zase osplichla az na brisko a razem mel dvoukilovou plenku ![]()
A zitra uz nam prijede tatinek, hura! ![]()