Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
28.7.07 21:20

Cus Jeje,
no jo, prostě s prababičkama je kříž a hlavně jak jsou chytrý…no doufám, že jednou taky nebudu taková..asi jo co.
No a jak se máš a co jinak…vidíš, už jsme se zapojila a píšu každej den, to jsem holka šikovná co.
Jinak už jsem dala inzerát na ten můj kočár, tak jsem zvědavá jestli se nekdo ozve. No je jak novej, ale já potřebuju něco skladnějšího a už nám stači sporťák.
Tak zatím…zase řveme :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.7.07 21:22

Matesko ,
neděkuj,nemáš vůbec zač :! Napíšu,až budu v :-) Ju?!Jsme domluvené :wink: …a koukáš nebo nekoukáš na film :-P :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.7.07 21:26

Ja teda souhlasim s Petisou. Myslim, ze jim to neublizi a ze to choditko je „orantlene“ takze vlastne kdyz to narazi do nabytku, nenarazi ditko, ale ten rantlik..ktery vcas dite zabrzdi. Prevratit si myslim ez to to ditko nemuze.
Jen nevim jak se to resi, kdyz je to dite kratsi .. nez by v podstate melo byt.. a nedosahne na zeM????? asi blba otazka, tak ho do toho nedam, ze :D
No nic :D Ach ty pochody … :-)

Szelvi: ja mela strach, ez neusne a nakonc se ubrucela ke spanku..takze my se mame fajn :-)
Uvidis, jestli bebecar prodas..tomu jsme vlastne vdecili za to , ze jsme se potkaly ne? Sme to resili 14 dnu pred porodem :D
A druhe uz nechces nebo pro to budes zas porizovat jiny kocar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.7.07 21:26

Tak s tim filmem je to takhle: vedle notasa mam zaplou TV, lehnu si k ni, zadivam se asi tri sekundy a prijde mi smska, ze jste nektera neco napsala, tak se rychle zvednu a jdu aktualizovat stranku :D doctu, ulehnu,natahnu si bolava zada a pip-smska, nektera neco pisete :D tak letim aktualizova stranku, doctu, ulehnu, pip, aktualizuju… :roll: :D A hlavne se me neptejte, o cem ten film je :roll: :pankac: 8)

a tleskajici smajla uz se ke me zase vratil :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.7.07 21:31

choditko :D :D :D ja ho proste nebudu a nebudu a nebu pouzivat! Neee holky, proste me nepresvedcite :D Ja jsem chytra, byla jsem na prednasce :D A dr, ktera prednasela, nebyla ta nase prechytrala pediatricka :D
Fakt nam toho rikala hodne, ne jen urazy, ale ta technika drzeni tela i chuze mi drasa nervika :?

Fuj :oops: :! musela jsem si otevrit okno :oops: :oops: :oops: :poblion: Boze, co jsem to jenom jedla??? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.7.07 21:34

Matess: Tak sup zvednout a pojd k notasu! :D
Vsak te do choditka nikdo nenuti.. ja ho porizovat take nebudu, uz proto ze mame co mame, ale jen rikam, ze mi to tak nebezepcne neprijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.7.07 21:35

Mateso,
Ti říkám,že to chodítko si pořídíš a budeš ho používat,ikdybych Ti ho měla osobně zaplatit a basta :! :-) A budeš a budeš a budeš :!
Já vím všecičko na světě nejlíp,všecko :-( :!
Píp,píše Petisa :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.7.07 21:38

Kurna Matess, tos nemela rikat! :-D Ty si holka dneska zacvicis! :D :D :D

U nas probeh vykrik do tmy, ale spi dal..tak snad to tak i vydrzi nadale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
28.7.07 21:39

Zdar :-)
jak začít? Nemám dočteno a fakt nevím, jestli něco stihnu dočíst. Pak se ani nemůžu divit, že mi třeba ani neodpovíte, když si tu přifrčím, něco písnu a pak jsem hned zase v prachu. :-) Ale jistě vás zajímalo, kde jsem se toulala, že ano. :wink: Nebudu popisovat vše, jen zá:,–(ní věci.

Včera jsme vytyčovali náš domeček. :potlesk: Nejdřív jen manžel a švagr + geodet. Ale to víte, chlapi jsou někdy bezradní v základních situacích a tak jsem nakonec musela sbalit Justí a vyrazit na pozemek. Na druhou stranu to bylo moc fajn, Justí tam spinkala v kočárku celé 2 hodiny v kuse, což se mi podařilo naposledy před 2 měsíci - tak nějak. A to mě utvrzuje v tom, že jsem koupili pozemek v moc příjemném prostředí (já se tam vždycky cítím moc fajn).

Plavání - byla jsem s Justí ve čtvrtek na 1. lekci a byla to naprostá katastrofa. :cry: „Plavání“ bylo ve vaně. Instruktorka držela Justínku a všelijak s ní ve vodě „plavala“. Z půl hodiny Justínka neplakala jen prvních 5 minut. Ona vám byla tak nešťastná, že i já jsem musela zatlačit slzu. Instruktorka mi sice říkala, že první 3 lekce bývají adaptační a pak se to zlomí. Jenže já nemám nervy něco lámat. Manžel by byl rád, kdybych s Justí chodila plavat aspoň do bazénu, kde bude u mně. Jenže já nevím, jestli to nebude to samé v bleděmodrém. Kdyby jste ji viděly, jak byla spokojená v autě v autosedačce cestou domů! Normálně si broukala a povídala a to dělá jen, když se dobře vyspí.

Lezení - Justínka je zpátečník . Prostě zatím umí pár dnů jen couvat a potom se vzteká, že nemůže dosáhnout na hračky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.7.07 21:43

HAS: Jamyslim, ze s tebou by byla mnohem klidnejsi nez s nejakou cizi zenskou.. mne tedka ma prijit v patek zenska domu na plavani ukazat co a jak.. a pokud se rozhodnemem chodit na plavacka tak ja si doted myslela, ze to plavani je prave miminko s rodici a ne ze mi ji tam nekdo vezme a ja budu necinne prihlizet. To bych nechtela. Kurna se na to musim zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.7.07 21:44

Matesko ,
klííííd,to jsem jenom já…doufám,že sis teď nelehla :-) :-P :potlesk:
Za chvíli nás vypneš,viď :wink: :-)

Jeje ,
já čučím teda 8O …jsem na našich wwéčkách a kliknu na diskuzi o srazu a ona je bez hesla :potlesk: :dance: SUPER :!
Jsem myslela,že to nejde…že si něco takového psala,ne??Nebo kecám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
28.7.07 21:44

Ták prdelky už jsem tů-ů :D

Chodítko my používat nebudem a nebudu psát proč,mám prostě svoje zkušenosti a výhrady :-)

Jejiku jasně že si pamatuju jak jsi řešila co si nechat koupit,a mimochodem na to polochodítko jsem tě navedla jáááá :pankac: :lol:

Matesko není Nelinka na té nové fotce u metříku ostříhaná?Mě připadne že má takovou pěkně rovnou ofinku.

Film já nekoukám,u nás jede Bond.Manža si ho vymrčel a teď u něj spí :evil: .

Prababičky já si teda nemůžu stěžovat.Máme jednu 84letou a ta je stokrát lepší než babička-tedy konkrétně tchýně.Tchýně je přesně ten tip-todle musíš tak a todle tak a pokud to neděláš podle mě tak je všechno špatně,prababička chápe že se všechno mění a tak se ráda vždycky vyptá jak se to teď dělá a moc jí to zajímá a hlavně nekritizuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.7.07 21:46

hahaha, prcu si ze me delejte :D Tssss, jsem se urazila a ted uz se k vam nezvednu 8) :D Si vypnu mobila a bude! Nez neco stihnu precist, tak pipipipipipipipiiiiiiiiip a ona to Petiska s Jejikem! A utahuji si z nebohe a hlavne nemohouci matesky :evil:

http://rodina-deti.doktorka.cz/…-nejsou-pro/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.7.07 21:48

Leni: ja vím :wink: :huban:

Has: jo a jeste jsem zapomenla dodat, ze by byla urcite klidnejsi, vzlast, kdyz pises, ze Justi vubec neni zvykla na jine lidi nez si ty..

Pet No ja nenasla zadnou moznost zaheslovat a nezaheslvoat, pak mne napadlo to vymazat, ale zas sem si rikala, aby to po vas nechtelo „prazdne“ heslo.. a tak jsem to neudelala, az mi Ruza (TUSIM???) nebo ALIK (fakt holkdy tedka nevim), ze kdyz to smazu, tak se tam ten pozadavek na heslo neobjevi vubec.. jejiz proc ja to nenapisu rovnou ze proste sem si myslela, ze nejde a ono to jde ! :-) Ja to musim vsechno tak rozebirat slozite… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.7.07 21:49

Leni , Nellinka neni ostrihana, ale vypada tak. Ony ji totiz vypadaly vlasky vepredu a jak ji rostly, tak mela nejdriv jezecka, pak vypadala uplne jak ostrihana podle hrnce a ted je to uz delsi, tak se da udelat „rozcuch“ a vypada to lip. Ale na te fotce to je takovy pofiderni,no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí