Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
28.7.07 11:28

Kolik vazi Marta ted?Malej ma 7,15kg a to jsme o 2dny starsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
28.7.07 11:33

Greh: teď nevim, ale při 5. měsíční kontrole měl 7,32 kg, tak předpokládám, že teď to bude něco k 8 kg :? Měří 65 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
28.7.07 11:35

Greh: chceš pomoct s tim metříkem a fotkou????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.7.07 11:37

Uz jsem domluvena s Petisou,ale dekuji jsi hodna. :wink: Nas malej meril v 5mesicich 67.5cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
28.7.07 11:48

tak jsem si udělala 1,5l melty, tak mám do večera co dělat :wink:

Grehlo: tak to bude dlouhán, viď? Já toho našeho nějak jako buřtíka nevidim, ale asi bude :? . no má být po kom, maminka taky neni žádný páreček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
28.7.07 11:51

Ahoj kočky :D :pankac: :-)

Pipi......to je bezva ze se Vam vystava libila :D ,ja se to dozvedela pozde ze jedete do Plzne :-( ,jinak bych Vas urcite vystopovala :-) a predstav si ze ja jsem taky z Doubravky :pankac: ,treba se s Tvym bratrankem zname,to by byla prca vid? :D Jo a do ZOO pujdem podle Vas,my to mame prece jen o kousek bliz,tak at je to spravedlivy :-) .......UZ SE TESIME ,JUPI :dance:

Stiko…taky mi napada jestli si nesnedla neco ostrejsiho,nebo neco jinyho nez obvykle? Ja si myslim ze se budi Kulda hlady,dala bych ji kasi,at si rikaj dokt.a poradkyne co chtej,hlavne aby byla mala spokojena :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.7.07 11:52

jakou pijes meltu porcovanou nebo sypanou?Ja piju vita kavu,je to na stejny princip,ale instantni! :lol: Ma byt po kom dlouhy a ani jeden z nas nebyl jako dite burtik :pankac: ,ale je mi to celkem jedno,hlavne at je zdravi!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
28.7.07 11:54

Holky tak to ten nas mel ve 4 mesicich rovnych 8kg a 69,5 cm,ale neprijde mi tlusty,on to ma tak pekne rozlozeny a hlavne je dlouhej :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
28.7.07 11:56

Pipi…manza je fakt vtipalek :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
28.7.07 11:57

Grehlo: já piju sypanou, ale tu porcovanou mám taky. Já tedy nevim, ale ta Vitakáva je tročku jiná. Ona ta melta má v sobě nějaký čenkový kořen či co, proto je jako zdravá a doporučují ji i dětem. Když jsem študovala tu Vitakávu, tak ta jí tam nemá.

Hlav: on bydlí v tom paneláku, kde za komunistů bývala na střeše veliká rudá hvězda, která byla vidět z dálky :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.7.07 12:00

cau, no stale nad tim premejslim, co sem jedla, no mela sem cinu s tou hnedou omackou, ze by to bylo z ni? to sem ale uz mela aspon trikrat a nic z toho nebylo.
pipi, vy se s manzou k sobe fakt hodite, takovy posuci :lol:
Jak vypadaji ty potnicky? to jsou takovy maly pupinky ne? tohle sou takovy louze, jakoby cerveny modriny, no uz to nebudu resit, hlavne ze je cila a nema teplotku, snad to zmizi, ale na to prazdninovy plavco radej nepujdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
28.7.07 12:02

Pipi…tak to se schvalne optam mamky,ta tu bydlela od malicka a ja az po revoluci,takze ted honem nevim :nevim:

Jdu delat smazak a hranolky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.7.07 12:03

tak ja jdu bojovat s malym,jde papat masovo-zeleninovy obidek! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.7.07 12:16

holky, ja vim ze sem desnej plasan, ale ja mam strach, aby nemela prtouskovna neco s krvi kdyz ma ty modriny na nozicce, taky kdyz lezi na boku, tak ta spodni rucicka ji zmodra a nozicka ji modra kdyz ji drzim v klubicku na boku a drzim ji za ni, je to normalni? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
28.7.07 12:16

Ahojky,
tak já jsem hotovson!!!!
Malej byl snad dvacetkrát za noc vzhůru!!!! Ani nechtěl pít,ale pořád brečel,je nervózní,já jsem nervózní z něho,on zase ještě víc ze mne,prostě začarovaný kruh..... nakonec mi spal jen v náručí,fakt nevím co s ním je!!!! Víte,vždycky když se rozední a já si ho prohlížím,tak je mi hanba za to jak jsem na něj v noci protivná,ale vnoci to prostě člověk vidí jinak než přes den.....ale stejně si říkám,že asi nejsem dobrá máma i Petr už nedávno proodil,že by ho zajímalo,jestlli jsou i jiný mámy takhle nervózní jako já… :cry:

Víte na co se těším???? Až Vám budu moc jet jednou napsat,jak jsem strašně spokojená,jak mám hodné děti a manžela!!!!!! Třeba ten den někdy nastane.....

Taky jsem se měla vykašlat na to malování,jsem si říkala,že můžu dát malého do lehátka a bude se mnou a samo že bude spokojenost!!! Ani náhodou!!!! Pořád brečel,takže jsem malovala ve chvilkách kdy náhodou spinkal a v noci mě nepustil to ani uklidit…ono ho asi fakt něco trápí,on je tak strašně utrápenej,ale já už prostě nevím jak bych mu mohla pomoct… jsme prostě dvě utrápené lišky a říkám si,že ještěže nemám slabší povahu,jinak bych si to šla asi hodit..... stejně je až zvláštní co mámy vydrží.....

Včera jsem volala malé a ona přiběhla k telefonu,křikla,že se jí ještě nestejská a mazala pryč… :D čůzina jedna malá!!!!!
Hrozně tu chybí,kolikrát mi tak pomůže s malým,že si to ani neuvědomuji a vlastně jí nai nepoděkuju,ale teď co jsem tu sama tak je to znát.
Jo a taky jsem zjistila kdo je tu bordelář!!!!! Anetka je vtrapu a tady se drží pořádek!!!! :D

Omlouvám se za romám,ale já si nemám s kým popovídat,tak se nezlobte!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital