Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
27.7.07 22:10

Hezky vecer,
tak jsme zpet ze svatby, byla mala, ale myslim, ze povedena (ac ta nase byla samosebou mnohem hezci 8) :lol:

Jen mi prislo, ze Ivanka byla vic obletovana, nez novomanzele a taky byla snad i vic focena :oops: no ale moc nas to bavilo a hlavne jsme pak doma udelili Ivce medailickua velky rad hodnosti, protoze byla opravdu ukazkove mimi, dokonce behem hostiny usla na dve hodinyk, takze ja i manzel jsme se mohli v klidu pre***t 8O

Pipi to bylo osklive uspavani, to musel byt hrozny pocit, ale jsi teda sikula, ze jsi tak dobre zareagovala.

Stiko taky mame skrabance po celem tele a nejen po Ivancinym, ale i po mym a taky me velmi rada skrabe v puse, protoze poseldni dny ma velkou zabavu mi strkat ruce do moji pusy a ja musim delat jak mi chutnaji a to se ji desne libi :wink: jo a strihame obden

Cupi to je mi moc lito, musi to byt pro Tebe moc moc smutne,tak drz se. A myslim,ze tady nikoho s tim neotravujes

Reo manzel je teda klasik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.7.07 22:11

ahoj kocky,
jak se prosim projevuje ta 5 a 6 detska nemoc?
kulda mela dva dny zvysenou teplotu a dneska se osypala, ale jenom jedna noha a malicko hrudnik, vypada to jako potnicky, nebo koprivka, ale nepravidelny a vetsi fleky, takovy jako kdyz vam prasknou ty cerveny zilky, nevim jak to popsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.7.07 22:12

taky jsem dost citliva ted, co mam malou. Ale na druhou stranu jsem vetsi bojovnice…Dava to smysl? Myslim tim, ze citim takovou tu zenskou silu :D :lol: Chapete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.7.07 22:15

Gre a Pet tě v tom jídle určo podporuje, viď? :wink: …to je fakt, tak si dej do nosa. Já to myslela ze srandy, doufám, že ses neurazila. My jsme tady holky šťouraví. :wink:

Tiko , tak to je super, že jste si svatbu užili. A co dobrého jste si dali, když vám ta beruška spinkala? :wink:

…se snažím odreagovat jak jen to jde, ať na to nemusím myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.7.07 22:18

Mat chápu. Bojovnice kvůli dítěti a pro to dítě, protože tě hrozně potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.7.07 22:18

Cup ,to vis,ze jo :P Nejsem urazliva,neboj :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.7.07 22:21

Berusky moje jdu :-) ,ale zitra se snad ozvu,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.7.07 22:22

Tak predne pro Cupinku :-) jako predkrm byly plnene broskve nejakou pomazankou, polevka byla brokolicova a jako hlavni chod byl kureci megastejk s bramborovyma pusinkama (teda myslim,ze se tomu tak nadava) a pak dort, ale ten ja nemela neb jako exot nemam rada sladke :roll:
No a piti ja tradicne Birell a manza Plzen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785

Cupousku: moc moc posilam sily at to prekonas… nic jineho se bohuzel k tomu dodat neda. Takove nemoci jsou vazne ku*vy :( :( :( Fakt hrozne smutny zivotni pribeh :(
Musim rict, ze tvoji kamaradku jsem neznala, ale takove veci mne totalne odbouraji :(
Jak jsem psala predevcirem, ze jsem cetla clanek o tom miminku narozenem 7.2., ja vam to sem vazne psat nechci protoze bych podesila mnoho z vas, ale porad na to musim myslet a je mi z toho do breku.
Drzme se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041

Tak to jedobře Gre . :pankac: Ostatně od Pet máš jistě průpravu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.7.07 22:25

Grehlicko: Tak u nas necelych 8 Kg / 63 cm. Rano a dopoledne kojim, v poledne dostava LZICKOU presnidavku (jeden den zeleninku, druhy den ovocnou), odpoledne kojim, max kdyz vyjimecne ma jeste hlad, tak holt dostane flaskou nutrac (ale to je vyjimecne), pred koupeli a po koupeli jeste kojim, pak pred velkym spankem Nutrilon 210ml flaskou. Mam avent flasticky a protoze kojim, tak mam porad 2 savicku (coz je urceno do 2 mesice). Mam to proto, aby se mi u prsa porad snazila a nezlenivela flaskou, kde by ji to teklo samo lepe.
Zadny zpusob jidla ji problem nedela. Ji z cehokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.7.07 22:25

Jéjiku díky.

Tiko , teda vy jste si dali do nosa. :wink: Holkyyyyy, Tika nejí sladký, no je toto možné? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.7.07 22:27

Tak berunky, já to jdu zkusit zaspat. :-) Dobrou noc a všem díky. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.7.07 22:28

Cupi, neuveritelne 8O Tika je mimozemstan :! :D Dobrou noc, posilam pusu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.7.07 22:29

No sladke mi nic proste nerika a dokonce bych jej zaradila mezi sva velmi neoblibena jidla, ja vim, je to desne,a taky si zazivam vycitave pohledy od kamaradek, ktere se vzdycky chteji srazit v cukrarne a ja jako"co si tam dame?" to ja radeji zajdu na syrovou misu, nebo krupky, nebo cesnekove bramburky, nebo popcor a taky miluju udelat si vecer ovocnou misu :-) :-)

Predstavte si, ze jsem ani na sve svatbe dort nemela!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí