Poradna duly
Jana Čurdová
Hezky vecer,
tak jsme zpet ze svatby, byla mala, ale myslim, ze povedena (ac ta nase byla samosebou mnohem hezci
![]()
Jen mi prislo, ze Ivanka byla vic obletovana, nez novomanzele a taky byla snad i vic focena
no ale moc nas to bavilo a hlavne jsme pak doma udelili Ivce medailickua velky rad hodnosti, protoze byla opravdu ukazkove mimi, dokonce behem hostiny usla na dve hodinyk, takze ja i manzel jsme se mohli v klidu pre***t ![]()
Pipi to bylo osklive uspavani, to musel byt hrozny pocit, ale jsi teda sikula, ze jsi tak dobre zareagovala.
Stiko taky mame skrabance po celem tele a nejen po Ivancinym, ale i po mym a taky me velmi rada skrabe v puse, protoze poseldni dny ma velkou zabavu mi strkat ruce do moji pusy a ja musim delat jak mi chutnaji a to se ji desne libi
jo a strihame obden
Cupi to je mi moc lito, musi to byt pro Tebe moc moc smutne,tak drz se. A myslim,ze tady nikoho s tim neotravujes
Reo manzel je teda klasik
ahoj kocky,
jak se prosim projevuje ta 5 a 6 detska nemoc?
kulda mela dva dny zvysenou teplotu a dneska se osypala, ale jenom jedna noha a malicko hrudnik, vypada to jako potnicky, nebo koprivka, ale nepravidelny a vetsi fleky, takovy jako kdyz vam prasknou ty cerveny zilky, nevim jak to popsat
taky jsem dost citliva ted, co mam malou. Ale na druhou stranu jsem vetsi bojovnice…Dava to smysl? Myslim tim, ze citim takovou tu zenskou silu
Chapete?
Gre a Pet tě v tom jídle určo podporuje, viď?
…to je fakt, tak si dej do nosa. Já to myslela ze srandy, doufám, že ses neurazila. My jsme tady holky šťouraví. ![]()
Tiko , tak to je super, že jste si svatbu užili. A co dobrého jste si dali, když vám ta beruška spinkala? ![]()
…se snažím odreagovat jak jen to jde, ať na to nemusím myslet.
Mat chápu. Bojovnice kvůli dítěti a pro to dítě, protože tě hrozně potřebuje.
Tak predne pro Cupinku
jako predkrm byly plnene broskve nejakou pomazankou, polevka byla brokolicova a jako hlavni chod byl kureci megastejk s bramborovyma pusinkama (teda myslim,ze se tomu tak nadava) a pak dort, ale ten ja nemela neb jako exot nemam rada sladke ![]()
No a piti ja tradicne Birell a manza Plzen
Cupousku: moc moc posilam sily at to prekonas… nic jineho se bohuzel k tomu dodat neda. Takove nemoci jsou vazne ku*vy
Fakt hrozne smutny zivotni pribeh ![]()
Musim rict, ze tvoji kamaradku jsem neznala, ale takove veci mne totalne odbouraji ![]()
Jak jsem psala predevcirem, ze jsem cetla clanek o tom miminku narozenem 7.2., ja vam to sem vazne psat nechci protoze bych podesila mnoho z vas, ale porad na to musim myslet a je mi z toho do breku.
Drzme se!
Grehlicko: Tak u nas necelych 8 Kg / 63 cm. Rano a dopoledne kojim, v poledne dostava LZICKOU presnidavku (jeden den zeleninku, druhy den ovocnou), odpoledne kojim, max kdyz vyjimecne ma jeste hlad, tak holt dostane flaskou nutrac (ale to je vyjimecne), pred koupeli a po koupeli jeste kojim, pak pred velkym spankem Nutrilon 210ml flaskou. Mam avent flasticky a protoze kojim, tak mam porad 2 savicku (coz je urceno do 2 mesice). Mam to proto, aby se mi u prsa porad snazila a nezlenivela flaskou, kde by ji to teklo samo lepe.
Zadny zpusob jidla ji problem nedela. Ji z cehokoliv.
Jéjiku díky.
Tiko , teda vy jste si dali do nosa.
Holkyyyyy, Tika nejí sladký, no je toto možné? ![]()
Tak berunky, já to jdu zkusit zaspat.
Dobrou noc a všem díky. ![]()
Cupi, neuveritelne
Tika je mimozemstan
Dobrou noc, posilam pusu ![]()
No sladke mi nic proste nerika a dokonce bych jej zaradila mezi sva velmi neoblibena jidla, ja vim, je to desne,a taky si zazivam vycitave pohledy od kamaradek, ktere se vzdycky chteji srazit v cukrarne a ja jako"co si tam dame?" to ja radeji zajdu na syrovou misu, nebo krupky, nebo cesnekove bramburky, nebo popcor a taky miluju udelat si vecer ovocnou misu
![]()
Predstavte si, ze jsem ani na sve svatbe dort nemela!!