Poradna duly
Jana Čurdová
Lu, Monči , musíme něco vykoumat. Bysem vás ráda viděla. Já mslím spíš na nějakou prochajdu nebo tak, ne moc mezi lidi. Co vy? Máte nějakýho tipa?
Monči, m už sporťákujem, má to raději. A jezdí směrem dopředu, čučet na mě ho děsně neba.
Holt už má ten můj ksicht asi okoukanej, či co. ![]()
A teď se vám musím vypovídat. …jak jsem vám kdysi dávno psala, že moje spolužačka z vejšky má rakovinu prsu, tak už byla po léčbě a říkali, že už by měla být ok. A ono ne, včera umřela. Dneska mi to volal její manžel, tak jsem se normálně do telefonu rozeřvala jako malá. Mám ji pořád před očima, plnou síly a elánu a odhodlání tu nemoc překonat. Takovej zlatej člověk a ta smrt si ho vezme a některý s prominutím svině tu nechá na tom světě. Příští pátek jdeme na pohřeb, její manžel nás pozval, Jonáš z toho ještě rozum nemá, tak aspoň na ten obřad půjdeme. Jsme z toho s manžou celí přepadlí. Tak jsme jí dneska na zahradě zamávali aspoň do toho nebe a usmáli se na ni. A ten její manža mi říká: Blani, netrap se, ona už se taky netrápí. …prý ten poslední měsíc byl hrozný, že strašně trpěla. …se omlouvám za román, ale jsem toho plná a furt furt na ni myslím. A to mají dvouletou strašně krásnou a šikovnou holčičku. Tak jsem zvědavá, jak si s ní Aleš poradí, bude to mít hrozně těžký. Ježííííííííš, mě je jich tak líto. ![]()
Rady , co lochna po klu, už je to lepší?
A Harryho Pottera závidím, taky bysem šla.
Evczo, Grehlo, Ali, Leni, Ruzo, Zanet , vylezte, my s Mates vás vidíme, viď Mat? ![]()
Ahoj kočandy ![]()
Jsem tu asi dva dny nebyla
a teda asi hodinu jsem docitala
uz jsem to chtela vzdat,ale povedlo se ![]()
Byla jsem dnes u kamosky na chate…maji to tam moc hezke,krasnou zahradku…balzamek pro oči ![]()
Malej se zacal pretacet i v kocarku,takze uz zacnem ksirovat,je to divoch,sice neleze po ctyrech,ale doplazi se vsude rychlosti blesku
,jo a jak jsem tu cetla asi od Pipi ze vola Martinek jakoby mama tak Adik
,jo Pipi…co fotky libili se?A kde jste u nas vsude byli?No na tu ZOO se musime co nejdriv domluvit
holky se mi obden ptaji kdy pujdem,no ja jeste ani nenapsala Hel kdy se k nam chysta
ale nejak ted nestiham
Mat , krásná fotka u metříku.
Szelvicko , kdepak jsi rodila, na Kladně? Jestli jo, tak se musíme podle vidění asi znát, protože já jsem taky rodila 15.2. na Kladně. Jdu ti písnout SZ, jak dát fotku k příspěvkům.
Cupi: před rokem mi umřela kamarádka měla nádor v mozku. Bylo ji teprve 25let. Umřela 3dny po svých kulatinách… Vím jaké to je když umře někdo blízky…je to smutný a hlavně když je to takový mladý člověk který má chut žít ale přijde zakeřná nemoc s kterou se pere až do uplnýho konce..a vidíš jak bojuje a chce žít ale nemoc je silnější.. Je to hrozně nespravedlivý…
Holky jinak musím říct že každá jedna máte moc hezký fotky u metříku ![]()
Cupi , to je mi fakt straslive lito s tou kamaradkou! Ja si na to vzpominam, ze to tu nekdo psal-tak uz vim, ze jsi to byla ty. Je to moc smutny…a jeste k tomu maji malickou holcicku…nevim co mam napsat, myslim, ze kazda to citime, jak je to hluboka rana, hlavne pro nejblizsi ![]()
Me umrelo dost znamych a jedna blizsi kamoska
Ale zivot je takovej, bohuzel.
Jdu radeji neco docist, at se rozveselim…Spoleham na vas, ze jste zase plkaly nejake voloviny a ja se hezky pobavim ![]()
Cagos vespolek,ja jsem tady jen tak napul,vzdy prectu co jste napsali a zase letim za prckem,nejak mi dnes nechce usnout ![]()
szelvicka píše: Čus děvčátka, tak se Vám musíme taky pochubit.Dneska manžel přišel na to, že nám roste první zoubek. Takže už budeme taky zubáci. Jinak mě pořád bylo divný, proč se tam vsteká u toho jídla, hlavně u kojení a přesnídávky mu nevadili. No já se mu do té pusinky koukla s babičkou dva dny zpátky a nic, ani zarudlý to neměl, tak jsem usoudila, že zuby to nebudou a on mě takhle přečůral, potvůrka malá..no tak jen tak, aby jste věděli.
zelvi, ja tenkrat male koukala do pusinky rano a zuby zadny, pak v poledna a uz tam byl jeden prorizlej
A druhej den dalsi ![]()
mam utraceci naladu,
radeji bych mela vypnout PC
Ale kdyz ony mi maji prijit ty velky prachy…
Ze muzu, ze jo? Neco pro malou…ale co? Ja bych tak nejradeji uz nakupovala detsky knizky
To me bavi…
Premyslela jsem o skakadle do dveri, co? Choditko nebudu pouzivat, to se nema, doktori dokonce navrhuji, aby se stahlo z prodeje… No jdu neco obhlidnout ![]()
Bože muj holky..chlap de stanovat a zapomene stan doma..a taky plavky.. tak to jsem zvědavá jak budou spát
Ještě že máme tak velké auto…
Reo ,je to hrozný, že? A navíc, ona bla fakt svatá, hodná, žila příkladně, nádherně se starala o malou, smanželem byli šťastní a říkali, že tu „svini“ rakovinu porazí, že se nedají.....a ona mrcha byla silnější. Je to hrozně nespravedlivý, hrozně. Pořád tu brečím a nejde mi to na mozek a říkám si, že mi Aleš zavolá a řekne, že to není pravda. ![]()
Mates , já vím, že to je život, teda pro Hanku už smrt, ale je to strašný. Kdybys viděla tu Aničku, tu krásnou panenku a ona už nemá maminku. Vlastně ani nevím, jak se to takovému prckovi říká, že máma prostě není a nebude. ![]()
Reo , ja se tady valim pod stolem
To muze udelat jenom chlap
Je toto mozny?
Jsem mrtva smichy,jestli vzbudim malou, tak mi ji prijdes uspat
I s tim tvym chlapem
...... booooze boze.....
Cupi…
vzpominam si jak si psala o kamaradce
,je mi to strasne moc lito,ze to dopadlo nejhur jak mohlo.......poledni dobou umira tak strasne moc mladych lidi co maji zivot pred sebou…je to smutny a nespravedlivy,kruty ![]()
Listi…tak co ty sikulko ,uz malujes?Si cela ja a Jejik
a Anetky je mi taky moc lito s tou nehodou,Radka mela taky nehodu pred loni na kole a uz na nej asi nikdy nesedne ![]()
Zatim papa,jdu se umyt