Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
27.7.07 12:55

Ahoj Štičko já mám právě strach že přes chůvičku zvracení neuslyším.To by se už musela dávit abych ji slyšela.
Poškrabaná je Lucka taky každou chvíly,my stříháme dokonce 2× týdně protože ty nehtíčky jsou jak šavle .A když si s ní chce Leňa hrát a ona ji škrábne tak jsou pak slzičky.Naštěstí Lucka se nechá stříhat v pohodě ,vždycky po najezení je klidná já ji stříhám a ona na to kouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.7.07 12:57

Cauky vsechny stebetalky :lol: ,koukam,ze mate vsechny nejspis spoustu jine zabavy :cry: My jsme zacli s prikrmama,ale zkousim jen ty ze sklenicek.Na noc davam Nutrilon,ale z flasticky,coz je asi blbost,protoze malej zacina pres den delat kraviny u kojeni a snizila se mi tvorba mlika :roll: a nevim jak se vratit na mormal! :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.7.07 13:00

Vcera jsem se ptala kdo a cim prikrmuje a jestli jeste koji a kolik vazi deti,ale skoro nikdo neodepsal :cry: Jestli nekdo dava neco na noc,tak jakou formou a co,diky :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.7.07 13:03

cauky,
Lenyo, ja to zvraceni slysim pres chuvu, je to takovej divnej zvuk
Grehlo, to me prave varovala laktacni poradkyne, ze jak zacnu s UM, nebo kasi tak se mi snizi tvorba mlika. Zkus ricinus, anans, gravimilk a kojo caj od lerosu a co nejvice prikladej a cuchej k miminku, ten hormon to spusti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.7.07 13:05

co to je ten ricinus a anan :nevim: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.7.07 13:07

ricinus comunis 9CH jou homeopatika na tvorbu mlika a ananas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.7.07 13:07

promin mam malou na kline a pisu jednim prstem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.7.07 13:10

Dekuji :potlesk: a malej dej za me hubana,doufam,ze to pomuze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.7.07 13:16

za malo, me se uz takhle dvakrat vratilo mliko, po tom, co skoro zmizelo, svlikni mimi do plinky a sebe do naha a celej den se tulte v postylce a mej mimi stale u prsu a stridej ty prsa a mazli se s nim a uvidis, ze se ti mlicko vrati. ten materskej hormon se aktivuje a spusti to, uvidis.
Dej vedet jak to dopadlo, drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.7.07 13:17

Byla jsem ted marod,myslis,ze to muze byt i tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.7.07 13:18

jo ten ricinus ber 2-3× denne dve kulicky, pod jazyk a nech rozpustit, nedotykej se jich, je dole takovej odsroubovavaci davkovac, tim otocis a vypadne kulicka, muzes koupit i 15CH, hlavne ne 30CH, to by zastavilo laktaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.7.07 13:20

jojo, to muze mit na to vliv, nebo taky kdyz mas MS tak mas min mlika, prikladej klidne kazdou hodinu, tim sanim se tvori mliko, je to poptavkaXnabidka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.7.07 13:22

diky diky diky!!!!!Musim s malym ven,je protivny jak :-) ,tak zatim papapa vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.7.07 13:25

za chvili budu odbornice na kojeni, ja s nim mela desny problemy, mala mela zloutenku, byla spava a nepila a je ji krmila strikackou nutrilonem, aby neztratila saci reflex a vytvorila sem si umele mliko odsavackou a sem za to rada Mam svoji laktacni poradkyni a i instruktazni kazetu o kojeni od laktacni ligy, tak se klidne ptej :D . Uz sem malem dvakrat ztratila mliko, ale vzdycky se mi to pomohlo zachranit, chtela bych kojit urcite do roka, kdyz sem takovej plasan at ma hodne protilatek, taky uz sem s tim chtela X seknout a jit na lahev, jsem vycerpana, bez vlasu, ale vydrz, stoji to za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.7.07 13:26

papa, ja mam pres den zlaticko, zato vecer a v noci si to vybere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie