Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Štičko já mám právě strach že přes chůvičku zvracení neuslyším.To by se už musela dávit abych ji slyšela.
Poškrabaná je Lucka taky každou chvíly,my stříháme dokonce 2× týdně protože ty nehtíčky jsou jak šavle .A když si s ní chce Leňa hrát a ona ji škrábne tak jsou pak slzičky.Naštěstí Lucka se nechá stříhat v pohodě ,vždycky po najezení je klidná já ji stříhám a ona na to kouká.
Cauky vsechny stebetalky
,koukam,ze mate vsechny nejspis spoustu jine zabavy
My jsme zacli s prikrmama,ale zkousim jen ty ze sklenicek.Na noc davam Nutrilon,ale z flasticky,coz je asi blbost,protoze malej zacina pres den delat kraviny u kojeni a snizila se mi tvorba mlika
a nevim jak se vratit na mormal!
![]()
Vcera jsem se ptala kdo a cim prikrmuje a jestli jeste koji a kolik vazi deti,ale skoro nikdo neodepsal
Jestli nekdo dava neco na noc,tak jakou formou a co,diky ![]()
cauky,
Lenyo, ja to zvraceni slysim pres chuvu, je to takovej divnej zvuk
Grehlo, to me prave varovala laktacni poradkyne, ze jak zacnu s UM, nebo kasi tak se mi snizi tvorba mlika. Zkus ricinus, anans, gravimilk a kojo caj od lerosu a co nejvice prikladej a cuchej k miminku, ten hormon to spusti
ricinus comunis 9CH jou homeopatika na tvorbu mlika a ananas
za malo, me se uz takhle dvakrat vratilo mliko, po tom, co skoro zmizelo, svlikni mimi do plinky a sebe do naha a celej den se tulte v postylce a mej mimi stale u prsu a stridej ty prsa a mazli se s nim a uvidis, ze se ti mlicko vrati. ten materskej hormon se aktivuje a spusti to, uvidis.
Dej vedet jak to dopadlo, drzim palecky
jo ten ricinus ber 2-3× denne dve kulicky, pod jazyk a nech rozpustit, nedotykej se jich, je dole takovej odsroubovavaci davkovac, tim otocis a vypadne kulicka, muzes koupit i 15CH, hlavne ne 30CH, to by zastavilo laktaci
jojo, to muze mit na to vliv, nebo taky kdyz mas MS tak mas min mlika, prikladej klidne kazdou hodinu, tim sanim se tvori mliko, je to poptavkaXnabidka
diky diky diky!!!!!Musim s malym ven,je protivny jak
,tak zatim papapa vecer
za chvili budu odbornice na kojeni, ja s nim mela desny problemy, mala mela zloutenku, byla spava a nepila a je ji krmila strikackou nutrilonem, aby neztratila saci reflex a vytvorila sem si umele mliko odsavackou a sem za to rada Mam svoji laktacni poradkyni a i instruktazni kazetu o kojeni od laktacni ligy, tak se klidne ptej
. Uz sem malem dvakrat ztratila mliko, ale vzdycky se mi to pomohlo zachranit, chtela bych kojit urcite do roka, kdyz sem takovej plasan at ma hodne protilatek, taky uz sem s tim chtela X seknout a jit na lahev, jsem vycerpana, bez vlasu, ale vydrz, stoji to za to
papa, ja mam pres den zlaticko, zato vecer a v noci si to vybere ![]()