Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
27.7.07 22:30

Cupi,
Tvou kamarádku jsem pochopitelně neznala,ale moc mě mrzí,že jsi svědkem něčeho takového a o její rodině ani nemluvě!
Někdy se vážně stydím za to,co řeším za kraviny.Doufám,že její rodina - dcera,manžel,budou už mít v životě jen štěstí a chudák holčina už to prohrála…někdy je život taková svině…taková nespravedlivá svině.
Chtěla jsem se teď rozepsat,ale všechny slova jsou tak zbytečné…
Taky jsem jednou zažila smrt blízké kamarádky a dodnes ji mám před očima.Taky taková dobrá duše..Ty odchází první,aby na nás dávali pozor a někde tam nahoře měli život hezčí a snadnější.Musí to tak být.
Drž se,tohle jsou ošklivé chvíle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.7.07 22:31

Cupi dobrou a preju jen same krasne a pozitivni sny!!!!!!!!!

mimozmestan mi jeste nikdo nerekl, to je hezke 8) a nemam jako mimozemstan nejake vyhody ? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.7.07 22:35

Tiko,
ode mne bez komentáře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.7.07 22:37

TIKO: Ja sladke take nemusela do tehotenstvi. Na sve svatbe sem vsak take nemela ani dort ani jeden kousek cukrovicka.
Od tehu - kdy jsem mela teda na sladke silenou chut a to i na buchty… sladke jim, ale nijak to neprehanim. Co miluji je piknik a kinder pengví (kurna sem zapomnela jak se angl pise tucnak :-D) a smajlik, jinak nic jineho snad ani sladkeho nejim. Ono je to spis o tom ze to ani nekupujeme, protoze na to ani nezbyvaji penize.

Cupousku: dobrou :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.7.07 22:38

Pet dekuji :-D :-D

Vis mozna je to take tim, ze jsem se narodila do diabeticke rodiny, a driv jeste nebyly dia susenky, dia zmrzliny, dia bombony,takze jsem na to ani neprisla,ale nevim no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.7.07 22:43

TIKO: tak premyslim, ze kdybyste se tehda nepicli, ze jsme tady mohly mit Štiky dvě! :D

PET: Zrovna hraji 30 second to mars.. vzdycky si covece vzpomenu na tebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.7.07 22:44

Jeje tak to jsem rada, ze nekdo je na tom aspon trochu podobne,ted jsem si uvedomila,ze naposledy,co jsem mela neco sladkeho bylo v porodnici, noc pred porodem,protoze ja byla v nemocnici uz od jedenacti vecer 6.2. (plodovka odtekla a tak…) a tak jsem ve tri rano vzbudila holku vedle na posteli (prenasela DESET dni) a budim ji se slovy,jestli nema neco u sebe k jidlu, protoze citim,ze budu brzo rodit a nemam silu (den jsem pred tim nic nesnedla,bylo mi desne soufl) a ona vytahla buchty s tvarohem domaci a ja zblajzla dve behme vteriny. Kdyz jsem ji pak byla ukazat Ivanku (jeste neporodila??) rekla mi, ze v tech buchtach byl vajecny konak :lol: tak mozna to Ivanku vyhnalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.7.07 22:46

Jeje to mas asi pravdu :D a manzel je zase KAIK -to jsme zase jeden vecer sedeli u „Vykourenyho kralika“ :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.7.07 22:51

Tiko,Jeje,
o čem to mluvíte,holky 8O :?:
Proč bysme měli Štiky dvě a kdo se picnul a cože to je manža :?:
No,jsem úplně mimo :oops: :-) 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785

TIKO: No koukam navstevujete same uzasne hospody :-D :-) :-) :-) :-) :potlesk: :potlesk: :potlesk:
My mame kamose a tomu zase rikama kralicek s povolenejma kloubeckama (to od te doby co byl ozralej a nejak nezvladl dojit do stanu :D - to k tem kloubeckam, ale proc kralicek, sakra to uz si nepamatuji :-)

Jo a vubec, napis nam svuj porodopopis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299

Tak nic holky už du spát…

Mějte se hezky a přeji sladké sny :)

http://www.sirmi.ic.cz/smajl/330.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.7.07 22:52

PET: HYBAJ NA DOTAZNICEK TIKY! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.7.07 22:53

holky, poradte prosim s tou detskou 5 a 6 nemoci :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.7.07 22:54

Už jsem to pochopila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.7.07 22:55

Jeje pokud mi bude hlava slouzit na tolik,abych sepsala celou sled udalosti jakoze porodu,urcite dodam, avsak s mym vykojenym mozkem to nic moc nebude :oops:

Pet vice jak psala Jeje v mem dotaznicku

No tak dnes odpadl manzel nejak brzo a mne se spat ne a ne nece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí