Poradna duly
Jana Čurdová
no potnicky jsou takova krupicka ne a tohle jsou vetsi cerveny fleky, jako kdyz se umazete od jahod, velky asi 3mm a nepravidelny
TIKO: Urcite mi posli i nejake tehu fotecky a UTZ a fotky mimi a mamy, at to tam muzu hodit (teda pokud neva).. davam to vsechno nejak dohromady, ted kdyz to uz mame zaheslovane a nikdo cizi nam tam nemuze…
STICKO: A tak to podle popisu nejsou ani ty 5 a 6.nemoce ne?
PET: No to uz vazne a ni neni pravda.
Se musim smat, ze jsem uz v rijnu mela nedockavec slozenou postylku
a jak jsme jeli tehda na ten UTZ, vim ze mne hodne mrzelo, ze te dali az o tyden pozdeji- sme se mohly tam potkat ![]()
Jeje slibuji, ze poslu,ale abys pak nebyla zahlcena jen nasima fotkama
uz jsem poslala prvni tematkovou fotecku „ma oblibena hracka“ takze se snad prokopu i k dalsimu, ale mampocit, ze uz jsem i pred tim neco posilala,myslim hned po narozeni, ale estli ne, pooprav mne a ja se polepsim ![]()
No… Jeje,
to jsem se tenkrát dohecovaly k tomu 4D UZ na chatu,viď
Vzpomínáš,jak jsme jedly jablíčka a kdyby jen je…
To jsme nocovaly a jak jsme se nachlamaly…tý vogo,to jsem vždycky měla strach,že vzbudím v noci sousedy ![]()
Ježíííš,úplně se tu uculuju ![]()
A vzpomínám si,jak jste mě tu podporovaly a utěšovaly,když mi ve 20 tt začly problémy a pak v lednu,jak jsem jela do nemocnice,že se Luky několik dnů nehýbal
a nechali si nás tam a vůbec při všech naštváních a náladách a při všem…jééé,jste moje zlatíčka ![]()
Jojo, dohecovaly
Nastvali mne tam, ale pro druhe ditko to udelam znovu, at maj oba pamatku, jak vypadali v brisku.
Po jablickach se mne Terka minila rozkopat ![]()
A chlemtala jsem se take vzdycky az mne bolelo brisko
Terča mně musela proklinat ![]()
A ZIRAFY si pamatuejs? ![]()
JOjo, v te nemocnici si to pamatuji, jak si nam psala, ze tam mas hlad..
A take Matesska byla casto v nemocnici… ja az teda na konci toho ledna jak mne prosakla ta plodovka…
TIKO: mam od tebe jak jste tam spolu, pak prvni prochazka a paseni konicku, nic jineho.
Vzpomínám si,jak Lenča porodila Lucinku,jak mi naskočila husina a strašně mě to dojalo…Teda u všech mě to postupně dojímalo a obrečela jsem hodně miminek,ale Lenya mě nějak extra dostala ![]()
A jak mě mrzelo,žes mi neodepsala na sms z porodnice
![]()
A na to,když se u někoho projevil nějaký problém,jak jsem si říkala - Jen ať je vše v pořádku!
No jo…je to tak… ![]()
PET: Tak to mne mrzi, se omlouvam, ja vim, ze jsem hodne psala s Cupouskem, bo v te dobe byla ten sms agent.. ale ze jsem ti neodepsala to nevim. Ja tam snad snad nikdy neesemskovala tolik jak z te porodnice
My to asi zapadlo - kurna..
Ja si hlavne vzpominam predevsim na to jak tady Majda psala o stazich ez se ji opakuji hodne rychle, ze jde dat sprchu a najednou uz tady byla zpravicka ze Majda ma Barborku.
A taky jak Hel tady narikala.. jak prenasela… a pak mi jeste do porodnice napsala - ze jsem potvora, ze jsem ji predbehla!
NO dyl jsem to uz nevydrzela..ale holky jsou od sebe asi 3 hodiny
takze jsem na ni cekala hodne dlouho! ![]()
Jeje, žirafy
To si piš
A jak psala Haňule o tom kocourovi (tuším
),že jim sexoval u ledničky…pamatuješ si to???To jsem tenkrát ležela pod stolem smíchy…nevybavuju si detailyuž..
Chaty byly úžasné…to jsem se tady fakt zajíkala ![]()
A jak jsme tam řešily deky a výbavičku…no jo…
tak to si nevzpominam, vim ze nekdo mel zazitek z REcka, kde videl nekoho se mnozit, ale nevim kdo a koho?
a hlavicka tady popisovala jak z té zelvy zjistily ze maj zelvaka karla a ze ma velkyho pindoura ![]()
ja bych si aj ten chat rada zopakovala ![]()
Jojo…
já Vám tak záviděla,jak jste se rozrodily a já furt nic,přitom mě strašili,jak budu rodit na Vánoce…však jste mi to říkaly,že těm,co hrozí nakonec přenáší…a nebýt Luky vyvoláván (
),tak je v bříšku snad dodnes ![]()
No na Helika nelze zapomenout,ta trhla chudina rekord v přenášení a pak MaK a Lu ,jak byly mezi posledními…A Teri tuším,že si tu tenkrát psala v noci sama se sebou… a že ji praskla voda…a ráno mimi ![]()
Jeje vcera rano cca pul devata jsem posilala moji oblibenou hracku, ale neni problema a ja poslu znova.
Taky porad mam v hlave, jak nam kazdy vecer volala tchynka jako co teda a my porad ze uz kazdnym dnem az z toho byla nervozni ona vic nez my.
Dnes se me nekdo ptal jak je Ivanka stara a ja s prehledem „4 mesice“
no pak jsem se teda opravila, ale tim jsem si sama sobe ukazala, jak nechci si vubec pripustit, ze by to mrne melo „starnout“
Ted mi prijde, ze tady v poslednich dnech porad resime nejake smutne veci, ze se vubec neradujeme z toho co mame a malo se smejeme.. nebo mozna mi to tak prijde, ze vetsinou kdyz jsem tady vecer-v noci ze uz tu nikdo neni.. nebo nevim.
jéééééžis… z obyvaku se zase ozyva tygr bengalsky!!!
jdu ho vzbudit, vyhnat se psem a poslat spat ![]()
Tak taky jdu za tim svym tygrem, a preji prijemnou noc a vitam ranni smenu ![]()
Jeje,
s sms v poho ![]()
A o tom Řecku jsem to byla já a načapala a vyrušila jsem v křoví želvy… ![]()
A taky si vybavuju,jak se přihlásily holky od Ali ,že prý je jejich maminka těhu a my jim to kapku nevěřily a psaly jim,ať pošlou rovnou mamku
Chuděry a taková bezva parta holek to je
Ježiš,to je bžunda…
Tiko,
to tak bývá,že rodinka je nervozní víc než my
To víš,děje se něco jejich „dětem“…něco,nad čím nemají kontrolu
Víš,jak to myslím ![]()
A ty smutné věci
no jo no…holt i to k životu patří
Ale já myslím,že to zase překonáme a bude dobře
Musí být…a zase se budeme smát a radovat…musí se to střídat,tak to chodí ,želbohu ![]()