Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
27.7.07 23:26

no potnicky jsou takova krupicka ne a tohle jsou vetsi cerveny fleky, jako kdyz se umazete od jahod, velky asi 3mm a nepravidelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.7.07 23:30

TIKO: Urcite mi posli i nejake tehu fotecky a UTZ a fotky mimi a mamy, at to tam muzu hodit (teda pokud neva).. davam to vsechno nejak dohromady, ted kdyz to uz mame zaheslovane a nikdo cizi nam tam nemuze…

STICKO: A tak to podle popisu nejsou ani ty 5 a 6.nemoce ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.7.07 23:31

PET: No to uz vazne a ni neni pravda.
Se musim smat, ze jsem uz v rijnu mela nedockavec slozenou postylku :-D a jak jsme jeli tehda na ten UTZ, vim ze mne hodne mrzelo, ze te dali az o tyden pozdeji- sme se mohly tam potkat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.7.07 23:35

Jeje slibuji, ze poslu,ale abys pak nebyla zahlcena jen nasima fotkama :lol: uz jsem poslala prvni tematkovou fotecku „ma oblibena hracka“ takze se snad prokopu i k dalsimu, ale mampocit, ze uz jsem i pred tim neco posilala,myslim hned po narozeni, ale estli ne, pooprav mne a ja se polepsim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.7.07 23:39

No… Jeje,
to jsem se tenkrát dohecovaly k tomu 4D UZ na chatu,viď :wink: Vzpomínáš,jak jsme jedly jablíčka a kdyby jen je… :-) To jsme nocovaly a jak jsme se nachlamaly…tý vogo,to jsem vždycky měla strach,že vzbudím v noci sousedy :-)
Ježíííš,úplně se tu uculuju :D
A vzpomínám si,jak jste mě tu podporovaly a utěšovaly,když mi ve 20 tt začly problémy a pak v lednu,jak jsem jela do nemocnice,že se Luky několik dnů nehýbal :( a nechali si nás tam a vůbec při všech naštváních a náladách a při všem…jééé,jste moje zlatíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.7.07 23:42

Jojo, dohecovaly :D Nastvali mne tam, ale pro druhe ditko to udelam znovu, at maj oba pamatku, jak vypadali v brisku.
Po jablickach se mne Terka minila rozkopat :D
A chlemtala jsem se take vzdycky az mne bolelo brisko :-) Terča mně musela proklinat :D
A ZIRAFY si pamatuejs? :D
JOjo, v te nemocnici si to pamatuji, jak si nam psala, ze tam mas hlad..
A take Matesska byla casto v nemocnici… ja az teda na konci toho ledna jak mne prosakla ta plodovka…

TIKO: mam od tebe jak jste tam spolu, pak prvni prochazka a paseni konicku, nic jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.7.07 23:43

Vzpomínám si,jak Lenča porodila Lucinku,jak mi naskočila husina a strašně mě to dojalo…Teda u všech mě to postupně dojímalo a obrečela jsem hodně miminek,ale Lenya mě nějak extra dostala :wink:
A jak mě mrzelo,žes mi neodepsala na sms z porodnice :( :wink: :-P
A na to,když se u někoho projevil nějaký problém,jak jsem si říkala - Jen ať je vše v pořádku!
No jo…je to tak… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.7.07 23:46

PET: Tak to mne mrzi, se omlouvam, ja vim, ze jsem hodne psala s Cupouskem, bo v te dobe byla ten sms agent.. ale ze jsem ti neodepsala to nevim. Ja tam snad snad nikdy neesemskovala tolik jak z te porodnice :( My to asi zapadlo - kurna..

Ja si hlavne vzpominam predevsim na to jak tady Majda psala o stazich ez se ji opakuji hodne rychle, ze jde dat sprchu a najednou uz tady byla zpravicka ze Majda ma Barborku.

A taky jak Hel tady narikala.. jak prenasela… a pak mi jeste do porodnice napsala - ze jsem potvora, ze jsem ji predbehla! :D NO dyl jsem to uz nevydrzela..ale holky jsou od sebe asi 3 hodiny :-) takze jsem na ni cekala hodne dlouho! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.7.07 23:47

Jeje, žirafy :-) To si piš :! A jak psala Haňule o tom kocourovi (tuším :nevim: ),že jim sexoval u ledničky…pamatuješ si to???To jsem tenkrát ležela pod stolem smíchy…nevybavuju si detailyuž..
Chaty byly úžasné…to jsem se tady fakt zajíkala :-)
A jak jsme tam řešily deky a výbavičku…no jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.7.07 23:50

tak to si nevzpominam, vim ze nekdo mel zazitek z REcka, kde videl nekoho se mnozit, ale nevim kdo a koho? :-) a hlavicka tady popisovala jak z té zelvy zjistily ze maj zelvaka karla a ze ma velkyho pindoura :)

ja bych si aj ten chat rada zopakovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.7.07 23:51

Jojo…
já Vám tak záviděla,jak jste se rozrodily a já furt nic,přitom mě strašili,jak budu rodit na Vánoce…však jste mi to říkaly,že těm,co hrozí nakonec přenáší…a nebýt Luky vyvoláván ( :-) ),tak je v bříšku snad dodnes :wink:
No na Helika nelze zapomenout,ta trhla chudina rekord v přenášení a pak MaK a Lu ,jak byly mezi posledními…A Teri tuším,že si tu tenkrát psala v noci sama se sebou… a že ji praskla voda…a ráno mimi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852

Jeje vcera rano cca pul devata jsem posilala moji oblibenou hracku, ale neni problema a ja poslu znova.

Taky porad mam v hlave, jak nam kazdy vecer volala tchynka jako co teda a my porad ze uz kazdnym dnem az z toho byla nervozni ona vic nez my.

Dnes se me nekdo ptal jak je Ivanka stara a ja s prehledem „4 mesice“ :roll: :roll: :-) no pak jsem se teda opravila, ale tim jsem si sama sobe ukazala, jak nechci si vubec pripustit, ze by to mrne melo „starnout“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785

Ted mi prijde, ze tady v poslednich dnech porad resime nejake smutne veci, ze se vubec neradujeme z toho co mame a malo se smejeme.. nebo mozna mi to tak prijde, ze vetsinou kdyz jsem tady vecer-v noci ze uz tu nikdo neni.. nebo nevim.

jéééééžis… z obyvaku se zase ozyva tygr bengalsky!!!
jdu ho vzbudit, vyhnat se psem a poslat spat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.7.07 23:53

Tak taky jdu za tim svym tygrem, a preji prijemnou noc a vitam ranni smenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.7.07 23:58

Jeje,
s sms v poho :wink:
A o tom Řecku jsem to byla já a načapala a vyrušila jsem v křoví želvy… 8O
A taky si vybavuju,jak se přihlásily holky od Ali ,že prý je jejich maminka těhu a my jim to kapku nevěřily a psaly jim,ať pošlou rovnou mamku :-) Chuděry a taková bezva parta holek to je :wink: Ježiš,to je bžunda…

Tiko,
to tak bývá,že rodinka je nervozní víc než my :wink: To víš,děje se něco jejich „dětem“…něco,nad čím nemají kontrolu :wink: Víš,jak to myslím :wink:

A ty smutné věci :arrow: no jo no…holt i to k životu patří :( Ale já myslím,že to zase překonáme a bude dobře :wink: Musí být…a zase se budeme smát a radovat…musí se to střídat,tak to chodí ,želbohu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí