Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
28.7.07 00:00

Tak já taky utíkám :-) ,je přesně zítra-dnes a určo se hned tak nesvalím do lůžka,tak dobrou noc kočenky a veselou sobotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.7.07 00:03

TIKO: jo tak z toho jsem byla take vicemene rozladena.
Sama jsem byla z tech poslicku hodne rozbolavela, takze mi otaky „tak co uz“ lezly na nervy… Dyt mne vydeli pohromade a presto se ptaly.. na odstrel fakt!
S tou historkou 4 mesicu je sranda! :D a ono za par dnu uz 6 vid?
Dneska jsem zrovna kupovala nejake presnidavjky a nemely tam zadnou 4mesicni, a protoze jsem kupovala do foroty, tak jsem koupila uz 6 .. vubec to fakt leti!

PET: Aha tak tys to byla! :D
Pockej a Lukys byl vyvolavanej? Neco mi uslo???? nebo si delas :-) ???

Tak vam take preji peknou noc, ac ja tu budu jeste jiste (jak se znam vest monolog)… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.7.07 00:03

Cupi,
doufám,že se vyspinkáš do lepší nálady a smutek bude co nejkratší :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.7.07 00:08

Jeje,
jela jsem přece jen na KO do porodky a tam se mě ptali,jeslti chci rodit dnes,že jsem otevřená na 2 cm…To už jsem byla měsíc…takže lupli k Lukýskovi dovnitř tabletku - vyvolávačku a za hodinu a půl už mi plakal v náručí :srdce:
Tuším,že jsem měla nejrychlejší porod :-P :potlesk:
Ale to Ty už jsi měla Terinku,tak jsi to tak nevnímala asi,víš :wink:

Tak a už :-) Papa ♥♥♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.7.07 00:10

PET, ty voe, tak jsou vazne asi nejak zazdila… !!!! :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.7.07 00:13

Takze jsem si sla povinne precist znovu ten porodopopis :-)
Tak to jsem to tehda nejak asi procetla rychle nebo nevim, ale vazne si to nepamtuji.

To je neco jak muj muz zjistil PO MESICI, ze Terezka sla na svet prirozenou cestou a ne VYVOLAVANIM! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.7.07 01:55

Tak moje tradicni hodina: zavrete oci, odchazim! :-)

a preji dobre rano! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
28.7.07 02:54

Jee, holky, vy jste krasne vzpominaly, se tu usmivam, na vsechno si pamatuju. A do galerky jsem se taky divala a je tam fotka Giovanka z ultrazvuku a ja jsem tam videla pindika a nikdo mi to neveril a on tam fakt byl :D No, myslim, ze jsme toho uz zazily spoustu. Jsem moc rada, ze jsme takova super parta!

U nas dnes uz bylo o neco lip, dikybohu. Sice jsme bojovali, ale uz ne tak urputne :-) Ono to mozna bylo i tou mou depkou z mozneho navratu do prace. Ale verim, ze se to nejak vyresi, abych nemusela. Ja stejne porad pracuju doma, ale jen kdyz mam cas, tak mi to vyhovuje.

CUPI - ja malemu uz zkousim davat ovoce i zeleninu, ale vubec to nechce. Jedine, co si jakz takz vezme je kasicka.
Tve spoluzacky je mi moc lito, rakovina je fakt svine, umrel mi na ni tatka :-( Ale to je zivot :? A mas pravdu, nase problemy jsou proti tomu malicherne!

GREHLO - tak ja nekojim, ale dojim ;-) Odstrikavam (slibuju, ze „pumpuju“ uz nikdy nereknu :D to jsou ty jazykove bariery ;-)) a davam malemu z lahvicky, protoze mi odmita prsa (mlicko mu ale jede, teda kdyz zrovna netrucuje). Zkousim prikrmy, ale zatim to moc nechce, jen obcas kasi - hustejsi, davam mu to lzickou.

JEJE - co to melo byt s tim komentarem u fotky? To jsem nepochopila… :-)

STIKO - nejsou to stipance od komara?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.7.07 08:34

Dobré ráno :-) ,
jste všechny na návštěvách a po výletech,co :wink: …našemu taťkovi zítra končí 14-denní šichta,kdy odcházel do práce na 10h. a vracel se kolem 2 v noci,takže jsme se víceméně neviděli…tak už se těším,v pondělí konečně volno,juch juch …sice jen dva dny,ale aspoň něco :potlesk:
Jdu se mazlit,uspat a natáhnout klouby…zatím paaa :-)
A nevyspávejte :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.7.07 10:21

Cau kocky, tak nozka je stale flekata a uz i trosku hlavicka a ousko, ale jinak je prtouskovna ultra-vesela a skoro celou noc vzhuru, usnula ve dbanact a kojila jsem v jednu, ve tri, v pul paty, v pul sedmy, a v pul desaty :( , jsme s manzou grogy a on ted jel na trening. Teplotku uz nema, jen 37,1 tak to snad ani nemusim k doktorovi ne? Jeste me napadl nejakej exem, uz nevim, no asi radej zrusim to plavco, kam mame jit ve stredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
28.7.07 10:58

Ahoj holky

včera nám padla linka, tak jsem si řákala, co tady budu dělat, když to nepůjde celý víkend. A ha už to jde. Ona taky Pipinka ráno vzala telefónek a hezky si postěžovala operátorovi O2 a ten asi po poslechu mého absťákovému hlasu dal vše dohromady :wink: . Dloooooooouho jsem dočítala a dokonce jsem si dělala poznámky a to je co říct.

Len: já ho mám v postýlce, páč v tom našem 1+1 bych ho jinam nedala a stejně ho mám tak max 5 metrů od sebe :wink: . Fakt obdivuji děvčata, které je už dávají do pokojíků. Holkyv mym případě by to bylo 100 nočních km :lol:

nehty: střihám snad častěji než jednou za týden a stejně je pořád poškrábaný :? . Kdyb tak mě rostly nehty, to bych byla kóča :wink:

Grehlo: takjá dopoledne kojím kolem poledne dávám zeleninovo-masové směsi nebo ovocné přesnídávky, o které ale už nějak nestojí. Bude masovej neřád :lol: . Pak kojim (pokud to jde jinak dám kaši) a před spanim dám sunar ale oproti Jeje vypije max 160 ml

akce :poblion: : tak zapoměla jsem napsat, že jsem poprvé použila dudlík s dírou od 4. měsíce na mléko. Zajelo to do něj strašně rychle a to byl zřejmě důvod toho, že to jeho tělíčko neuneslo. Tak jsem se opět vrátila k menší dírce

zoubky: tak my asi dlouho mít nebudeme a nějak mě to netrápí. Prostě až přijdou tak přijdou. Jinak blahupřeji vem, kteří už jsou tímto obdažení :srdce: :srdce: :srdce:

Cupi: moc mě mrzí co se stalo tvé kamarádce a pevně doufám, že to její manžel s dcerkou zvládnou. Nastává pro ně obrovky těžké období.

Hlav: tak fotky byly famózní a byli jsem z nich nadšený. Strávili jsem u nich 2,5 hodiny. ZOO když tam pojedete, tak já jedu taky. Doufám ale že se strefíte do termínu, kdy bude mít manžel volno.
Holka já si div nevykroutila hlavu, jak jsem se furt ohlížela, jestli tě náhodou nepotkám :lol: :lol: :lol: . Prohlížela jsem si každou ženskou s kočárem, no mamlas :lol: :lol: :lol: . Nakonec jsem tam potkala bratrance, který bydlí na Doubravce

Reo: to jsou chlapi :lol: . Jestli ale jeli na chlapskou jízdu, tak je barbarství, aby si brali stan. Vždyť snad něco vydrží né?

Štičko: a nesnědla si něco agresivnějšího, po čem by se mohla osypat? A po tom očkování to nebude, to by byla asi hoooodně opožděná reakce. Hlavně, že je Kulda redy, tak jí to asi zřejmě moc netíží.
Aby to nebylo po tom, jak do jí pořád rveš ty homeo. To víš, já na ně absolutně nevěřim :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
28.7.07 11:01
8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
28.7.07 11:03

Už zase píšu :oops: :oops: :oops: . To víte včera to nešlo a já su děsně nadržená :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.7.07 11:16

Cauky babinec :potlesk: ,konecne mi na notase zapojili vifi,tak uz muzu psat pohodlne kde chci a kde potrebuju,je to super :pankac: Muzu behat po byte a byt stale na prijmu :lol:
Pipi ,ty davas ten Sunarek z flasky a dudliku nebo mas nejakou jinou metodu :wink: ?
Dneska vsichni nekde litaji a my opet trcime sami doma,jeste ze tu mam tu moji drahou Petisku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
28.7.07 11:23

Grehlo: já to dám normálně z flašky. Martin pije ze stejné čaj už asi od 3. měsíce, tak jsem pouze vyměnila náplň. Přecházet z prsu na lahev a zpět mu nečiní žádný problém. Akorát to mlíko už neni co bejvalo, ale hold hlavu si kvůli tomu neutrhnu, asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí