Poradna duly
Jana Čurdová
Matess: teď jsem mrkala na ty hop:,–(la a ono to všechno jde tak kolem 1500,– Kč ![]()
Mates myslis tohohle? ![]()
Ja choditko mam od svagrovky a jeste jsem nepremyslela, jeslti ho budu pouzivat nebo ne ![]()
Ahoj všem
,
tady byla buřina a já jsem sama s malým doma
No..nic…
Lišti ,
držím palce,ať je brzy líp…myslím,že Ali to napsala hezky… Štiko ,
takhle ty flíčky opravdu u 6.nemoci nevypadají…jsou to jen takové drobounké puntíky,tak jak jsem Ti psala včera…Zajdi v pondělí k dr.,ať se koukne ![]()
Matesko ,
hop:,–(lo nevím,jak působí a nepůsobí na páteř,neměli jsme ho,ale já bych se trochu zastala chodítek…to jsme měli a dítě v něm netráví tolik času,tedy pokud je rodič soudný a hlavně,k těm úrazům
dnes už se vyrábí chodítka tak stabilní a bytelná,že převrátit se s ním je takřka nemožné a navíc naopak dítko chrání,když dítko pochoduje kolem nábytku a přidržuje se,to je mnohem nebezpečnější!!!Mnohem větší praděpodobnost je,že se dítko vyklopí z postýlky nebo jídelní židličky nebo čehokoli vyššího..nevím,no…ale já jeho odpůrce nejsem
![]()
A různé studie
já už se jim fakt směju…vše,co bylo doporučováno dřív je dnes zakazováno a naopak…střídá se to jak aprílové počasí..jednou je zdravé toto,pak se přijde na to,že je to vlastně pomalu jed a podobně
Možná budu znít přechytřele,ale já na studie ![]()
pip , tak ja mrknu na nejaky bazarovky. Ale pry to dokonce mival Martin, kdyz byl malej. Ja to teda nikdy nevidela-jako to stare provedeni.
Jdu si zapnout film na jednicce. Bude to neco dobryho. Nedivaly jste se nahodou nekdo asi tak predminulou sobotu na jednicku? Na Hranici zlomu s Angelinou? Jézis, to byl vybornej film, fakt
![]()
NO ja bych to asi normalne take nekupovala, ale kolegyne mi tehda neco chteli koupit a daly my na vyber (urcite vzpominate jak jsme to tu rozebiraly, bo jsem byla typicky bezradna
).
Matess: ááá tak ja vim co myslis!
toto neco:
http://www.ecipisek.cz/…getimage.php?…
Pet, ja taky na studie prdim! Ja mam treba postylku jeste po nas. Cim je asi nalakovana? A malou kolikrat naju na boku a zahryzlou ve sprusli
Ale s tim stylem chuze teda souhlasim, ja do choditka nejdu ![]()
Uz to zacina
Myslim ten film. Ruzi , ty jo a ten konec byl brutalni, co? I teda ten zacatek, ty autenticky zabery tech cernousku
![]()
Martin mi pise z obyvaku smsku, ze ma hlad
![]()
Čus, tak jsem přežila s malým a s manželem jednu s rodiných oslav..hrůza. No babičky ještě jsou, ale prababičky, to je děs. Přišla jsem si občas jako, když jdu do první třídy a né, že mám malý ditě. No a nenechali se baby zastavit, pořád mlely to svoje…no fakt děs a běs.
Jinak malej je mrzute, ten zoubek mu dává zabrat…no a ten gel na to moc nepomáhá, tak nevím..dneska to vidím opět na úžasnou noc
, asi mě pak už klepne.
Tak zatím, zase se vybudil a řve..no prostě paráda
Jee gel na zoubky uz taky musim koupit…
Ja jdu cucet na telku, tak se mejte babizny ![]()
Szelvi: Jejda, uplne mi mluvis z duse… Prababicky.. to nemuzes.. jejiz a to delas tak a proc to nedelas onak.. to my to delali… no des! ![]()
Kazdopadne Terka je ted „rozmazleny mamanek“ protoze vidi prababicky tak rve.. jedne je mi lito ale ta druha rika ze je to rozmazlenec.. no a tak co jako,, jak nema byt, kdyz je na mne zvykla!
A tedy jeste je problem - vice lidi … cim vic lidi, tim vic je mimo a proste je k neudrzeni, jakmile zajdu kde jsou trebas lidi max 4, tak je klid..
zrovna dnes se vidime uz asi tri hodiny
a celkem normalka
Za tim, co jsem psala si stojim, ale ted je obdobi, kdy se to da vydrzet. Z jeho strany vlastne mame uplne idealni vztah
![]()
Jinak vam strasne moc dekuju za podporu, ja vam tenkrat vubec nepodekovala,moc jsem nemela cas tady byt. Vsak vite, co vam chci rict
bez vas bych zila uplne jinak
By me zajimalo jak
Ja se totiz nikomu nejak moc nesveruju a tady jsem to vybalila a nelituju toho. Je fakt fajn „slyset“ hezky slova
![]()
Spesl dik patri Petisce ![]()
Jeje ,
jo..no co by člověk čekal,když jsme s nimi stále jen my a my…ty vogo,tak jsou na nás asi nejvíc zvyklé,ne
Boha…
Matesko ,
Sára chodila v 9 měsících a styl chůze měla naprosto o.k. Je to o tom,kdy tam to dítě dáš…pokud dřív než udělá samo pár krůčků,tak je to samo špatně…
Ale to je fuk
nepřesvědčuju Tě,jen vyjadřuju názor,aby nedošlo k nějakému šumu
Stejně si uděláme každá co chceme ![]()