Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1660
28.7.07 20:58

Matess: teď jsem mrkala na ty hop:,–(la a ono to všechno jde tak kolem 1500,– Kč :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
28.7.07 21:01

Mates myslis tohohle? :potlesk:

Ja choditko mam od svagrovky a jeste jsem nepremyslela, jeslti ho budu pouzivat nebo ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.7.07 21:02

Ahoj všem :-) ,
tady byla buřina a já jsem sama s malým doma :( No..nic…
Lišti ,
držím palce,ať je brzy líp…myslím,že Ali to napsala hezky… Štiko ,
takhle ty flíčky opravdu u 6.nemoci nevypadají…jsou to jen takové drobounké puntíky,tak jak jsem Ti psala včera…Zajdi v pondělí k dr.,ať se koukne :wink:
Matesko ,
hop:,–(lo nevím,jak působí a nepůsobí na páteř,neměli jsme ho,ale já bych se trochu zastala chodítek…to jsme měli a dítě v něm netráví tolik času,tedy pokud je rodič soudný a hlavně,k těm úrazům :arrow: dnes už se vyrábí chodítka tak stabilní a bytelná,že převrátit se s ním je takřka nemožné a navíc naopak dítko chrání,když dítko pochoduje kolem nábytku a přidržuje se,to je mnohem nebezpečnější!!!Mnohem větší praděpodobnost je,že se dítko vyklopí z postýlky nebo jídelní židličky nebo čehokoli vyššího..nevím,no…ale já jeho odpůrce nejsem :wink: :!

A různé studie :arrow: já už se jim fakt směju…vše,co bylo doporučováno dřív je dnes zakazováno a naopak…střídá se to jak aprílové počasí..jednou je zdravé toto,pak se přijde na to,že je to vlastně pomalu jed a podobně :roll: Možná budu znít přechytřele,ale já na studie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.7.07 21:03

pip , tak ja mrknu na nejaky bazarovky. Ale pry to dokonce mival Martin, kdyz byl malej. Ja to teda nikdy nevidela-jako to stare provedeni.

Jdu si zapnout film na jednicce. Bude to neco dobryho. Nedivaly jste se nahodou nekdo asi tak predminulou sobotu na jednicku? Na Hranici zlomu s Angelinou? Jézis, to byl vybornej film, fakt :! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.7.07 21:04

NO ja bych to asi normalne take nekupovala, ale kolegyne mi tehda neco chteli koupit a daly my na vyber (urcite vzpominate jak jsme to tu rozebiraly, bo jsem byla typicky bezradna :D).

Matess: ááá tak ja vim co myslis! :-) toto neco:
 http://www.ecipisek.cz/…getimage.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
28.7.07 21:06

Mates ja ano, film byl super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.7.07 21:09

Pet, ja taky na studie prdim! Ja mam treba postylku jeste po nas. Cim je asi nalakovana? A malou kolikrat naju na boku a zahryzlou ve sprusli :lol: Ale s tim stylem chuze teda souhlasim, ja do choditka nejdu :?

Uz to zacina :! :! :! Myslim ten film. Ruzi , ty jo a ten konec byl brutalni, co? I teda ten zacatek, ty autenticky zabery tech cernousku :cry: :cry: :cry:

Martin mi pise z obyvaku smsku, ze ma hlad :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.7.07 21:10

a uz budte ticho, at se muzu divat :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
28.7.07 21:12

Čus, tak jsem přežila s malým a s manželem jednu s rodiných oslav..hrůza. No babičky ještě jsou, ale prababičky, to je děs. Přišla jsem si občas jako, když jdu do první třídy a né, že mám malý ditě. No a nenechali se baby zastavit, pořád mlely to svoje…no fakt děs a běs.
Jinak malej je mrzute, ten zoubek mu dává zabrat…no a ten gel na to moc nepomáhá, tak nevím..dneska to vidím opět na úžasnou noc :? , asi mě pak už klepne.
Tak zatím, zase se vybudil a řve..no prostě paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
28.7.07 21:13

Jo, konec prekvapil. Cekala jsem happy end a on se nekonal 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
28.7.07 21:13

Matess: doma už je to lepší????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
28.7.07 21:14

Jee gel na zoubky uz taky musim koupit…
Ja jdu cucet na telku, tak se mejte babizny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.7.07 21:16

Szelvi: Jejda, uplne mi mluvis z duse… Prababicky.. to nemuzes.. jejiz a to delas tak a proc to nedelas onak.. to my to delali… no des! :D
Kazdopadne Terka je ted „rozmazleny mamanek“ protoze vidi prababicky tak rve.. jedne je mi lito ale ta druha rika ze je to rozmazlenec.. no a tak co jako,, jak nema byt, kdyz je na mne zvykla!
A tedy jeste je problem - vice lidi … cim vic lidi, tim vic je mimo a proste je k neudrzeni, jakmile zajdu kde jsou trebas lidi max 4, tak je klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
28.7.07 21:19

zrovna dnes se vidime uz asi tri hodiny :! a celkem normalka :lol: Za tim, co jsem psala si stojim, ale ted je obdobi, kdy se to da vydrzet. Z jeho strany vlastne mame uplne idealni vztah 8O :?

Jinak vam strasne moc dekuju za podporu, ja vam tenkrat vubec nepodekovala,moc jsem nemela cas tady byt. Vsak vite, co vam chci rict :arrow: bez vas bych zila uplne jinak 8O By me zajimalo jak :?: Ja se totiz nikomu nejak moc nesveruju a tady jsem to vybalila a nelituju toho. Je fakt fajn „slyset“ hezky slova :wink: :P
Spesl dik patri Petisce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.7.07 21:19

Jeje ,
jo..no co by člověk čekal,když jsme s nimi stále jen my a my…ty vogo,tak jsou na nás asi nejvíc zvyklé,ne :roll: Boha…

Matesko ,
Sára chodila v 9 měsících a styl chůze měla naprosto o.k. Je to o tom,kdy tam to dítě dáš…pokud dřív než udělá samo pár krůčků,tak je to samo špatně…
Ale to je fuk :wink: nepřesvědčuju Tě,jen vyjadřuju názor,aby nedošlo k nějakému šumu :-P Stejně si uděláme každá co chceme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí