Poradna duly
Jana Čurdová
dekuji za optani,
je to uz lepsi,jen ananas dozrava,ale uz se ho nemuzu dockat
!
Listi, ,uvidis,ze to urcite bude lepsi
Malej mel zase obdobi asi tak 3-5dni,ze se v noci vzbudil a chtel si velice vykladat,pak plakal a ne a ne spat a neptej se jaky slovnicek jsem pouzivala
Bylo to taky maso,ale jak to preslo,tak bude urco fajn ![]()
Grehlo ale u nás to trvá asi dva týdny…aleurčo bude jednou lépe!!!!! ![]()
A jestli né,tak doufám,že mi přinesete buchty až za mnou půjdete do psychiatrické léčebny na návštěvu!!! A vemte sebou pilník…„tímhle to přepiluješ raz dva“ ![]()
listicko nesmutni, ja vim jak ti je,/to je jak z ty reklamy ta hlaska
/, me mala taky vubec nespi, jsem uz uplne hotova a kdyz je manza s ni venku, tak stejne neusnu, je to jak rikas zacarovanej kruh, obdivuju te ze zvladas dve deti, ja bych to asi nedokazala, je to dvojnasobna radost, ale i starost a strach.
fur neco clovek resi, pupinky, kojeni, spani, prdiky, prikrmy, klistata, no do zblbnuti, by me zajimalo jestli nekdy budu jeste normalni
To by chtěl prso,kdyby měl hlad ale on v noci chvílema nechtěl ani to… mlíka mám myslím dost… když já fakt moc nevěřím,že by mu šly zuby,ale na druhou stranu co mu teda je??? Chjo,,…už aby uměl mluvit a mohl mi to říct…ale je strašně nervózní…
Štičko děkuji,já vím,že víš jak se cítím… ![]()
Tu bučej krávy jak šílený,ještě mě vzbudí malého,jakoby nestačilo že tu jezdí běžně s kombajnem to třech do rána!!! blbec jeden!!!
listi a nemel treba zizen, nebo neskrabeho cedulka od obleceni za krkem, nebo nelezi na nejakejch knoflikach, nebo patentkach?
to kulda taky nema rada
A pak si člověk přečte co psala Cupoušek a je mu trapně ta prkotiny,které mě trápí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Je to hŕozný a taky děsně nespravedlivý,ti co by si to zasloužili nebo by chtěli umřít tu pořád straší,ale toí co mají pro koho žít umírají…chudinka princezna s taťkou…je strašný opuštět svět s vědomím,že tu nechávám dcerku s manželem napospas…
Mé problémy jsou s tímhle absolutně nicotné a zasloužila bych pár facek,že si stěžuji…chjo.....se mi chce zase řvát.....
Tak to vazne nevim co by to mohlo byt,jedine jeste ty zuby
Nemam jeste tolik zkusennosti ![]()
Ahojte, docitam v rychlosti, malej dnes spi po pul hodinach, tak uz je zase vzhuru. ![]()
MaK … na CM sem byla s kamoskou a obe dve bych vas nezmakla, takze se priste urco ozvu a navic uz je to alespon dva mesice. ![]()
Cup … to s tou kamaradkou je sileny, chudak holcicka i manzel, nebudou to mit lehky.
Na to neni co napsat, zivot je nekdy svine. ![]()
Jo a tim tvym-nasim srazem… klidne na prochajdu, ale kam jit me fakt nenapada. Zas aby to bavilo i Tynku od MaK. ![]()
Matess … me to skakadlo do dveri taky neprijde dobry, to ej stejny jako choditko, ne? Proste se odrazi nohama… ![]()
Stiko … Jenikvi taky modraji nozicky, kdyz ho drzim v klubicku. Ja to neresim, mela bych? ![]()
Jo a este vam chci rict, ze me Zanetino „pumpuju“ vubec nepripomelo benzin,a si proto, ze my benzin „tankujem“ nebo „cerpame“. Pri „pumpuju“ me hned napadla odsavacka.
![]()
Tak a ja mizim za Jenikem.
Listi…je mi Te mocinky lito a vubec vzdycky Vas vsech co nemate moznost se poradne vyspat ,protoze se detatka budi a nevite co jim je
,fakt moc bych Vam rada poradila,ale taky nevim
,ja bych nejdriv taky zkousela jestli nema hlad ,zizen,pokud ne zkusit mu treba podlozit postylku aby se mu usinalo lip,Adik ji ma podlozenou od zacatku,nebo jestli rostou zoubky masirovat dasne,taky uz pak tem deckam co casto nespi chybi spanek hrozne moc,ale nevi jak maji zabrat a namisto aby spinkali,tak se tomu brání…zkratka jsou pretazeny
,jinak kdyby porad malej nespal a brecel 14dni jako Peta ,tak bych asi se sla poradit s dokt.aby ho prohlidla a nebo aby mi pripadne potvrdila ze je fakt nevyspalej a je jen protivnej.Ale chapu ze jste nervozni,ja jsem to zazila jen jednou a to malej mel prdiky a jen par hod.a byla jsem zoufala
. A Listi…Peta mel nedavno zas teploty ne?Uz je nema ?Bral neco ?Vim ze si tu psala jak mela Anetka teplo.a pusinkovala malyho ze mas strach,aby se nenakazil?Jestli ho treba fakt neco neboli?Treba v krku?To pak ani deti nechtej pit ![]()