Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
Tak jsem si přivezla lendu a už bych ji zase nejradši někomu odevzdala
,ne to ne,jen mě pořád vyhazuje od pc a otravuje
.Podle toho co jsem slyšela od švíci tak se ani nedivím.Vykládala mě jak se jí všichni věnovaly a pořád si s ní hrály a jak byla spokojená,to věřím
.Taky jsem už večer slyšela-mami pojď mě hladit-neotravuj a spi-ale mami teta mě vždycky večer hladila
nebo ráno chceš na snídani rohlík
-ne vánočku-ale tu nemám-ale teta měla vždycky ráno vánočku nebo koblihy
.No prostě je teď k zulíbání
.
Štiko to na 6 nemoc nevypadá,u ní je opravdu vyrážka něco jak potničky.Ty fleky vypadají divně.Nechci tě strašit,nevím co by to mohlo být ,ale v pondělí běž určitě k dr a všechno ji řekni.Tohle normální asi nebude,ale třeba se pletu a holkytě uklidní.
Lišti přesně takovej telefon jsem měla před rokem ,když byla mladá poprvé sama pryč a musím říct že jsem z toho byla hoooodně špatná.Ale je to dobře že ty děti na nás nevysí.
Cupi no co dodat,je to stašný ,br.Snad dodám jen jediný-ať se něco takovýho nestane nikdy žádné z nás.
Jeje,Peti noční vzpomínání,škoda že jsem u toho chyběla
.Jenže já šla tu Leničku teda hladit a nějak se mě to vymklo z ruky a usnula jsem s ní.A to jsem pro dámskou jízdu měla ideální podmínky,manža jel na noc pracovat a tak mě vlasně neměl kdo vzbudit.
Ale já teda taky vzpomínám,a jak často.Kydž tady nikdo není,nebo se nikdo s nikým nebaví
,tak si vždycky ťuknu nějakou stránku z naší diskuse a pročítám co jsme tak různě prožívaly.A vzpomínám,a vzpomínám,a vzpomínám…sláva nazdar nostalgii
![]()
Tak jsem se vrátila z procházky a šla jsem se taky pořádně prohlídnout všechny fotky. Bylo to krásný. Ale nelituji, že už je to pryč.
A ja behala s pesanama, jsem hotovson ![]()
Doufam, ze Ondra nebude mit z mlika maslo ![]()
Zdravim vas mile damy ![]()
zacnu neobvykle: vyjimecne nemam docteno
![]()
Jen jsem si vsimla na teto strance, ze mi Pipi odpovida na hop:,–(lo. Takze jste asi nekdo uz neco psal, ale ja to nemuzu najit
Ja prave byla na prednasce a tam na jedna doktorka rikala, ze choditka nee
, ale hop:,–(la ano-ale az deti zacnou stat-staci kdyz se pouze na chvili postavi a pridrzuji. Pak uz to pateri nevadi.
Ted se jdu podivat, co jste k tomu napsaly, tak doufam, ze to nebude to same, co jsem prave napsala
![]()
Jo a zatim mi prosim napiste, co mam delat, kdyz se Nellince zaparila prcka a ja nemam bebanthen. Muzu namacet hermankem? Ma tam cerveny pupinky a vzadu na zadecku se to rozliza dal… Jeste odpoledne to nemela a ted po koupani to vypada celkem hnusne
![]()
stika píše:
holky, ja vim ze sem desnej plasan, ale ja mam strach, aby nemela prtouskovna neco s krvi kdyz ma ty modriny na nozicce, taky kdyz lezi na boku, tak ta spodni rucicka ji zmodra a nozicka ji modra kdyz ji drzim v klubicku na boku a drzim ji za ni, je to normalni?
Sticko , nam taky trosku zmodravaji koncetiny kdyz malou chovam
Hlavne nozicka. Ale me nikdy nic blbyho nenapadlao…ale priznam, ze jsi mi ted na:,–(ila brouka do hlavy ![]()
Mates: já jsem na hop:,–(lo neodpovídala, ale celkem mám k hop:,–(lům a chodítkům názor kladný. Já, sestra i její děti v něm vyrůstaly a jsme redy
. Hop:,–(lo bych taky brala a pokud jde o to, co je horší, tak si myslim, že na tu páteř to má vliv naprosto stejný ![]()
zapaření: holka tak nevim, ale s tim heřmánkem rozhodně nic nezkazíš. Já bych to asi zasypala zásypem, akorát jestli ho máš?
A určitě nech větrat, to je asi nejlepší
smarja, to odpovidala Luci
![]()
Hop:,–(lo je ale bezbecnejsi. No ta dr nam tam toho rikala o choditkach vic spatnyho, ale me v hlave zustalo hlavne to, ze na studiich pitvala 10 mesicni miminko, ktere se prevratilo z choditka na koberec
Jenom se proste blbe uhodilo do hlavicky
Nejhrosi jsou proste ty urazy, protoze se dite dostane tam, kam by se normalne nedostalo.
No a jeste ta pater a taky ze dite tam naslapuje na spicky a spatne se uci chodit-pouziva uplne jinou techniku chuze, nez kdyz zacne chodit prirozene. Taky se pri te chuzi predklani apod. Proste vsechno spatne. Chteji to zakazat.
Skakadlo je pry v poradku, tam se proste jen skace nahoru-dolu.
My choditka nemely.
cauky, dneska jste byli hodne a moc jste toho nenakecaly.
My byly pres den u nasich, ale byla hodne zima, az to tu dopisu, tak vytahnu fotky z fotaku a dam vam nejake zas do galerky (jedna je extra special- mala tam vypada jak Marfuša!
).
No kazdopadne jsme se vratili o hodinu dyl nez normalne koupu a je to znat. Mala proste kdyz neni pevny rezim, tak nevi co by. Nemuze se dostat do spanku, takze tam povida, mne si ocicka.. to zas bude plen! ![]()
Ja se normalne musim smat, jak tu kazda neco resi.
Ja silenou spotrebu plen, nekdo vyrazky, nekdo kojeni, nekdo nespani.. my jsme baby nespokojene ! TO JE HRUZA!!! ![]()
LIsticko: preji pevne nervy a ver ze protivne jsme jednou vsechny a zvlast, kdyz mas takovych faktoru jako zlobivy manzel, protivne ditko..apod. Takze si nic nevycitej, dej si bombošku (nebo co te uklidni, na:,–( na mimco usmev a on se treba zklidni..vsak vis - protivna mama = protivne dite).
a v noci kdyz se nahodou probudi, nakojim, prebalim, fiknu do postele (mam porad zhaslo), dam ji dudan, pokud ho chce, necha si ho, pokud ne, vyplivne.. vetsinou jeste brlba, bud se ubrbla do spanku anebo ma jeste hlad, ci opet mokrou plenu. Deti jsou strasne individi, takze tezko rict, co je to u vas, jestli chce pozornost.. zkus mu trebas dat sve tricko vedle sebe, u nas to kdyz byla prtous maly zabiralo.
STICKO: pokud jsou to takove mapy.. ja ti covece nevim, ale pokud ji to nesvedi, tak to opravdu muze byt reakce na nejake papu, ci jestli si nezmenila neco z drogerie na ni???
MATES: Hermankem nic nezkazis a pokud to jde tak ji nech prtu nahatou, jen na te podlozce. A jeste je na to dobry Pityol, jestli nemas…
No vidíš, tohle mi něja nedošlo. Je fakt, že těch úrazů je docela dost ![]()
a co tech urazu teprve zazijeme, to bude mazec
Me uz je ji lito ted, kdyz se ji zamotaji koncetiny a naryje si drzticku o koberec
pritom ji to vubec nevadi…
Nebo je mi ji lito, kdyz se tak strasne snazi dolizt k nafukovacimu balonu a kdyz je konecne u cile tak se ho dotkne a ten svinak kulatej je zas v tahu
Tak to je mi taky fakt moc lito ![]()
no tak to já neznám. Ten lenoch snad nikdy nepopoleze
. Ba ne, už si sune nohy pod zadek a když ho podržim, tak se sune jak žížala. Jen na to prostě musí přijít ![]()
My mame takove to choditko-odstrkavadlo od Fisher price.
http://www.more-her.cz/…kovadlo-1493
Stejne ji budu na tom muset sledovat, to bych nemohla nechat dite bez dozoru.
Jeje, tak tohle je zrovna neco jinyho, tady uz bude muset Terezka chodit sama, to ti schvaluju
ja myslela takovy ty, co se do nich dite po:,–(i a ono se odrazi a „uci“ se chodit…Nejhorsi je, ze se do toho posazuji deti, ktere jeste ani nestoji…sotva sedi
Vis, co myslim?
Jeje: to je pěkný.
To by mi ale doma neprošlo
. Ta Terezka se ale má ![]()
Pipi, tak ja se az ted mrkla na cenu
tak to by mi asi taky neproslo
Budu muset jezdit k Jejikovi ![]()
HEJ, ME ZMIZEL TLESKAJICI SMAJLIK
![]()