Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
27.7.07 22:55

STICKO: Ja bych rada poradila, ale my to nemeli. Nejlepe asi by poradila Radka, Listicka, .. a ja nevim, kdo to tu jeste mel.
VIm, ze je nejdriv bezduvodna horecka a cca treti den se dite osype, ale jak moc, a jak to vypada, vubec netusim :(
Neni tady trebas na diskuzich nejaka diskuze o toM???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.7.07 22:58

Štičko,
Luky ji měl…prvních pár dní má dítě vysoké teploty (kolem 38°C a víc) a pak se osype…jedno kde a v jakém množství…Nic se na to nedává,jen tedy proti horečkám kdyžtak,takže jestli je Kulda bez teplot a jen osypaná,tak už je v pohodě :wink: Nemoc už odezněla…není to nic hrozného,pupínky za pár dní samy zmizí :! Na celé nemoci jsou nepříjemná vlastně jen ty horečky,za chvíli je po všem.
Sleduj ji a pokud ji budou pupínky mizet,tak je úplně v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.7.07 22:58

ja jdu taky spinkat, uz stejne presluhuju. dobrou noc devcatka, za 30 stranek se uvidime :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.7.07 22:59

Stiko taky moc nevim,spis bych asi hledala na netu, ale uvidis treba to bude zitra lepsi,protoze pokud treba neco o tom najdes,budes pak na Kulde videt vsechny priznaky seste i pate a mozna i jine nemoci. Asi bych pockala ,pokud spinka a neplace,byla bych vicemene v klidu a resila bych to zitra s chladnou hlavou.
Ale vim, lehko se to radi, kdyz nejsem v te situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.7.07 22:59

Pet: diky zes to osvetlila! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.7.07 23:00

A pupínky jsou takové droubounké,červené.Není jich až tak moc,asi jak kdo.Luky byl druhý den už téměř bez pupínků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.7.07 23:03

Matess dobrou noc

Lenyo malem bych to uplne zazdila, ale dnes prisla obalecka, tak jeste jednou moc moc dekuju, teda asi vice Ivanka dekuje

Holky mate nektera susicku na pradlo? Babi nam ji chce koupit a chce po mne muj typ, ale ja vubec nevim,nevim.
Ze mi poradite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.7.07 23:07

holky, dekuju moc, no je divny, ze to je jen jedna noha 8O , teplotku uz nema a je v poho, do ted tady pasla konicky a vejskala :D nespavec jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.7.07 23:11

STIKO: A nejsou to potnicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.7.07 23:12
Jeje píše:
STIKO: A nejsou to potnicky?

Taky me to napadlo, ale zase kdyz je to jen na nozicce? No ja jen doufam,ze se rano Kulda probere a bude to alespon lepsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.7.07 23:15

holky a nemuze to byt reakce na tu hexa? byly jsme ale uz v utery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.7.07 23:16

STIKO: Terka je ma take vzdy j en nekde.. trochu na ruce, trochu na zadech, trochu na noze.. proste jen vzdy nekde..
nebo to take muze byt reakce na nejaky krem, olejicek.....

HOLKY? ja prozdim od zacatku nasi galerku a mackam slzy, to jak jsme si u malusenkych brisek rikaly jak velka briska mame.. petiny neustale stejne rifle.., svatby, kocarky, vybavicky, tedka jsem se divala zrovna na UTZ 4D Terezky a nasledne PET :-D Heh, pamatujes rozcileni z Olomouckeho vysetreni? :-) Mne se ani kůvy neozvaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.7.07 23:16

Štičko,
Luky to měl jen za krkem a na zádičkách pár…a tuším,že na bříšku,ale fakt pomálu…Za krkem nejvíc,bývala bych si myslela,že to jsou potničky,ale ve spojitosti s těmi horečkami a vůbec celkově mi to docvaklo :wink:
Holky Ti možná napíšou,kde to měly jejich dítka,myslím,že je to jak u koho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.7.07 23:22

Jeje taky jsem ted davala do kupy fotky meho tehu a jsem uplne ve slzavem udoli a jeste dnes ta svatba a ja si porad rikala,ze jsme se vzali prece pomalu vcera a ono neeeeee holcicko, ono je to uz davno, no nostalgie tady kolem mne blika na poplach.

A nekdy mam takovou naladu, ze se rada ponoruju do tech plactivych nalad a dumam si tady a je mi smutno, ale hezky smutno, jestli to nekdo pochopi teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.7.07 23:25

Jejiku,
to si piš,že si pamatuju…však jsme si přeposílaly meily :-P
Teď nedávno jsem si říkala,že ta moje láska modrooká je tamto úžasné mimi,co jsem tam viděla…a tenkrát bych na to koukala hodiny…a taková chvilka to byla :( Ale co,teď na něj koukám na živo a je to 100× lepčejší :srdce:
Jak se tam budulínek protíral a hemžil…ani pravda už to není… :srdce:
A rifle…haha,jak jste mě linčovaly… :-) :-P
Taky jsem nedávno projížděla galerku se stejnými pocity…a jak jsem se k Vám na Tvůj popud přidala a říkala si :arrow: „Ježiš,tady už je 118 stránek,ony už se tam všechny znají a mají toho tolik nakecáno…“ :-) Haha,kdo by byl řek,že tu bude zanedlouho o 1700 stránek víc :wink: :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí