Poradna duly
Jana Čurdová
Cupi, tak ted je mi celkem trapne skrz muj predchozi prispevek…
To je neco tak nepredstavitelneho…vedet, ze umiras a opoustis toho svyho drobecka… Cupinko, ja jsem tvou kamaradku neznala, ale ver mi, ze jsem z toho moc smutna, jen si to predstavim a je mi na nic ![]()
Reo , tak to je machr. A kdo ví, jestli „už“ na to přišel, nebo přijde až si teprve půjde ustlat. ![]()
tak malej je konecne tuhos
Jdu se necim nacpat,ale stale vas mam pod dohledem ![]()
Mat , já vím, že všechno, co píšete, myslíte dobře.
Já nekojit, tak už jsem ožralá na plech.
Grehlo, co si das dobreho? Me zase honi mlsna
Ale fakt se musim krotit, jak uz jsem myslim psala…nebo nepsala? Jsem fakt zavisla, v pravym slova smyslu…Na sladkem…nalhavam i sobe samotne, ze se celkem drzim…pritom za jeden den sezeru tolik sladkeho, co normalni rozezranej clovek sni za tyden
![]()
Cupinko…vybrec se …musi to bolet hrozne moc,je to smutny a jak se to takovymu drobeckovi rika ze maminka neni…to je hrozny
,brecim tu taky ,radsi se jdu umejt a kouknout na malyho at na to nemyslim,rada bych ti napsala neco na povzbuzeni ,ale nic by stejne nepomohlo.....,je to osud a nekdy pekne zlej
![]()
Jo Ali , to máš pravdu, taky jsem koukla na prcka a rozbrečela se. Co jsou proti tomu naše problémy, viď? …holky se hrozně omlouvám, že vás tím otravuju. Všem vám děkuju, že jste.
Takze jsem si obyc.maslem namazala 3cerstve rohliky,na to sunku a tvrdy syr a k tomu nakrajenou papriku
Balada!!!!!No ja taky miluju sladke,hlavne ho bastim v noci,kdyz kojim ![]()
Cupi , to je prostě hrozná věc. Jsem smutná, když to slyším o cizích lidech, natož když je to někdo blízký…nevím ani, co napsat, chce se mi brečet. Od doby, co mám děti to všechno vidím ještě úplně jinak.
Jinak Vojtíšek si vozí kejtičky ve sporťáku už 14 dní, do korby se prostě už nevešel. Taky jezdí frajer po směru jízdy ![]()
Ahoja
,
nemám Vás dočtené…teď jsme přišli domů…jsem ostudááá
![]()
Stan zapoměl plavky nechal doma…bože to je chlap a ted mi volal že prý v peněžence má 500kc a zapomel skočit do bankomatu tak mu říkam to není nic oproti tomu jak budeš chtít postavit stan..a on na mě a proč? a říkam protože se na něho koukám doma ![]()
Cupi ,vim jak se citis,taky jsem to parkrat zazila
,ale co mam maleho,tak na ty smutne veci radsi ani nemyslim,je pro me velkou radosti, i kdyz nekdy pekne zlobi ![]()
Evczi , taky na tebe nechce čučet, nebo jsi to nezkoušela? ![]()
Gre , taky jsem víc cíťa teď co mám malého, ale na tohle prostě teď nemyslet nejde, vím to asi od 4 od odpoledne, že Hanka už není, je to ještě moc živé, víš? Navíc mi byla fakt blízká. …a nežer, budeš klustá. ![]()
Nejak si z toho hlavu nedelam
U maleho jsem pribrala 24kg a zustalo mi 10kg,takze kilo navic me nerozhazi
Po malem me rozplace kazda malickost,jsem dost cita,az se nekdy nepoznavam ![]()