Poradna duly
Jana Čurdová
asi máš Peti pravdu!!!!!
![]()
A já debil,furt říkám,jak si odpočinu až budou děti někde pryč a naplánovala jsem si malování a totální debordelizaci našho 3+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Dočítá dočítám a zjišťuju, že je Lištičce a Nan smutno. Holky nesmutněte. Myslim na vás ať je Vám oboum lépe ![]()
Liško: Nemám srazík s Hlavičkou páč jsem nevěděla kdy pojedeme a rozhodli jsem zrovna dneska ráno. Až ale pojedeme do ZOO Plzeň, tak se určitě s Hlavičkou spichneme ![]()
No my plánujeme jet do toho Dinoparku v Plzni…a ona je tam i ZOO,no tak to bude parádní výlet!!! ![]()
Liško: víš, ten Dinopark je v ZOO a pokud bys to chtěla vylepšit, tak tam jede z města malý vláček
čus,
dneska jsem si přispala ![]()
Lišti mě se taky vždycky taaaak stýská…
Do Dinoparku se taky chystáme.Hele,a kdy vy plánujete Prahu ![]()
malování mě taky baví,klíďo bych malovala každý rok
.Meruňkovou máme v obýváku ![]()
Pipi tyjo,vy jste teda měli noc ![]()
Ahoj holky,
tak dočteno nemám
a jen jdu nahlásit, že tady minimálně do příštího víkendu nebudu
To jen kdybych vám tady náhodou scházela… jakože asi nebudu
![]()
Přijedou zítra tchýňata a já mám na dnešek ještě mraky úkolů…
a zůstávají až do pátku.
Tak se zatím mějte a nezlobte tady
![]()
Jo a Pipi, pokud bude něco nového ke srazu (třeba vybrané místo a tak…), dej si to prosím taky k podpisu ať jsem v obraze…
![]()
Tak papa
Tak my jdeme na tu svajbu,přijedeme v so na koupání,tak buď vás dočtu nebo až v neděli.Holky nezlobte se,ale já se musím pochlubit.Kačaba dnes spala poprvé v pokojíku,sem měla strach,ale ona spala až do 9h. To se nestalo už několik měsíců-vstává kolem 8h,někdy v 7,ale v 9? .Tak doufám,že dnes to nevyžeru,bo spí v cizím prostředí a ještě v cestovní postýlce,kde není zvyklá. To bylo super.Beruška moje.Zato manžel nemohl usnout a zabral kolem půl 4
Jinak tady je pod mrakem a chladno a já mám malou v šatičkách
Pet … vtipny… budicek…
Spala sem hodku, ted musim rychle do sprchy a zabalit a za hodinu jedeme.
Dobre rano holky,
tak mi to vcera vypadlo… a to tak ze jsem nevedela co s tim, pomackala kde co a tak sem se docela modlila, aby to vubec tedka slo. Jde to, tkaze meli nejakou odstavku
No aspon jsem se konecne vyspala
a sla spat pred pulnoci.
Vcerejsi splin - nikdo mi neodpovida, nikdo mne nema rad, nikdo mne nenavstvi.. ale uz je to dobry ![]()
Joooo aby tu nedoslo k sumu: Mne vubec nevadi, ze Terýsek je takovy burtik!!
Ja jsem rada, ze rada papa, radeji at ma z ceho brat, nez bojovat aby snedla kazdou lzicku, jako mama se mnou, kdy honila kazde deko. A ze se bude pozdeji pretacet..to uz ted vidim, ale pilne cvicime a rekla bycz ze kazdy den udelame pokrok..
Srazik : holky srazela bych se az bych brecela, uz uz jsem tu chtela napsat, ze bych ukecala na sobotu manzu na tu Lesnou - bude to posledni vikend,co bude doma a pak zas bude 3 vikendy bpryc, ale uvedomila jsem si, ze nebudeme mit auto
Kua! ![]()
Zanet: S tou pracdi je to fakt naprd, ale aspon ze souhlasila do tech vanoc, do te doby si trebas nekoho najdes a zaucis.. nebo ji zauci ta holka.. neboj bude lip! ROzhodne bych vsak nesla do prace na ukor prcky.. zkus se dohodnout s Dannym! ![]()
Jo PIPI a my vcera pred usnutim take hodili peknou savli jako dlouho uz ne.. take jsem prevlikala postele vsechno. takze jak uz byla spinkaci, tak byla zase hodne rychjle probuzena… take nedomyslim veci, kdy bych nebyla u ni! ![]()
Uz mi tam mruci, musim za ni ![]()
No jo.. prijdu a nikdo nic nepise.. ![]()
Tak vas za trest vypinam!
Ahoj prdelky
,
já jsem musela ráno absolvovat gyndu,potřebovala jsem předepsat další depo-proveru.Stavila jsem se ještě něco málo nakoupit a teď upeču buchtu a jedu si ke švíci pro Leničku,já už se na ni tak těším ,ale stejně vím že mě do večera minimálně jednou naštve
.
Lišti já tě s tím smutněním po Anetce chápu
.A nepracuj.Já taky vždycky když náááhodou si někdo vezme alespoň jedno dítě ,tak se snažím pohoutit domácnost,ale tentokrát mě to manža zatrhl.Tak jsem si užívala emimino a jedno dítě.Já nechápu co jsem dělala když jsem měla jenom Leňu,já jsem se musela strašně nudit
.
Pipi to byla teda fuj historka,ještě že jsi šla Martínka skontrolovat.Já mám Lucku u sebe v obyváku a odnáším ji do ložnice až jdu spát.Jí naštěstí nevadí ani světlo ani puštěná televize ani naše vykládání.Ale už jsem si říkala že ji budu muset dopřát ten klid na spaní a nechávat ji v ložnici.A z těchhle případů mám strašnej strach.Takže budu asi co čtvrt hodiny lítat do ložnice a ze schodů budu mít tu nejkrásnější vymakanou prdelku
.
No vy zas všechny na víkend někam odjíždíte,tak tady bude ticho tichoučko
.Já jsem jako obvykle doma.Tak si ty výlety a dovolený a svatby a já nevím co ještě pěkně užijte
.
cauky,
teda Pipi, to byl ale fujtajblovej vecer, no hlavne ze je matinek ok, ja myslim ze pres chuvicku bys slysela kdyby zvracel nebo kaslal, nebo tak.
My ted prisli z prochajdy a mam zase novou maminku na kocarkovani
.
holky, taky ti vasi prtousove jsou samej sram od tech nehtiku? my teda jo a to je kazdej tejden striham
tak koukam, ze si tu zase budu povidat sama, tady je vymetino,
jani78,co ty prikrmy?