Poradna duly
Jana Čurdová
Máte pravdu dočíst Vás je nad moje síly, ale uklidnji všechny, ještě stále jen kojím, David má 11 kilo, možná i víc, neměžím čas a ni množství, překuluje se na záda a zpět, dokonce se už pohupuje na kolínkách, což u adepta na zápasníka sumo bereme jako malý zážrak. Je to naše modrooké miminečko, co si vše cpe do puse… zub zatím nikde, ale pečlivě hlídám, nové šaty by se hodily! Žanet, my soma říkiáme, že u plného korýtka ještě hlady nikdo neumřel!
S čím jste začali přikrmovat? Asi tak do měsíce začneme, předpokládám mrkví.
Dobrou všem,co už to balí ![]()
Tak a teď se nedozvíme,co má Jejík za splín ![]()
HGolky já vám tak závidím Vaše děti,já jsem z Péti už vážně úplně hotová!!! On se tak změnil,v noci mi špatně spí,už jsem se smířila s tím,že často kojím,v podstatě se napil a hned spal,ale teď je to čím dál horší,je každou chvilku vzhůru pořád se převaluje je nervózní a já jsem z něho totálně hotová,nato že je to moje poslední dítě,tak si to vůbec neužívám!!! Fakt nevím co mám dělat… ![]()
Lenyo, děti v rámci možností dobrý, Anička usiluje neustále o Davido zdraví, dokonce ho převrátila i s kočárkem…Vítek se mírně nudí ve městě, takže asi prchneme někam ven, jen já s dětmi, a na konci prázdnin skončím v Černovicích ( pro pražadny v Bohnicích).
Davídek měl teploty, došlo i na diazepam, o kterém jste diskutovali, vedra snáší obdivně dobře, vodu odmítá, takže kkojím a kojím.
Co moravský srazíK?
Lišti a máte ho už v pokojíčku?
Nane tyjo
to teda máte veselo.
Nane,
taková normální rodinka
Odkud já jenom tohle znám…
![]()
Srazík
dojela bys do Lešné
![]()
Nane moravský srazík nějak vyprchal,ale stejné je to i se společným srazem,myslím že všichni by se chtěly vidět,ale prostě tu chybí ten jeden co to prostě na určité datum a místo přikáže
.To je dobře že jste v pořádku a hlavně nám sem dej nějaký fotky než zase zmizíš
.
Tak kurňa už se pohněme z místa…
myslím s tím srazem ![]()
Možná se dřív uvidí naše děcka někde na pařbě než my se dohodnem… ![]()
Nechcete přijet do Jeseníků
To by mi vyhovovalo..lidové ceny,krásná příroda ![]()
Jo já bych Jeseníky brala,to bych nemusela manžu přemlouvat má to tam rád a má tam známé.
Lišti, možná má jen moc dojmů přes den…možná zoubky…
Holky taky pozorujete takový podivný splýn, tedy já mám nějaký životní splýn. Prostě i když mám krásné zdravé děti, muže snů.....nějak se mi nezdá, že jsem v pohodě, na všechny jsem protivná…nevím zda je to neustálou nevyspaností, David se budí od půlnoci dvakrát a po páté vstává Anny, co mu ihned začne lámat prstíky, takže jsem pořád ve střehu, fuj někdy už se za to křičení na děti stydím, a hlavně není nikde vidina, že by některá babička přišla třeba jen kkočárkovat, špatně jsme si je vychovali, jak já bych šla někam sama jen s mužem, když mi se spolu bavíme tak jen o dětech, už snad ani nemáme nic za společné zájem…já tedy už nepěstujia ni žádné koníčky, sport…prostě asi krize …ale není to až tak hrozné jen mě napadá, zda to nesouvisí s dlouhodbým nočním buzením a vyčerpáním z kojení, nechápu matky dvočat, jak můžou plně kojit so půl rolku, protože David má jen 11 kg a to sečteno dvěma mají dvojčata tak ve čtyřech měsících…prosím nesmutněne se mnou, jen jsem chtěla vědět zda jste taky tak neupravené,, potažmo tlusté, ještě stále mám skoro porodní váhu, unavené, a hlavně nespokojené s vidinou změny v neohlednu! N.
No,Leni…první rybka se chytla…tak jen dál a houšť…pojďme ![]()
Lišti,
nesmutni…to se zase spraví
Ty už přikrmuješ nebo ne???Já v tom davu tady už ztrácím přehled ![]()
Třeba Peťovi lezou zoubky,to co popisuješ by tomu odpovídalo ![]()
Jojo Nane někdy to taky na mě přichází,ale naštěstí ne denně.Hodně mě to pomáhá tady,poplkám ,zasměju se .Kdybych sem nemohla alespoň jednou denně tak jsem asi vřádné depce.Tak choď častěji a my tě rozesmějem.Teda hlavně mě pomáhá že tady se pořád řeší nějaké problémy a člověk musí být furt ve střehu a zajímat se o okolí.Já mám kila dole ,ale u kadeřnice jsem byla naposledy měsíc před porodem
a jak mám odrostlé vlasy tak jsem zjistila že jsou už pěkně šedivý
.
Peti víš že mám kamaráda přímo v Bruntále
To bych měla možná i kde přespat,kdybys udělala srazík u vás ![]()