Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
26.7.07 22:21

Ahojky Petisko :-) :huban:

Žanet to se spraví,dětičky mají prostě období,když jí jak protržení a pak kdy se jim nechce!!! Přibývá na váze???? Hlavně nesmutni,ať nejsi nervózní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063

Lišti co má Anetka se zoubkem :nevim: ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847

LU - materska? Ani nevim, ale stejne, kdyz mas svuj business, tak je to jedno. Mozna by mi to nakonec prospelo se vratit do prace. Treba by aspon Giovi zacal normalne jist. Kasi jsem mu dala, to on snedl (ale taky jsme zapasili), ale pit prece potrebuje taky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
26.7.07 22:22

Radi no uvidíme,snad už těm svým tesákům konečně domluvíme!!!!! :D :wink: :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
26.7.07 22:23

MaK včera Anetku srazil kluk na kole a nejvíc to schytal obličej a zoubky a jeden ten přední zoubek se tím nárazem posunul z obloučku dozadu,víš!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.7.07 22:24

Žanet a jak přibírá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999

Tak se tu mejte babizny, jsem precpana palacinkama, na to jsem supla hranolky a jdu chrnet :-)

Zanet nesmutni…Urco si nekoho najdete a zustanes doma! A prdolka urcite zacne zase jist, neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211

No,já se Ti Zanet ,nedivím…v U.S. opravdu mateřská neexistuje, navíc je tam normálem,že žena jde pracovat chvíli po porodu,takže dítě v podstatě vychovává někdo jiný…je to k uzoufání,viď…Kor když jsi s tím počítala a ta pohoda a najednou takový šok…to je hodně blbé…
Držím palce,ať najdete náhradnici a Ty budeš moct být s Giem doma…mámu mu nic nenahradí,ale to určo dobře víš :(
A s tím jídlem,jsou děti,co sní víc a pak ty,které nepotřebují skoro nic…ale zkoušelas mu dávat nějaké příkrmy už???třeba už jen nechce mlíčko nebo zkoušíš mu dávat někdy zpátky prso???Třeba by si cucl :nevim:
každopádně zkoušej různé bašty…je to o nervy,kor když vidíš,že by jed a Ty nevíš co :nevim: Držím palce :( :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488

Žanet a nemůžou mu růst zuby že nemá chuť k jídlu a všechno cpe do pusy?Tak ho nech vyhladovět,každopádně mu nedávej jídlo násilím ať mu ho nezprotivíš.Prostě ho nech třeba 4 i 5 hodin a jak začne plakat hlady tak šup s papu a uvidíš že mu bude chutnat.
A do vánoc je tolik času že někoho určutě najdete.Teď se uplně stydím za všechny čechy že ti odháníme pomocnici,my se polepšíme ,fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.7.07 22:25

Šmarjá 8O
Chudinkaaa :( .Ale snad to bude v poho,když jsou to mléčný zoubky..
Tak ať je brzo ok,beruška.Posílám jí :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 22:27

Tak ja jdu narozdil od Ruzi spat hladova. :roll: Tak dobrou noc a pekne sny vsem!!! :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
26.7.07 22:27

MAK - nevim, ale myslim, ze ma kolem 7,2kg, ale prijde mi hubeny.

Tak uz se probudil, ach jo, bojovnik muj maly.

Diky za povzbuzeni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.7.07 22:28

Dobrou všem,co odchází chrnět :-)

Lišti
a jak je na tom Anetka??? Ještěže si třeba něco nezlomila..to jsou hrozivé úrazy tohleto..achjo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.7.07 22:32

Teď mi psala Jeje ,že ji vypadl net a mám Vás pozdravovat :D :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
26.7.07 22:34

Hele Nane je online.Ahoj Nane :-) jak se pořád máte,už jsi tu dlouho nebyla,byla dovča :wink: :?: A co děti :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí