Poradna duly
Jana Čurdová
Luci no jo, co s tim ![]()
V zari jedu s Corou na festival a jeslti nebude pit..
Asi pojede manzel s nama ![]()
Lu,
já myslím,že v korbičce je jim dobře a jestli se nedere Jeník ven,jako ten můj divoch,tak proč ne ![]()
On mi totiž Luky málem vyskočí i z té hluboké korbičky…chytne se za boky a už sedá…a čučí ven..obávám se,že ta korba už není na dlouho,ikdyž bych tůůůzůe ráda ![]()
Ale z toho je zas rád,že leží a kouká i tak..hlavně klasicky stromy.. ![]()
Růži,
jo jo…pohled je to smutný…napsalas to hezky ![]()
A tady jeden pugét pro Tebe za tak hezký dnešní čin ![]()
Jsi hodná ženská ![]()
Lucci: tak do zimy urcite nevydrzime
Tedka tam mame uz asi jen 10 cm, takze nevim nevim… a hlavne rikam, ona chce cucet, takze nemam sanci.
Fusak mam, ale nevim, zda se do nej vejde, ale verim ze ano… jeste to budu asi resit i dekou.
Je Jeje sem to napsala blbe, fusak mam taky, takovej starej s kozesinou (samo ze umelou) vevnitr. Myslela sem ze nemam nanoznik. Taky mam prave dojem, ze se do fusaku nevejde. ![]()
Jinak ale mame korbu docela velkou, takze by jsme to mohli dat!
![]()
Jo ja se take hlasim do klubu Mamanku.
Ja myslim, ze je to fakt vsude, tam,kde to mimco je porad jen s mamou. Proste si zvykne.
Sem predevcirem malou nechala v obchode u mamky s tim, ze jdu do droxi a a vybrat nejaky darek drahemu a prijdu ona uvzlykana, mama nasrana, ze ji odhani zakazniky.., chudacek muj malej.. ![]()
Děti spí,takže už jsem taky rozněžnělá
.Davča byl celý den v pohodě,ale v šest začal hrozně naříkat,přecházel do řevu a tak to střídal.Pak ho vzal manža do vany,to se uklidnil,ale pak zas nemohl usnout
.Nakonec usnul u mě v síti,andílek můj nešťastnej ![]()
První hexa byla v poho a teď teda nic moc..
Týnka z toho řevu byla nějaká rozhozená,tak jsem jí vysvětlovala,že je to z očkování a ona ho utěšovala:„Tebe bolí nožička,ty můj malej chudáčku?“ ![]()
závislost na mamince Davča na mě taky pořád visí očima,když je u někoho jiného.Mě se to hrozně líbí,jak mě bezmezně zbožňuje
.
zoubky mě hryznul jednou a myslela jsem že se pos..
Tak jsem udělala hrozně přísnou a doufám,že mu dojde,že to neni sranda ![]()
Radko tak snad ty tvoje zubáky už budou konečně v pohodě ![]()
na bříšku to Davis zrovna nemiluje,hlavně proto,že se neumí otočit zpátky,takže furt jrenom lítám a obracím ho na záda ![]()
Ani v kočárku ho to moc neba.
Jeje já se taky nemůžu rozloučit s hlubokým,i když se mi tam vejde fakt těsně ![]()
Želvi my nosíme taky 80tku a dnes jsme byli na vážení a má skoro 9kg ![]()
Jeje,
Terezka už má 8 kg ![]()
Mateso,
vyžebračíš si pozdravy a pak zdrhneš
![]()
Leni,
tak to jsem Tě asi svým nadšením opět namíchla,ne
![]()
Tak sory,šmíráku
![]()
MaK,
ježiši 9 kg
A já se divím Terezčiným 8 kg… Čím ty prcky krmíte…že jim grilujete kuřata,přiznejte to
![]()
Tak teda dekuji za pozdravy
Si vzdycky neco vymrcim, ze?
ale jako nejsem rozmazlena, to neeee
![]()
Me mala kousla uz nekolikrat a pokazde jsem si malem cvrnkla do gatek
Ale vzdycky hrozne syknu, Nellusa se pusti prsa, podiva se name (rekne „No mami, co jako delas? Ja tady jim, jestli sis nevsimla!“) a papa dal ![]()
MaK … devet kilo??? Jezis kde to Davca bere, dyt je este mladsi nez Jenicek.
Ty ho porad kojis po dvou hodinach, priznej se! ![]()
Pet řízky mu smažim ![]()
Jo a manža nakonec na squash nešel,odřekl mu soupeř.Ale chrápe na gauči,tak to vyjde nastejno ![]()
Pet diky, ale pulku pugetu patri Core, bez ni by to neslo ![]()
Mak ty mas doma taky palacinku? zada, bricho
velky rev, zada, bricho
velky rev ![]()
Uz se mi servirujou palacinky
![]()