Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1999
26.7.07 21:27

Luci no jo, co s tim :lol:
V zari jedu s Corou na festival a jeslti nebude pit.. :roll: Asi pojede manzel s nama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.7.07 21:29

Lu,
já myslím,že v korbičce je jim dobře a jestli se nedere Jeník ven,jako ten můj divoch,tak proč ne :wink:

On mi totiž Luky málem vyskočí i z té hluboké korbičky…chytne se za boky a už sedá…a čučí ven..obávám se,že ta korba už není na dlouho,ikdyž bych tůůůzůe ráda :?
Ale z toho je zas rád,že leží a kouká i tak..hlavně klasicky stromy.. :wink:

Růži,
jo jo…pohled je to smutný…napsalas to hezky :huban:
A tady jeden pugét pro Tebe za tak hezký dnešní čin :srdce:
Jsi hodná ženská :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.7.07 21:30

Lucci: tak do zimy urcite nevydrzime :D Tedka tam mame uz asi jen 10 cm, takze nevim nevim… a hlavne rikam, ona chce cucet, takze nemam sanci.
Fusak mam, ale nevim, zda se do nej vejde, ale verim ze ano… jeste to budu asi resit i dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 21:32

Je Jeje sem to napsala blbe, fusak mam taky, takovej starej s kozesinou (samo ze umelou) vevnitr. Myslela sem ze nemam nanoznik. Taky mam prave dojem, ze se do fusaku nevejde. :nevim:
Jinak ale mame korbu docela velkou, takze by jsme to mohli dat! 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.7.07 21:32

Jo ja se take hlasim do klubu Mamanku.
Ja myslim, ze je to fakt vsude, tam,kde to mimco je porad jen s mamou. Proste si zvykne.

Sem predevcirem malou nechala v obchode u mamky s tim, ze jdu do droxi a a vybrat nejaky darek drahemu a prijdu ona uvzlykana, mama nasrana, ze ji odhani zakazniky.., chudacek muj malej.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.7.07 21:33

Děti spí,takže už jsem taky rozněžnělá :-) .Davča byl celý den v pohodě,ale v šest začal hrozně naříkat,přecházel do řevu a tak to střídal.Pak ho vzal manža do vany,to se uklidnil,ale pak zas nemohl usnout :? .Nakonec usnul u mě v síti,andílek můj nešťastnej :srdce:

První hexa byla v poho a teď teda nic moc..

Týnka z toho řevu byla nějaká rozhozená,tak jsem jí vysvětlovala,že je to z očkování a ona ho utěšovala:„Tebe bolí nožička,ty můj malej chudáčku?“ :srdce:

závislost na mamince Davča na mě taky pořád visí očima,když je u někoho jiného.Mě se to hrozně líbí,jak mě bezmezně zbožňuje :lol: .

zoubky mě hryznul jednou a myslela jsem že se pos..
Tak jsem udělala hrozně přísnou a doufám,že mu dojde,že to neni sranda 8O

Radko tak snad ty tvoje zubáky už budou konečně v pohodě :wink:

na bříšku to Davis zrovna nemiluje,hlavně proto,že se neumí otočit zpátky,takže furt jrenom lítám a obracím ho na záda :roll:
Ani v kočárku ho to moc neba.

Jeje já se taky nemůžu rozloučit s hlubokým,i když se mi tam vejde fakt těsně :lol:

Želvi my nosíme taky 80tku a dnes jsme byli na vážení a má skoro 9kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.7.07 21:33

Jeje,
Terezka už má 8 kg :?:

Mateso,
vyžebračíš si pozdravy a pak zdrhneš :-( :-P

Leni,
tak to jsem Tě asi svým nadšením opět namíchla,ne :-( :nevim:
Tak sory,šmíráku :wink: :-P :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.7.07 21:36

MaK,
ježiši 9 kg 8O :?: A já se divím Terezčiným 8 kg… Čím ty prcky krmíte…že jim grilujete kuřata,přiznejte to :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.7.07 21:37

Jo a my nosíme 68 a čepičky má dokonce 56 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229

Tak teda dekuji za pozdravy :oops: :-D Si vzdycky neco vymrcim, ze? :oops: :D ale jako nejsem rozmazlena, to neeee :lol: :-)

Me mala kousla uz nekolikrat a pokazde jsem si malem cvrnkla do gatek :evil: Ale vzdycky hrozne syknu, Nellusa se pusti prsa, podiva se name (rekne „No mami, co jako delas? Ja tady jim, jestli sis nevsimla!“) a papa dal :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043

MaK … devet kilo??? Jezis kde to Davca bere, dyt je este mladsi nez Jenicek. 8O 8O Ty ho porad kojis po dvou hodinach, priznej se! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.7.07 21:38

Pet řízky mu smažim :-)

Jo a manža nakonec na squash nešel,odřekl mu soupeř.Ale chrápe na gauči,tak to vyjde nastejno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
26.7.07 21:39

Pet diky, ale pulku pugetu patri Core, bez ni by to neslo :D

Mak ty mas doma taky palacinku? zada, bricho :arrow: velky rev, zada, bricho :arrow: velky rev :pankac:

Uz se mi servirujou palacinky :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.7.07 21:39

Jsem zapomněla:

Ahoj,Matesko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK