Poradna duly
Jana Čurdová
mam uz jenom pet minut a nikdo tu… tak sem zkusim juknout jeste vecer, az se tatka vrati (jestli uz budu mit dobaleno), jinak pa pa… …ja vim, ze vam tu chybet nebudu
![]()
Kuk Ajko , no tak jdu pozde.
Tak si uzij dovolenou!
Ty kojici poloze, kdy mas nozky prcka pod pazi smerem za svoje zada se rika myslim fotbalova.v ![]()
Tak jsem zpet..
Byly tam deti hodne postizeny i skoro normalni, ale vzdycky mely svuj doprovod, takze to bylo v pohode. Coru si spis jenom hladily a rikaly mi co pejsek papa ![]()
Taky tam byli lidi z LDN.
Nakonec dostaly odmenu - mohly si namalovat triko - podle sablony ![]()
Cora si odnesla vysluzku - zradlo a prasky na klouby.
Shrnuti na zaver: Bylo to fajn ![]()
Ruzo … tak to je fajn, ze se ti to libilo. A hlavne tem detem ze se to libilo. ![]()
Tak holky
dite spi, manzel neprijede, ja jsem ready
![]()
Nane … to mi nerikej, ze docitas vsechno.
Ja sem teda svoji dovolenou
81stranek nedocitala
pac to bych to cetla jeste dnes.
![]()
Lucci já když tu nejsem dýl,tak taky nedočítám
,prostě se napojím na konec diskuse
.
Růži to je fajn,že to líbilo všem zúčastněným ![]()
Davča je po očkování zralej na výměnu ![]()
MaK … copak vyvadi??? Breci a je protivnej? No to ti nezavidim, Jenik byl po ty prvni davce celkem v pohode.
Ja vzdycky poctive docitam ![]()
Mak akorat se to nelibilo Ondrovi, pry nechtel jist a brecel. Co jsem se vratila, tak je zas smisek
Hoj
,
MaK - Marťas na očkování nebyl a taky jsem ho chtěla dát k adopci, jak byl dnes milý
.
Nane , ahoooj. Ty blázníš, to fakt dočítáš? Já někdy nedočítám ani předchozí den, když je toho moc
.
Holky, mě dnes už vytáhli stehy z té rány, heč
. Jestli se mi ta jizva rozjede, tak se jdu oběsit, to by byla jediná komplikace, kterou jsem ještě neměla. ![]()
Szelvi - vydrž, vem si, že já jsem to měla ještě s druhým dítětem, které u mně stálo a řvalo „pojď už si hrát mami“
. A taky jsem přežila. Někdy si říkám, že by mi měli dát metál, za ty nervy s dětmi
. Ale chtěla jsem je, tak se musím starat
.
Ajko - já na tebe budu myslet, neboj
. Hezkou minidovču.
Jo a dnes jsme byli ukázat tu Martinovu vyrážku doktorovi a bingo „šestá nemoc“
.
Radko … tobe tahali stehy z pusy??? Z toho zubu?? To se sije??
![]()
Ruzo … Ondra je asi mamanek, ne?
Jenik po me taky porad kouka, me to prijde desne mily, jak na me porad visi ocima, i kdyz je u nekoho jinyho.
A dnes si krasne sam hral na posteli s hrackama, jen me proste musi mit na ocich. Ja sedela u kompu a pracovala. ![]()
MaK - manža je taky na Sqashi (kurňa, jak se to píše
), nehrajou spolu? ![]()
A Aničkám vše nej, nej. Kdo má Aničku? Helik a Ajka, snad je to vše ![]()
Lucci - ze zubu ne, z kůže
. Ty jo, však mi to řezal skalpelem a měla jsem tam velkou díru jak do
.
Dík Radko, pokusím se vydržet…
Jinak nám ještě zoubky růst nezačali..hodně tady čtu, že některejm těm malej pardálům už jo..no asi to budeme mít za díl. Jínak nám je 5 a půl měsíce a máme velikost 80 a vážíme tak 8,5kg…no je pravda, že když se malej anrodil, tak už to byl chlapák, takže teďka už máme stejnou velikost jako naše setřenka a té je 13 měšíců..no sranda.
Jinak malej zatím pase koníky a válí sudy, ale kdyby mohl, tak už chodí. Jo taky jsou ty Vaše švrňata tak strašně zvědavý a musí všechno vidět. No my už v kočárku neležíme, už jsme dala sporťáka a když se jdeme projít, tak ho nosíme v klokance a to je nejšťastnější, jelikož všude vidí. No jen moje záda trpěj ![]()
Rad … jasne ze ne ze zubu, dyt vis jak to myslim.
To musel byt zakrok jako krava dyz tam mas i stehy.
No to te lituju. ![]()