Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6512
26.7.07 18:00

mam uz jenom pet minut a nikdo tu… tak sem zkusim juknout jeste vecer, az se tatka vrati (jestli uz budu mit dobaleno), jinak pa pa… …ja vim, ze vam tu chybet nebudu :cry: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 18:14

Kuk Ajko , no tak jdu pozde. :nevim: Tak si uzij dovolenou! :) Ty kojici poloze, kdy mas nozky prcka pod pazi smerem za svoje zada se rika myslim fotbalova.v :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
26.7.07 19:03

Tak jsem zpet..
Byly tam deti hodne postizeny i skoro normalni, ale vzdycky mely svuj doprovod, takze to bylo v pohode. Coru si spis jenom hladily a rikaly mi co pejsek papa :)
Taky tam byli lidi z LDN.

Nakonec dostaly odmenu - mohly si namalovat triko - podle sablony :)

Cora si odnesla vysluzku - zradlo a prasky na klouby.

Shrnuti na zaver: Bylo to fajn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 19:19

Ruzo … tak to je fajn, ze se ti to libilo. A hlavne tem detem ze se to libilo. :D

Tak holky :arrow: dite spi, manzel neprijede, ja jsem ready :! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
26.7.07 19:26

Cau holčiny, dočítám, dočítám…N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 19:30

Nane … to mi nerikej, ze docitas vsechno. 8O Ja sem teda svoji dovolenou :arrow: 81stranek nedocitala :oops: pac to bych to cetla jeste dnes. 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.7.07 19:38

Lucci já když tu nejsem dýl,tak taky nedočítám :oops: ,prostě se napojím na konec diskuse :lol: .

Růži to je fajn,že to líbilo všem zúčastněným :wink:

Davča je po očkování zralej na výměnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 19:46

MaK … copak vyvadi??? Breci a je protivnej? No to ti nezavidim, Jenik byl po ty prvni davce celkem v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
26.7.07 19:54

Ja vzdycky poctive docitam :roll:

Mak akorat se to nelibilo Ondrovi, pry nechtel jist a brecel. Co jsem se vratila, tak je zas smisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
26.7.07 20:04

Hoj :-) ,
MaK - Marťas na očkování nebyl a taky jsem ho chtěla dát k adopci, jak byl dnes milý :twisted: .

Nane , ahoooj. Ty blázníš, to fakt dočítáš? Já někdy nedočítám ani předchozí den, když je toho moc :oops: .

Holky, mě dnes už vytáhli stehy z té rány, heč :wink: . Jestli se mi ta jizva rozjede, tak se jdu oběsit, to by byla jediná komplikace, kterou jsem ještě neměla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
26.7.07 20:09

Szelvi - vydrž, vem si, že já jsem to měla ještě s druhým dítětem, které u mně stálo a řvalo „pojď už si hrát mami“ :roll: . A taky jsem přežila. Někdy si říkám, že by mi měli dát metál, za ty nervy s dětmi :D . Ale chtěla jsem je, tak se musím starat 8) .

Ajko - já na tebe budu myslet, neboj :wink: . Hezkou minidovču.

Jo a dnes jsme byli ukázat tu Martinovu vyrážku doktorovi a bingo „šestá nemoc“ :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 20:10

Radko … tobe tahali stehy z pusy??? Z toho zubu?? To se sije?? :oops: 8O

Ruzo … Ondra je asi mamanek, ne? :) Jenik po me taky porad kouka, me to prijde desne mily, jak na me porad visi ocima, i kdyz je u nekoho jinyho. :D A dnes si krasne sam hral na posteli s hrackama, jen me proste musi mit na ocich. Ja sedela u kompu a pracovala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
26.7.07 20:14

MaK - manža je taky na Sqashi (kurňa, jak se to píše 8O ), nehrajou spolu? :D

A Aničkám vše nej, nej. Kdo má Aničku? Helik a Ajka, snad je to vše :nevim:

Lucci - ze zubu ne, z kůže :-) . Ty jo, však mi to řezal skalpelem a měla jsem tam velkou díru jak do :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
26.7.07 20:25

Dík Radko, pokusím se vydržet…
Jinak nám ještě zoubky růst nezačali..hodně tady čtu, že některejm těm malej pardálům už jo..no asi to budeme mít za díl. Jínak nám je 5 a půl měsíce a máme velikost 80 a vážíme tak 8,5kg…no je pravda, že když se malej anrodil, tak už to byl chlapák, takže teďka už máme stejnou velikost jako naše setřenka a té je 13 měšíců..no sranda.
Jinak malej zatím pase koníky a válí sudy, ale kdyby mohl, tak už chodí. Jo taky jsou ty Vaše švrňata tak strašně zvědavý a musí všechno vidět. No my už v kočárku neležíme, už jsme dala sporťáka a když se jdeme projít, tak ho nosíme v klokance a to je nejšťastnější, jelikož všude vidí. No jen moje záda trpěj :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 20:25

Rad … jasne ze ne ze zubu, dyt vis jak to myslim. :roll: :pocitac: :-) To musel byt zakrok jako krava dyz tam mas i stehy. 8O No to te lituju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí