Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1660
26.7.07 07:49

Čau holky, tak tady zase bylo včera mejdlo. 8) Teda ta Len to věděla. Jinak mě je jedno, že pijete alkohol, já si taky občas dám, a le zjistila jsem, že i po jednom loku to cítim v celém těle a tak prostě piju nealko pivo, páč to mi nedělá nic a chutná mi. Tož tak. Docela mě to mrzí, páč jsem byla dost dobrej pijan a ze mě snad bude nakonec abstinent 8O 8O 8O . Dokonce jsem to naučila i manžela, tak pijeme nealko oba :wink:

sraz: tak jsem dneska zjistila, že kdybych si měla jít v:,–(it na to, jestli se sejdem, tak jdu v:,–(it všechno co mám na to , že NE!!!!. No nic, když tak pojedeme s manžou na Šumavu, tam je hezky vždycky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
26.7.07 07:49

PIPINO - ti rikam, nerozesmivat prosim, kdyz „pumpuju“ nebo vzbudim maleho. Ty jsi trdelko JEJE, ty taky. :D :potlesk: Nebo mozna ja, ze mi nedoslo, ze by to nekomu nedoslo… :-D

A uz vic nevim, jen lhani taky nenavidim a maly nerika LEN, ale jezis (nebo to tak aspon zni) :D

Dobre ranko, ja jdu spat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
26.7.07 07:50

Stiko: tak to já bych to viděla na tu vojtovku. Přeci jenom v tom overálku jen tak nenastydne. A jak vidim, tak ty už to nenávidíš stejně jako já to široký balení :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
26.7.07 07:52

Zanet: já jsem si říkala, že tim alespoň někoho pobavim. Vžak já se taky bavila, když jsem prozřela :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
26.7.07 08:01

Ha docetla jsem vas :potlesk:

Tak jsme vcera zacali s prestavbou kuchyne a obyvaku, budeme bourat pricku. Samozrejme, ze se u toho taky hadame :wink:

Ondras ted docela pres den spi, je to od ty doby, co se ochladilo, pry hlasi zase vedra ach jo :-(
Koupila jsem mu „piano“ pro deti - v Kauflandu takovy maly klavesky, ma to i pisnicky, takze mu zpivam a do toho hraju a to ho bavi vic :D Nekdy ho necham do nich placat a on ma z toho hroznou radost.

A zase jsem pripalila psum ryzi - no spalenina pry jde na krasu, tak to uz musi byt k sezrani :)

Stiko uvidis, treba to nebude tak zly. Tak at se mala co nejdriv uzdravi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
26.7.07 08:06

Ruzo: jak jsi dopadla v nemocnici? Bylo už to, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
26.7.07 08:08

Pipi : dneska ve tri, dam pak vedet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
26.7.07 08:09

Aha, tak to jsem to předběhla. Tak to potom dej určitě vědět. A užijte si to. Předpokládám, že sebou bereš i Ondráška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
26.7.07 08:18

Zustava doma s manzou, to by si deti Coru moc neuzily :) Vypadalo to, ze pojede s nama, ale pry radsi zustane s Ondrou doma… Mam na papirku napsany vsechno, co by deti mohly delat :lol: No jsem na to zvedava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 08:26

Ruzo … nejdriv sem se lekla, co ze to mas za operaci, ze jdes do nemocnice, ale ty tam jdes se psem za detma,jo?? To je krasny. :)

Tak Jenik misto aby spal, lezi v kocare, prska pres dudlik a desne se tomu smeje. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.7.07 08:26

Dobré ránko :-) ,
u nás noc O.K. :D

Štičko,
ať to nic není a malá je o.k. :!

Růži,
ahoj :-) Jůva,tak dneska to máte…já si myslela,že v úterý…Máš trému?A co za úkoly jsi nakonec vymyslela??
A s tou spáleninou…to slyším prvně,čéče,tak to já už jsem taky pěkný kocour :-)

Krásný den přeju…vypadá to,že se oteplilo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
26.7.07 08:29

Ruzi, tak drzim palecky, aby se to detem libilo.

a Vy co tu ponocujete dostanete na prdelku. nakecali jste deset stranek od 22 hodin, co jsem Vas opustila. To fakt nejde docitat, to by tu clovek sedel celej den. :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
26.7.07 08:30

Ahojky,

Tiko to je krásný,vidím že Ivuška rozpozná dobrý lidi :-)

Růžo vždyť to říkám ,kdo se nehádá při stavbě,přestavbě a zařizování-jedině Jeje a to je nějaký divný.

Se lhaním jsem na tom stejně jak vy-nesnáším a vždycky přemýšlím v čem všem mi ještě může lhát.

Lucka spává ve spacím pytlu,takže se nemůže odkopat.Má jen bodičko a pytel a když byly ty vedra tak v něm byla taky akorát ty kšandy na ramena jsem nezapínala ale založila jsem jí je dovnitř,takže byla jak ve spacáku.

Štiko dyť to říkám nemoci dětí jsou bludnej kruh,tak ať se z něho brzy dostanete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
26.7.07 08:33

Luci: spravne, jdu je tam trosku zabavit :D

Pet: tremu budu mit urcite, mam trosku strach z toho, ze jsou nemocny..
Napsala jsem si vsechno, co jste mi tu pomohly vymyslet a na miste uvidim, co jim dam splnit :) A pak vam to tu vsechno napisu, protoze toho budu urcite plna…

Ondra asi porad spi, neslysim rev ani manzela :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
26.7.07 08:36

Jo jo Leni, mas recht :lol:

Terko dosla ti sms? Mam novy telefon a ten stary mi vymazal pulku cisel :-)

Jo a lhani taky nesnasim, nevim proc nam to ti chlapi porad delaji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital