Poradna duly
Jana Čurdová
Růži,
já myslím,že to bude dobrý…že se to po prvním okukávání rozjede ![]()
Držím palce,ať se to Tobě a hlavně dětem líbí ![]()
A určo pak napiš,jak to probíhalo ![]()
Tak Jenik spi a ja mam uklizeci naladu. Prave sem prerovnala a vymyla spajz a ted jdu tridit Jenikovo oblecky (ma jich spoustu velkych) a srovnam mu to do skrine. Mela bych delat do prace, ale nechce se mi.
Jo a vecer je manza na voleji, tak premyslim jesti a) ulozit Jenika, jet na nakup a cestou domu vyzvednout manzu a nebo b) ulozit Jenika a delat do prace, nakup nechat na nedeli a pro manzu dojet jen na bus.
Asi jak se mi bude vecer chtit.
Jo Jeje … ja se te ptala pod nejakou fotkou v galerce… kde beres tak krasny kresleny kity??? Ja ci takýýýýýýý
![]()
Dobré ránko,
my jsme od 8 vzhůru a já statečně dočítám vašich 10 nebo kolik stránek ![]()
Matess-vééliká gratulka k lezení.Já doufám,že si ten čas na nás uděláš mezi tím,jak Nelinku odněkud taháš.Na přilepšení ti oznamuji,že v Šumpru bude asi Tesco.Teda pokud to neviš. Hele tady :Šumperk - Gigantické nákupní centrum se začíná stavět v Šumperku. Markety BauMax, Tesco a další v nich zaujmou obrovskou prodejní plochu 20 tisíc metrů čtverečních. Na ni naváže parkovitě pro téměř pět set aut. Přesný termín otevření zatím není znám - ví se jen, že k němu dojde příští rok - patrně v září nebo říjnu. Projekt zařizuje havlíčkobrodská developerská společnost NIMIRU.
Tak a jdu číst dál
Ted koukam na web a pripomnelo mi to, ze se mi zdalo, ze se Pet priserne rozcilovala, co je to za novou anketu o novy tema, ze ty moznosti volby jsou naprosto nemozny a ze nechape, kdo to vymyslel, ze nejsme schopny nabidnout neco inteligentniho.
Vim jen, jak sem si rikala, jak je desne chytra a chudak Jeje uz nevi, co by vymyslela.
To je Pet , vid?? Nejdriv ti tu prisoudime kolo a ted i tohle.
![]()
hezke rano a den vsem maminkam a miminkam
taaaak a je to tady, vcera jsme poprve ochutnali mrkvicku
a pak trochu mlicka.
a jak pekne bastila a spala od devit do sedmi ![]()
Nazdarek,
tak mne se nezdalo o pet, ale o tornadu.. no vohromnej sen. Takovy strach sem zas dlouho nemela ![]()
Leni: Covece,t akt o vazne nechapu. My se na vaznych vecech domluvime a na prkotinach se dokazeme pohadat velice jednoduse.
Co se tyce prestaveb - tak tu jsme jeste nedelali
to nas teprve ceka - snad pristi rok, ale verim, ze to se hadat nebudeme bo pri bourani jadra tady nebudu.
u stehovani jsme se hadali ![]()
A u zarizovani se nehadame, protoze manzel moc dobre vi, ze jsem tvrdohlava a takze co vymyslim mi schvali - pro jeho klid
Takze tak to u nas je ! ![]()
Lucci: ja tam odepisovala. Ja „vykradam“ program scrap book factory a take tak ruzne po netu.
Anketky na nova tema, no je fakt ez je mi dochazi inspirace, mam je sepssane a vetsinu z nich se ale hodi az na pozdeji dobu, az budou deti starsi…
No hurrrrrrrrrrrrá, konecne jsme se domluvili s pani na koupani a pristi tyden ve stredu prijede
ukaze mi co a jak, cimz zjistime, zda se to terezce bude libit nebo ne a na zaklade toho se rozhodneme jesti do plavacka chodit, ci nechodit ![]()
NIc, vypinam vas, jdu neco robit
Beztak tu nikdo neni ![]()
papapa!
Růži , SMska dosla, jen jeste nebyla inspirace k odpovedi.
prave se mi Matej nadherne pokakal na kline, i kdyz ma plinku, tak je to uzasnej zazitek. smajl, ktery si ucpava nos.
Aničkám všecičko nejlepší k jejich svátku
![]()
Já právě dožehlila a jdu shodit tu svou srst…ať vypadám jako žena,čaute a Růži, na Tvůj příspěvek se těším ![]()
Ahoj ![]()
Jeje … sem nejak nenasla, kams odpovidala, ale dekuju. Ten program jde stahnout zadaco?
Ahoj ahoj,
Vše nejlepší všem Aničkám ![]()
My jsme dneska dostali druhé očkování,teď si jdem dát oběd ![]()