Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
26.7.07 08:44

Růži,
já myslím,že to bude dobrý…že se to po prvním okukávání rozjede :D
Držím palce,ať se to Tobě a hlavně dětem líbí :!
A určo pak napiš,jak to probíhalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 08:57

Tak Jenik spi a ja mam uklizeci naladu. Prave sem prerovnala a vymyla spajz a ted jdu tridit Jenikovo oblecky (ma jich spoustu velkych) a srovnam mu to do skrine. Mela bych delat do prace, ale nechce se mi. :oops: Jo a vecer je manza na voleji, tak premyslim jesti a) ulozit Jenika, jet na nakup a cestou domu vyzvednout manzu a nebo b) ulozit Jenika a delat do prace, nakup nechat na nedeli a pro manzu dojet jen na bus. :nevim: Asi jak se mi bude vecer chtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 08:59

Jo Jeje … ja se te ptala pod nejakou fotkou v galerce… kde beres tak krasny kresleny kity??? Ja ci takýýýýýýý :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
26.7.07 09:02

Dobré ránko,
my jsme od 8 vzhůru a já statečně dočítám vašich 10 nebo kolik stránek 8O

Matess-vééliká gratulka k lezení.Já doufám,že si ten čas na nás uděláš mezi tím,jak Nelinku odněkud taháš.Na přilepšení ti oznamuji,že v Šumpru bude asi Tesco.Teda pokud to neviš. Hele tady :Šumperk - Gigantické nákupní centrum se začíná stavět v Šumperku. Markety BauMax, Tesco a další v nich zaujmou obrovskou prodejní plochu 20 tisíc metrů čtverečních. Na ni naváže parkovitě pro téměř pět set aut. Přesný termín otevření zatím není znám - ví se jen, že k němu dojde příští rok - patrně v září nebo říjnu. Projekt zařizuje havlíčkobrodská developerská společnost NIMIRU.
Tak a jdu číst dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 09:11

Ted koukam na web a pripomnelo mi to, ze se mi zdalo, ze se Pet priserne rozcilovala, co je to za novou anketu o novy tema, ze ty moznosti volby jsou naprosto nemozny a ze nechape, kdo to vymyslel, ze nejsme schopny nabidnout neco inteligentniho. :-) :-) Vim jen, jak sem si rikala, jak je desne chytra a chudak Jeje uz nevi, co by vymyslela. :-) :-) To je Pet , vid?? Nejdriv ti tu prisoudime kolo a ted i tohle. :potlesk: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
26.7.07 09:45

Koukam, ze Pet se vam ve snu objevuje nejak casto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
26.7.07 10:36

hezke rano a den vsem maminkam a miminkam

taaaak a je to tady, vcera jsme poprve ochutnali mrkvicku :D a pak trochu mlicka.

a jak pekne bastila a spala od devit do sedmi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
26.7.07 10:41

no super Jani a jakou jste dali mrkvicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.7.07 10:48

Nazdarek,
tak mne se nezdalo o pet, ale o tornadu.. no vohromnej sen. Takovy strach sem zas dlouho nemela :(

Leni: Covece,t akt o vazne nechapu. My se na vaznych vecech domluvime a na prkotinach se dokazeme pohadat velice jednoduse.
Co se tyce prestaveb - tak tu jsme jeste nedelali :-) to nas teprve ceka - snad pristi rok, ale verim, ze to se hadat nebudeme bo pri bourani jadra tady nebudu.
u stehovani jsme se hadali :-)
A u zarizovani se nehadame, protoze manzel moc dobre vi, ze jsem tvrdohlava a takze co vymyslim mi schvali - pro jeho klid :D Takze tak to u nas je ! :-)

Lucci: ja tam odepisovala. Ja „vykradam“ program scrap book factory a take tak ruzne po netu.

Anketky na nova tema, no je fakt ez je mi dochazi inspirace, mam je sepssane a vetsinu z nich se ale hodi az na pozdeji dobu, az budou deti starsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.7.07 11:02

No hurrrrrrrrrrrrá, konecne jsme se domluvili s pani na koupani a pristi tyden ve stredu prijede :-) ukaze mi co a jak, cimz zjistime, zda se to terezce bude libit nebo ne a na zaklade toho se rozhodneme jesti do plavacka chodit, ci nechodit :-)

NIc, vypinam vas, jdu neco robit :-) Beztak tu nikdo neni :(
papapa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
26.7.07 11:06

Růži , SMska dosla, jen jeste nebyla inspirace k odpovedi.

prave se mi Matej nadherne pokakal na kline, i kdyz ma plinku, tak je to uzasnej zazitek. smajl, ktery si ucpava nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.7.07 11:13

Aničkám všecičko nejlepší k jejich svátku :srdce: :srdce: :srdce:

Já právě dožehlila a jdu shodit tu svou srst…ať vypadám jako žena,čaute a Růži, na Tvůj příspěvek se těším :wink:
Ahoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.7.07 11:19

Jeje … sem nejak nenasla, kams odpovidala, ale dekuju. Ten program jde stahnout zadaco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.7.07 12:14

Ahoj ahoj,

Vše nejlepší všem Aničkám :-)

My jsme dneska dostali druhé očkování,teď si jdem dát oběd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
26.7.07 12:14

taky preju vse nej Aninkam :-) a Zooninimu Jakoubkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie