Poradna duly
Jana Čurdová
Tiko extra důležitý věci se nemůžou obejít bez hádek,kdyby jo tak by jste nebyly normální rodina
.
Pet zase na mě remcá
-taky zapisuju ![]()
Tak všechno mám zapsané a jdu spat .
Dobrou ![]()
Tiko: my jsme take trochu raflí .. svatek nesvatek.
Pet: no na praci samozrejem ze specha
Ne… vymyslel nejakej katalog a drive jsem to graficky zpracovavala..tentokrate si to nechal udelat v tiskarne, ale tomu abych to vrazila na net - toho jsem se nevyhla
ale neva ![]()
Moc hezký příspěvek, Leni ![]()
A při nočním koju taky nedávám krknout,páč usnu
![]()
Lenii: tak my asi nejsme normalni, protoze na dulezitych vecech se dokazeme domluvit, ale na prkotinach se pohadame ..
Jo jo ještě to vidím Jeje není normální ,nekamarádit se ![]()
Zapsáno a teď už vypínám pc 3,2,1
![]()
Pet v pohode, ja to beru tak i ve srande a v nasem spojeni s novinarinou je to myslim i hezky ftip ![]()
Vsak mi se jakoze u prave vaznych veci tak nejak zvednem ze zidli, ale dnes to bylo az do stropu , tak jsem se nedala, ale nejvetsi pr**l je , ze jsme stejne tam, kde jsme byli
![]()
Jeje to je mi lito, a kort, kdyz ma manza svatek
ted mi prisla sms od manzi
Dobrou kocky a krasne se vyhajejte slunatka, pusu tata ![]()
Jdu spát, dobrou noc,kočenky ![]()
Ať se Vám zdají dlouhé,dlouhatánské sníky o …o čem chcete.. ![]()
Hlavně nevykřikujte jeho jméno moc nahlas
![]()
Papa ♥♥ ![]()
Holky mne se udelalo tak blbe, ze sem musela poprosit manzu, aby me doprovodil i na zachod, pac sem mela strach, ze sebou seknu… jako v tehu (no snad nejsem zase v tom ?!!!
)
Tiko: muze si za to sam… temer jsem mu ani nepoprala.. poprala mu jakoze terezka a ja se slovy „tamhle mas darecky“ ji sla uspat. Od te doby jsme prohodili jen par slov .. z toho vetsinu z nich manza.. ja jaksi nemluvim.
snad to brzy vyresite..
ja takove veci chodivam vzdy resit do restaurace.
vzdycky nadnesu ze je potreba jit na veceri a tam jakoze prednesu co je potreba doma udelat..
a tam se hadat predevsemi nemuzeme ![]()
holky to me mrzi ty vase hadky
, tak ja jdu taky do pelechu, dobrou kocindy