Poradna duly
Jana Čurdová
Pipi , Marťas volá to přidušené mam, mam. Ale nevím, jestli chce kozisko nebo mně.
Jestli ono to není mňam.
Len: koukám, že jsi připravená
. A kojíš ty vůbec??? To mi nějak uniklo. Už ani nevim, která pumpuje kojí nebo přiživuje (samozřejmě krom Zanet, tu mám už promáklou
)
Ty jo, to je hodin. Jdu nebo se mi děti pomstí a budou vstávat na střídačku co půl hodiny.
Teď jsem zachránila Lukáše, z pokojíčku volal to bolí, to bolí
, tak tam makám a on nějak natlačil ruku za postel a nešla ven, potvora. ![]()
Brou noc, babuchy.
cusanek, ja furt kozenkuju, uz se to zase spustilo
, kamoska ma prave o dva tydny starsiho chlapecka nez je kulda a sestiletyho
sem si rekla ze tu bebu vypiju kdyz to nakonec mala ani nechce a to je takovej horkej hnus, fuj to nepozru, ale kase sinlac je moooooc dobroucka
Pipi kojím,kojím,ale dvojku červenýho večer si neodpustím
.Já dokojím před devátou a pak až ráno v 6,tak doufám že to ze mě za noc vyprchá.Teda Lucka si nestěžuje ![]()
Štiko zdá se mě to nebo jsi poslení dva dny nějak víc v pohodě?
Stiko: to je dobře, že to zase jde. To asi do toho fitka jen tak nezajdeš co
. No jak já říkám, to radši vydržim tlustá než abych trápila svý dítě. (Teda pro mě je to jen výmluva, samozřejmě. Já totiž budu tlustá i bez toho)
![]()
STIKO: Ty jsi to ale napsala pak dobre, co ti rekla kamoska.. ale uz to chapu, asi si chtela napsat, ze to rekla jinak, ale napsala si to spravne ![]()
No to je fuk, uz to moc komplikuji ![]()
PET: V levem jo, ale prave uz ani kapka. Zkousela jsem ho od toho druheho mesice jen odstrikavat a zpocatku jsem vytahala dost a pak to slo pekne mizerne az na za cely den jen 5, takze jsem se na to vyprdla a proste kojim jen z leveho.
PIPI: To vis ![]()
Štiko: se nedivim, že ty HA děti nechtěj pít, když je to takovej hnus ![]()
no v pohode, s manzou jsme se udobrili a naspala sem dve hodky pres den, cvicit budu doma, jeste musim dat nejaky zkracovacky kdyz uz dva dny cvicim, ale pozvolna, pomaha mi to na zada a taky mi prijde ze mam z kudy skoro kylu
Leni,
já si taky dávám občas víno a pivko malé normálka..to je náhodou zdravé…a jestli si někdo myslí něco jiného,tak ať si políbí ![]()
Taky se mi zdá Štička naše být nějaká veselejší..ale nechci to zakřiknout…
Jo a ty kašičky jim dáváte lžičkou nebo to projde flaškou či jak to drahouškům mlsným podáváte
![]()
Jako se nedivte,že se ptám,páč Sára mi to nejedla a tak vím prd..a taky ohledně nemocí vím prd a o spoustě dlaších věcech vím prd,páč Sára mi nedala žádnou průpravu…byla absolutně nenáročná…
A ty kaše musím dávat nebo ne???Když budu kojit,kojit,kojit a začnu s nějakými přesnídávkami,tak nemusím ,ne ![]()
Ježiš,
já si fakt připadám v těhle věcech jako prvorodička… ![]()
Holky, mne se niiiiiiic nechce, ale tak jo, sem se premluvila, ze vas aspon pozdravim… Takze DOBRY VECER, DAMY!!!
A jak to vypada se srazikem? Sorry, ze se ptam, ale fakt se mi nechce v te zaplave prispevku hledat ![]()
Jo, malem bych zapomnela - jestli vas to teda zajima… uz sme zdravi, mala to zvladla, sikula, skoro vsechno prospala, kuratko statecne ![]()