Poradna duly
Jana Čurdová
LUCCI: teda nechci byt za chytrou ale sesta nemoc se da poznat az kdyz po horeckach bez priciny se dite osype…
PETI: mam to tam
jeste sic nevim co ale mam ![]()
A CUPI : recept take mam ![]()
ahojky, strasne toho nakecate a tak jsem to jenom proletla.
Matessko , Nelinka je ohromná šikulka. ![]()
Radko, at je ta nemoc co nejdrive pryc.
Lucci, taky jsme dneska Mateje cachtali ve vane a byl z toho uplne nadsenej, vubec se mu nechtelo ven. Budeme muset jezdit casteji k babičce a dědovi ![]()
přikrmy - jak jsem byla u doktorky včera, tak mě totálně překvapila, protože prý máme začít ovocnými šťávičkami a ne mrkvičkou.
Tterez: No vidis, tak ty ja davala jeste pred presnidavkama aniz bych to vedela ! ![]()
jeje, no prave kamoska to rekla blbe, rekla ze ukonceny mame az za mesic, tak me to zmatlo
Jeje: děkuji jsi kamarádka. Člověk rád slyší, že neni zas tak blběj
![]()
odmítání prsu: tak moje švagrová má dva syny a dceru. Oba kluci absolutně odmítali prsa a to prý proto, že se jich báli
. Ona má takový dobrý DDD. A holka?? Ta v poho, tý nevaděj.¨
Radko: teda s diazepamem jsi mě fakt dostala. Ale něco na tom je ![]()
Matesko ,
Nellinka je úžasná,skutečně,gratuluju ![]()
Stiko,
kámoška má dítě nebo ne
![]()
Se nějak nudím…kde je Liška ![]()
holky, zejtra jdu k lazebníkovi a už prdim na nějaký módní trendy či nějaký hokus pokus a chci na krátko, a basta. ![]()
Jejiku,
mohu Ti položit takový intimní dotaz
![]()
Pokládám,pozor
dělá se Ti v tom levém prsu ještě mlíčko??
štiko: jak jsi na tom? Dáváš Nutrilon, kaši nebo opět kozuješ???
Teda,teď jsem koukala na naše stránečky a Jeníček od Lu má tak dlouhé jazyčisko
Ten půjde jednou na dračku
![]()
Taky ty Vaši prďolové, když jsou nešťasný volaji „Máma, Máma“. Pochybuju, že to volá cíleně, ale když ho naštvu, tak to huláká statečně ![]()
No jo Pipi , to mně říkal doktor, sama jsem to taky nevěděla
. Ale už mám jedno dítě, tak už jsem to s Diazepamem praktikovala i u něj. A o Šesté nemoci vím od kámošky a něco si teď našla na netu, jestli je to fakt ono. Lukášek ji neměl
.
Peti , tak to jsem druhá v klubu mimin s Šestou nemocí, jupí. A neměla ji Liška?Teda její Peťa, samo.
Lišku asi bolí hubka, tak odpočívá, ne? Bolel ji zub. Ó jak já s ní soucítím
.
Pipi lucka mluví jen při jízdě autem nebo kočárkem,jinak ani muk natoš máma
.
Tak mám tu dvojku červenýho,slanej sýr a ananas-bude mejdan????