Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
25.7.07 15:10

Ahojky,
matess, to je teda sikulenka :D
pipi, nebud smutna, jednou se musis osamostatnit a uvidis, jak pak budes na sebe pysna, ze vsechno zvladas bez mamky za prdeli :wink: .
neni nic hezciho, nez si zdobit svuj bytecek podle sveho gusta a ne podle rodicu, nebo tchyne. koukam, ze nas tady spousta resi bydleni, my se jdeme zitra vecer taky podivat na jeden byt, uz si tu lezeme po hlave a manza spi v noci v obyvaku na gauci, kterej kvuli hraci dece a lehatku atd nejde rozlozit, tak ma telo a gauci a nohy na kresle, uz je celej dolamanej.
ta moje prcina se ani nevzpira na rucickach, furt je na lokytkach, ale krci zadek, jde jakoby do kleku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.7.07 15:12

jo dekuju vam za reakce na to koupani po hexa, uz sem chtela o vikendu dat mrkvicku, cela natesena a ted mi doslo, ze to ma byt UKONCENY sesty mesic, tak to mam jeste mesic smulicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
25.7.07 15:18

Ahoj vsem :-)
Preju hodne stesti a zdravi vsem malym i velkym Kubíkům :srdce: :huban:

Mates.....teda holky vy jedete,jste teda fakt sikulky :pankac: :-)

Pipi......tak ja bych se taky tesila na zarizovani a za mami a babi budes urco jezdit casto,horsi je to s tim netem 8O ,tak snad to dlouho trvat nebude ne? Nebo je to tam nejak komlikovany s pripojenim? :-(

Nevim co jinak psat :nevim:

Jo …Listi.....koukam ze zas marodite ,tak at jste brzo zdravi :wink:

Stiko…koupala jsem po ockov.normalne…mam strach ze bych malymu taky narusila rezim a ani dokt.nic nerikala :nevim: ,dle me je to blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
25.7.07 15:31

Štičko uk. 6m je začáek 7 měsíce nebo 6 měsíců a jeden den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.7.07 15:34

Jani … podle me je ukonceny sesty mesic 6mesicu a jeden den, neboli zacatek sedmeho mesice. Podle me je to to samy, ne? :nevim: :D Pac 6mesicu a 4tydny je konec sedmeho mesice, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.7.07 16:11

Jee ted sem pochopila, ze se Jana nepta, ale vysvetluje. No to sem ted za blbce ja. :roll: :oops: Tak promin. :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.7.07 16:39

Stiko podle mne pokud chces od ukonceneho sesteho mesice prikrmovat, tak nemusis mesic cekat, ale uz jen par dnu.Presne jak psaly holky, ukonceny sesty mesic je kdyz je vam sestmesicu a jeden den.

Ale nechci byt za chytrou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
25.7.07 16:51

Holky díky :)

Štiko já to mám dokonce přímo od MUDr, tak že nytí probíhá Kuldě 6. měsíc a bude ukončen v den, kdy jí těch šest měsíců bude. Pak už běží sedmý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.7.07 16:54

Pipi … tak teprve TED :oops: :oops: :oops: sem si precetla tu tvoji blikacku v podpisu. Krasna! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
25.7.07 17:19

Lucci: nechci, aby to skončilo ve ztracenu. Když už konečně mám možnost někam vyrazit a manžel už má zařízené volno, tak to chci využít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.7.07 17:49

je tak dekuju moc, to me kamaradka zase zblbla, rikala ze ukoncenej 6 je zacatek 7 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
25.7.07 17:54

holky dotaz od zacatecnika:

co myslite o tomhletom Sunarka, mlecna kase s psenici.
Je dobre zacit timhle jako prikrmem, nebo radeji mrkvickou atd…
Rikala jsem si , ze pro zacatek je kasicka lepsi.
Co vy na to ????
Uz si pripadam ja tyntyn ze furt s timhle otravuju, ale prijde mi to strasne komplikovane a nazoru je tolik.....
tak se chci ujistit, ze nedelam zadnou hloupost.

dekuji predem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.7.07 17:58

Jani78 obilny kase bych dala az po roce, obsahujou lepek, radej ryzove bez lepku :wink: , jsme ale taky zacatecnice, tak uvidis co poradej holky.
ja zacnu tou bio mrkvickou od hippu ted o vikendu, kase je moc na tloustku a muzes podnitit rozvoj obezity, prej, nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
25.7.07 18:03

Jani, tak ja se v tom taky nevyznam. Ale zacnu asi s mrkvickou-ja uz totiz vlastne na noc davam ml.kasicku, ale s normos prikrmama zacnu taky az nebude stacit mlicko. A chci tu mrkvicku, aby se naucila jist i nesladky jidla :? hm,bude to zajimavy…

Holky, ona mi ta prcina uz fakt regulerne leze 8O :! Ty jo, ja uz ju nemuzu nechat ani na dece :? 8O Haha a jak to vali, zvlada to dobre, vcera zacala, ale jen tak to zkusila a ted uz jede jak dabel :D Existuji nejaky chranice na kolena :?: :lol: A poridim helmu…a voditko :lol: :pankac:
Ja tady s vama budu uz min a min, prze budu mit min a min casu :cry: Buuuuu :-(

sakra, soused mi ji vzbudil-seka dreva :evil: Tak ja zase padim :x :cry: :cry: Ja uz sem taky nezapadam :cry: :D

Papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.7.07 18:08

matessko, jaky nezapadam, mame te vsechny moc rady, ze jo kocky?
Ty jo ja nevim ze ted kazdej pise ze nezapada, ja s tim zacala a rozjela sem nejakou depreeees vlnu, tak se omlouvam.
stejne bych bez vas nevydrzela
Matessko, ty kytaristko :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí