Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
matess, to je teda sikulenka ![]()
pipi, nebud smutna, jednou se musis osamostatnit a uvidis, jak pak budes na sebe pysna, ze vsechno zvladas bez mamky za prdeli
.
neni nic hezciho, nez si zdobit svuj bytecek podle sveho gusta a ne podle rodicu, nebo tchyne. koukam, ze nas tady spousta resi bydleni, my se jdeme zitra vecer taky podivat na jeden byt, uz si tu lezeme po hlave a manza spi v noci v obyvaku na gauci, kterej kvuli hraci dece a lehatku atd nejde rozlozit, tak ma telo a gauci a nohy na kresle, uz je celej dolamanej.
ta moje prcina se ani nevzpira na rucickach, furt je na lokytkach, ale krci zadek, jde jakoby do kleku
jo dekuju vam za reakce na to koupani po hexa, uz sem chtela o vikendu dat mrkvicku, cela natesena a ted mi doslo, ze to ma byt UKONCENY sesty mesic, tak to mam jeste mesic smulicku
Ahoj vsem ![]()
Preju hodne stesti a zdravi vsem malym i velkym Kubíkům
![]()
Mates.....teda holky vy jedete,jste teda fakt sikulky
![]()
Pipi......tak ja bych se taky tesila na zarizovani a za mami a babi budes urco jezdit casto,horsi je to s tim netem
,tak snad to dlouho trvat nebude ne? Nebo je to tam nejak komlikovany s pripojenim? ![]()
Nevim co jinak psat ![]()
Jo …Listi.....koukam ze zas marodite ,tak at jste brzo zdravi ![]()
Stiko…koupala jsem po ockov.normalne…mam strach ze bych malymu taky narusila rezim a ani dokt.nic nerikala
,dle me je to blbost
Jani … podle me je ukonceny sesty mesic 6mesicu a jeden den, neboli zacatek sedmeho mesice. Podle me je to to samy, ne?
Pac 6mesicu a 4tydny je konec sedmeho mesice, ne?
Jee ted sem pochopila, ze se Jana nepta, ale vysvetluje. No to sem ted za blbce ja.
Tak promin.
![]()
Stiko podle mne pokud chces od ukonceneho sesteho mesice prikrmovat, tak nemusis mesic cekat, ale uz jen par dnu.Presne jak psaly holky, ukonceny sesty mesic je kdyz je vam sestmesicu a jeden den.
Ale nechci byt za chytrou ![]()
Holky díky ![]()
Štiko já to mám dokonce přímo od MUDr, tak že nytí probíhá Kuldě 6. měsíc a bude ukončen v den, kdy jí těch šest měsíců bude. Pak už běží sedmý měsíc.
Pipi … tak teprve TED
sem si precetla tu tvoji blikacku v podpisu. Krasna! ![]()
Lucci: nechci, aby to skončilo ve ztracenu. Když už konečně mám možnost někam vyrazit a manžel už má zařízené volno, tak to chci využít
je tak dekuju moc, to me kamaradka zase zblbla, rikala ze ukoncenej 6 je zacatek 7 ![]()
holky dotaz od zacatecnika:
co myslite o tomhletom Sunarka, mlecna kase s psenici.
Je dobre zacit timhle jako prikrmem, nebo radeji mrkvickou atd…
Rikala jsem si , ze pro zacatek je kasicka lepsi.
Co vy na to ????
Uz si pripadam ja tyntyn ze furt s timhle otravuju, ale prijde mi to strasne komplikovane a nazoru je tolik.....
tak se chci ujistit, ze nedelam zadnou hloupost.
dekuji predem za rady
Jani78 obilny kase bych dala az po roce, obsahujou lepek, radej ryzove bez lepku
, jsme ale taky zacatecnice, tak uvidis co poradej holky.
ja zacnu tou bio mrkvickou od hippu ted o vikendu, kase je moc na tloustku a muzes podnitit rozvoj obezity, prej, nevim
Jani, tak ja se v tom taky nevyznam. Ale zacnu asi s mrkvickou-ja uz totiz vlastne na noc davam ml.kasicku, ale s normos prikrmama zacnu taky az nebude stacit mlicko. A chci tu mrkvicku, aby se naucila jist i nesladky jidla
hm,bude to zajimavy…
Holky, ona mi ta prcina uz fakt regulerne leze
Ty jo, ja uz ju nemuzu nechat ani na dece
Haha a jak to vali, zvlada to dobre, vcera zacala, ale jen tak to zkusila a ted uz jede jak dabel
Existuji nejaky chranice na kolena
A poridim helmu…a voditko
![]()
Ja tady s vama budu uz min a min, prze budu mit min a min casu
Buuuuu ![]()
sakra, soused mi ji vzbudil-seka dreva
Tak ja zase padim
Ja uz sem taky nezapadam
![]()
Papa ![]()
matessko, jaky nezapadam, mame te vsechny moc rady, ze jo kocky?
Ty jo ja nevim ze ted kazdej pise ze nezapada, ja s tim zacala a rozjela sem nejakou depreeees vlnu, tak se omlouvam.
stejne bych bez vas nevydrzela
Matessko, ty kytaristko ![]()