Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
25.7.07 08:47

Zuzi…děkuji,no snad to bude v pohodě,u malé je to lehká viróza a malej snad bude taky v poho,oni ho včera ve vaně zase zatápěli takže jestli jen není pln vody!!!!! :?

A taky jak mě manžel v noci naštval,tak jsem se rozhodla,že si vymaluji sama předsíň a kuchyň,nebu pořád škemrat a fakt silně uvažuji o tom,že si někoho pozvu i na to vybourání tý zdi z kuchyně do obyváku!!! Páč se toho jinak nedočkám!!!! Bych ho asi pěkně naštvala,kdybych si to všechno zařídila sama!!!! :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
25.7.07 08:55

Leni no bolí mě zub,když mi nakonec řekla doktorka že mě dneska vezme,ale že budu muset čekat v čekárně až se něco uvolní,tak mě to trošku zaskočilo ale sehnala jsem hlídání a že měli být se mnou v čekárně,abych když tak nakojila no a nakonec mi včera večer zubařka volala ať nechodím,že se jí to nehodí a prý mám přijít až v pátek v devět,ale už mi neporadí,kde mám vzít dopoledne hlídání…chjo.....včera už to vypadalo,že mě to přechází a večer se to vrátilo…

No říkám Anetě nepusinkovat a jen jsem se byla vyčůrat tak slyším jak malej řve,páč mu dala asi dvacet pusinek!!!! :roll: Malej jí má rád což o to,ale musí být alespoň metr od ní,to se naní hřebí jako blázínek ale jakmile se nad něj sklání tak ho chytá fantas!!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
25.7.07 08:57

Jsem dneska chtěl jít dělat pořádky,chlap mi prodal bateřrky do foťáku,které prý strašně dlouho vydrží a né jako ty obyčejné!!! Ty jeho baterky vydržely 40 fotek!!!! Jsem ho chtěla jít dneska uškrtit!!!! A pak ještě manžel koupil šťávu,která je už skoro tři týdny prošlá!!!Ale je tam hnusně tak se plánuji na to vykašlat!!! :evil: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
25.7.07 08:58

Super si zase dělám stráněčku,…no tak já jdi dt asi malého spinkat,teď přemýšlím jestli ho mám dát do kočárku na balkón nebo do ložnice?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
25.7.07 09:02

Jo a taky jsem včera koukala na ty vratné lahve a moc mě to nenadchlo,asi bych byla trošku zklamaná,kdybych na tom byla v kině,čekala jsem od toho více… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
25.7.07 09:16

Žanet a na Macochu s nima nemůžu,je to solo výlet Leničky a já jí ho nemůžu kazit svou účastí :) .

Pet jo jo pěkně se ochladilo,tady je teď 19°C ale ráno v sedm odjížděl manža a bylo 16.A o víkendu je u nás velká grilovací akce.Ještě se budou doslavovat moje narozky,švagrovi a synovcovi 15tiny.Tak kdyby se tu nic nedělo tak si s MaK zajeďte v noci k nám,tady mejdan bude :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
25.7.07 09:25

ahoj ahoj po ranu :-) :-) :-)

tak mam novinu Elen dneska poprve spala na brisku :D

jsem cucela, vzbudila se na brisku, v postylce byla napric a nozky ve spruslich :roll: :lol:

jinak jste na me uplne zapomely.. ptala jsem se na vlasky, na rodicovsky prispevek… :-( ja tady su taky :-( i kdyz ne tak dlouho jako ostatni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
25.7.07 09:30

holky taky mam obavy malou nekomu nechat, treba tchyni i kdyz vim, ze bude davat pozor, ale nejsem klidna.

A zuby...... :-( to je kapitola sama o sobe, od porodu mam pocit ze mi vyleti snad vsechny…k zubakovi jdu az v srpnu driv nema volno :twisted:

ten vas sraz Vam tak zavidim, taky bych rada kdyby to jen slo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.7.07 09:34

Jani … na ten formular jsem tu psala, ze ja ho taky nenasla, me ho dali na socialce, takovy s fial. pruhem a pise se tam jen ze mi zamest. potvrzuje, ze mi sla materska. A papir na zadost o rodicak vyplnim primo na socialce. A vlasky nemame, nemuzu slouzit. :wink:

Jenik teda na brise spat neumi, ale zato to ted miluje na boku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
25.7.07 09:34

Jani na tebe už dlouho myslím,to tys brala ty DM kupony na sunar,že.Jestli chceš tak ti je pošlu taky.Já je snad ani nevyužiju a určitě ne v takovým množství.
A nechcete někdo kupony na vlhký ubrousky?Jsou tam na megapack babylove,pampers a johnson.Mě nakoupila tchýně takovou zásobu že je budem mít asi až do 10 let :) .Tak kdyby někdo chtěl tak písnite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.7.07 09:47

Ahojte,
vse nej Kubikum, tem malym i velkemu od Jeje :)
Listi -at je brzo lepe

Tady taky zima jak v morne a presne, jak psala Pet nejhorsi jsou ty zmeny.

Lenyo ubrousky uzivame po balicich,tak estli bych mohla, ja bych ty kuponkly urcite uzila. Jestli teda muzu poprosit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.7.07 10:35

holky chci se zeptat, koupete v den ockovani? kamaradka mi rikala, ze se to nesmi kvuli pripadne infekci po vpichu a ja koupala, me mudra nic nerekla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
25.7.07 10:36

Taky vám prci se koukají na telku?

Když mámmalého v obývaku a je tam puštěná telka malý je jak v hypnoze pořád čučí na telku a když ho nějak obratím aby naní neviděl tak se rozčiluje..řešíte to nějak????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.7.07 10:37

reo, ja to neresim, mala je televizni maniak a usina mi jesine pri telce, nebo fenu, nebo v naruci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
25.7.07 10:40

Reo , tak mi už přes pět měsíců telku skoro nepouštíme :lol: :lol: :lol: Manža je zá:,–(ně proti aby na ni koukali a já nemám ani čas ji pouštět :wink: :lol: :lol: Sem ti pomohla co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí