Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzi…děkuji,no snad to bude v pohodě,u malé je to lehká viróza a malej snad bude taky v poho,oni ho včera ve vaně zase zatápěli takže jestli jen není pln vody!!!!! ![]()
A taky jak mě manžel v noci naštval,tak jsem se rozhodla,že si vymaluji sama předsíň a kuchyň,nebu pořád škemrat a fakt silně uvažuji o tom,že si někoho pozvu i na to vybourání tý zdi z kuchyně do obyváku!!! Páč se toho jinak nedočkám!!!! Bych ho asi pěkně naštvala,kdybych si to všechno zařídila sama!!!!
![]()
Leni no bolí mě zub,když mi nakonec řekla doktorka že mě dneska vezme,ale že budu muset čekat v čekárně až se něco uvolní,tak mě to trošku zaskočilo ale sehnala jsem hlídání a že měli být se mnou v čekárně,abych když tak nakojila no a nakonec mi včera večer zubařka volala ať nechodím,že se jí to nehodí a prý mám přijít až v pátek v devět,ale už mi neporadí,kde mám vzít dopoledne hlídání…chjo.....včera už to vypadalo,že mě to přechází a večer se to vrátilo…
No říkám Anetě nepusinkovat a jen jsem se byla vyčůrat tak slyším jak malej řve,páč mu dala asi dvacet pusinek!!!!
Malej jí má rád což o to,ale musí být alespoň metr od ní,to se naní hřebí jako blázínek ale jakmile se nad něj sklání tak ho chytá fantas!!!! ![]()
Jsem dneska chtěl jít dělat pořádky,chlap mi prodal bateřrky do foťáku,které prý strašně dlouho vydrží a né jako ty obyčejné!!! Ty jeho baterky vydržely 40 fotek!!!! Jsem ho chtěla jít dneska uškrtit!!!! A pak ještě manžel koupil šťávu,která je už skoro tři týdny prošlá!!!Ale je tam hnusně tak se plánuji na to vykašlat!!!
![]()
Super si zase dělám stráněčku,…no tak já jdi dt asi malého spinkat,teď přemýšlím jestli ho mám dát do kočárku na balkón nebo do ložnice?????
Jo a taky jsem včera koukala na ty vratné lahve a moc mě to nenadchlo,asi bych byla trošku zklamaná,kdybych na tom byla v kině,čekala jsem od toho více… ![]()
Žanet a na Macochu s nima nemůžu,je to solo výlet Leničky a já jí ho nemůžu kazit svou účastí
.
Pet jo jo pěkně se ochladilo,tady je teď 19°C ale ráno v sedm odjížděl manža a bylo 16.A o víkendu je u nás velká grilovací akce.Ještě se budou doslavovat moje narozky,švagrovi a synovcovi 15tiny.Tak kdyby se tu nic nedělo tak si s MaK zajeďte v noci k nám,tady mejdan bude
.
ahoj ahoj po ranu
![]()
tak mam novinu Elen dneska poprve spala na brisku ![]()
jsem cucela, vzbudila se na brisku, v postylce byla napric a nozky ve spruslich
![]()
jinak jste na me uplne zapomely.. ptala jsem se na vlasky, na rodicovsky prispevek…
ja tady su taky
i kdyz ne tak dlouho jako ostatni ![]()
holky taky mam obavy malou nekomu nechat, treba tchyni i kdyz vim, ze bude davat pozor, ale nejsem klidna.
A zuby......
to je kapitola sama o sobe, od porodu mam pocit ze mi vyleti snad vsechny…k zubakovi jdu az v srpnu driv nema volno ![]()
ten vas sraz Vam tak zavidim, taky bych rada kdyby to jen slo ![]()
Jani … na ten formular jsem tu psala, ze ja ho taky nenasla, me ho dali na socialce, takovy s fial. pruhem a pise se tam jen ze mi zamest. potvrzuje, ze mi sla materska. A papir na zadost o rodicak vyplnim primo na socialce. A vlasky nemame, nemuzu slouzit. ![]()
Jenik teda na brise spat neumi, ale zato to ted miluje na boku.
Jani na tebe už dlouho myslím,to tys brala ty DM kupony na sunar,že.Jestli chceš tak ti je pošlu taky.Já je snad ani nevyužiju a určitě ne v takovým množství.
A nechcete někdo kupony na vlhký ubrousky?Jsou tam na megapack babylove,pampers a johnson.Mě nakoupila tchýně takovou zásobu že je budem mít asi až do 10 let
.Tak kdyby někdo chtěl tak písnite.
Ahojte,
vse nej Kubikum, tem malym i velkemu od Jeje ![]()
Listi -at je brzo lepe
Tady taky zima jak v morne a presne, jak psala Pet nejhorsi jsou ty zmeny.
Lenyo ubrousky uzivame po balicich,tak estli bych mohla, ja bych ty kuponkly urcite uzila. Jestli teda muzu poprosit?
holky chci se zeptat, koupete v den ockovani? kamaradka mi rikala, ze se to nesmi kvuli pripadne infekci po vpichu a ja koupala, me mudra nic nerekla ![]()
Taky vám prci se koukají na telku?
Když mámmalého v obývaku a je tam puštěná telka malý je jak v hypnoze pořád čučí na telku a když ho nějak obratím aby naní neviděl tak se rozčiluje..řešíte to nějak????
reo, ja to neresim, mala je televizni maniak a usina mi jesine pri telce, nebo fenu, nebo v naruci
Reo , tak mi už přes pět měsíců telku skoro nepouštíme
Manža je zá:,–(ně proti aby na ni koukali a já nemám ani čas ji pouštět
Sem ti pomohla co?