Poradna duly
Jana Čurdová
Krásné ránko dámy!!!!!
Tak jsem hotovson!!!!!! Už třetí den mě bolí zoubek,malá je nastydlá a jak pořád ocumlává Péťu i když jí to pořád zakazuji,tak už začal malý pokašlávat a v noci měl vysokou horečku,pak jsme se v noci zhádali s manžou a odešel spát do obyváku.....toť moje úžasná noc,kdy jsem měla malého pořád přilepeného na prsu!!!!! ![]()
Tak jdu Vás dočíst!!!
No Lišti jak vidím užíváš si.Nebyly děti nemocný nedávno?Když to přijde tak je to s dvěma dětma jak bludnej kruh co?
Leni tak to cítím obdobně jako ty s Lucinkou!!!! Malá jede v pátek s babičkou vlakem na Slovensko,už teď je mi špatně a nejraději bych to zrušila,ale když malá se tak strašně těší na ten vlak,jen kvůli ní vymyslela babička že pojedou na před vlakem,když si to malá pořád přeje!!!! Taky přemýšlím,aby nevypadla z vlaku,nespadla pod vlak,neztratila se tam!!!! Chjooooo,no musíme se smířit,že ty naše starší cácory už nebude pořád vodit za ručičku jen my!!!!!
![]()
Jsem taky ráda,že to vypada že se sraz trošku pohnul"!!!! ![]()
Jinak dneska odjíždí manžel až do neděle,tak tu plánuju sedět a doufám Petisko,že spácháme nějaký noční mejdan během těch 5-ti dní!!!!! ![]()
Zejtra bych mozna mejdanila s vama, manza jde na volejbal. Jeste uvidim, abych nemusela pracovat. ![]()
Přesně Leni,já už jsem naštvaná!!!! Tak my jsme byli tak zdraqvá rodina a teď jsou děti pořád nastydlý,já to fakt nechápu!!!!!! Jako dejme tomu,že Anetka je hroznej vodní živel a je pořád v bazénu i když u tety byl strašně ledovej a oni se v něm pořád cachtali,ale stejně…už mě to neba!!!
a děkuji za povzbuzení!!!!
Ještě nějak pořešit můj zub… ![]()
Holky, tak to ty nemoce tahaj deti ze skolky?
A davate nejaky vitaminy pro deti nebo tak neco? ![]()
dobre rano!
Maly se probudil, vypil 70ml a spi dal. A ja musim ulevit kozenkam ![]()
LENYO - jasne, ze ho chcu!
Uz se tesim…
Ja chci taky na Macochu (jed s nema, dyt to mate blizko, ne?), ja to porad slibuju Dannymu, ale zatim nam to nikdy nevyslo ![]()
STIKO - vem malou k vam do postele, prece jen te jeste potrebuje citit blizko sebe a bude spat lip
Dobré ránko,
tak sraz bude možná s mojí účastí
Manža včera prohodil ať mu ten termín teda zítra (jako dneska
) připomenu, že si to dá do diáře
![]()
Radko , já mám taky ten ušní ale nesmíš se bát to zasunout… funguje tak že měří na ušním bubínku tudíž se musíš snaýit ho tak natočit… měřím i sobě a většinou to sedí… kolem 36,7 a tak… a klukům měřím třikrát po sobě a beru tu nejvyšší… jo a fakt se nic neodečítá!
Radko, a co na sraz jet Pendoilinem? Stojí v Pardubicích myslím…
Cupi, Jeje souhlasím s odheslováním diskuse bo to je šílené…
Aha, tak teď čtu že to nejde… tak nic.
Jeje , na kolik vyšla jedna ta fotka 18×13 ?
Postýlky, tak mi máme dvě u tchýně kam jezdíme na více dnů… ale to je v Ostravě… no a my s nima v posteli spát nemůžem… to by nepřežili
![]()
No jak to čtu ty vaše šílený noci (Lišti
) tak přestávám kňourat… my máme sice od pěti rachot a řev ale v noci to jakž takž jde… tak snad bude líp i u vás… a hlavně ty choroby ať už jdou do háje !!!
Ahojte po ránu
,
my jsme dnes vstávali v 8…krása…hlava mě teda nebolí,páč jsem usla kolem 1 ,ale vyspaná jsem jak už dlouho ne… ![]()
Kubíčkům vše nej nej nej
Ať se mamky a taťci vytáhnou a koupí Vám pořádnýho dudana ![]()
Tady je děcka taková zima…děs…normálka na fusak.Jako beze srandy…Víc jak 15°C není ani náhodou…schválně to snad změřím…
To přece není normální,takové skoky..ze 40°C na 20°C a podobně a řekla bych,že i větší…Ta příroda je úplně zničená,zblázněná…Chudáci staří lidi a malé děcka,ty to odnáší nejvíc ty změny…a taky kardiaci…Jsem se rozepsala,ale mě to přijde tak divné,do toho ještě teď ty bouřky silné..samé záplavy a hurikány a podobně..hrůza.No.. ![]()
Leni,Lišti,
klid…tu hrůzu znám…4.8. jede Sára na týden na chatu s mojí mamkou a i ona z toho má kapku strach…že prý jsem plašoň a tragistka a kdyby se jí náhodou něco stalo,tak ta zodpovědnost za hlídáné dítě..atd…tak jsem si říkala,že nechám rozhodnutí na Sáře,prtě to není,tak ať si řekne sama..
A chce,jak jinak
…tam si to užije…a já si hororové představy zakazuje a katastrofické scénáře jsou tabu..musí být..jinak bych zcvokla…kdybyste viděly,co mě vše napadá…někdy si říkám,že jsem zralá na odbornou pomoc ![]()
Jo a na mejdan se těším…klíďo píďo budu mejdanit každý den
![]()
zanet,
ja ji tam mela tri mesice po porodu a stejne se budila, je proste nacasovana po tech trech hodinach, jak jsme ji budili pri zloutence a rvali do ni tu strikacku, jinak si to neumim vysvetlit
, taky ji tam davem nerada, ze nemam ten hlidac a vnoci na ni nevidim, spime takhle spolu az k ranu, kdyz uz je videt a stejne se budi. dneska sem vypozorovala, ze place, kdyz ma prdik, vypadne dudan, nebo ji vzbudi manza chrapanim. Jednou sem ji dala dudan a spala dal
no jak to ctu, tak me tesi, ze psycho matka nejsem sama, ale ja myslela ze tak v roce me to prejde a vy uz mate holy veliky ![]()
Lišti ty taky marodíš se zubem?To jsem nějak nepostřehla,vlastně jo psalas že potřebuješ k zubaři a nedostaneš se tam.Jo hrůzu z vlaku jsem si zažila před měsícem,jela poprvé zase s jinou tetou.Taky jsem ji viděla pod vlakem
.Já jsem taková matka kvočna,nejlíp se cítím když mám dětičky pěkně pod kontrolou,ale co se dá děla.Naše Leňa je zrovna z těch dětí co zbožňují být pořád někde v akci a já už jí sama nestíhám.
Žanet bazének je v akci ode dneška tak tam asi odpolko sfrknu,doufám že bude chci ho taky.Tak pak napiš adresu na tebe nebo na mamku nebo kam ho vlastně budeš chtít poslat.Nebo že bych ti ho přivezla osobně
,kurňa kdyby to šlo tak si už du zařizovat vízum
.