Poradna duly
Jana Čurdová
Leni,
kde že máš Leničku
![]()
Lu,
naše Sára chodila taky pozdě spát,když se někde shromáždilo víc lidí…A dodneška vydrží dlouho a mě to nevadí
chce být v centru dění…druhý den není otravná,tak je to v pohodě,zas moc často to nebývá ![]()
Dětičky spí…to je krása
Slyšíte to ticho..slaďoučké tichounko
![]()
Grehlo,
jsem Ti to vysvětlovala..asi špatně
Neva,to sfounkem… ![]()
A neboj,malý bude určo dobrý
Zkus ho poměřit i při nočním koju,kdyby se to zvyšovalo,tak mu lupni půlku čípku a zítra směr Jára ![]()
Jo a jak tady někdo (už nevím kdo
) psal o ušních teploměrech,tak od nich se neodečítá nic ![]()
Pipi,
vůbec neotravuješ…právě že naopak,dobře,že to někdo hecuje…já jsem pro a budu otravovat s Tebou ![]()
Pet mám tě nedáváš pozor při dočítání
.Dneska jsme ji odvezly ke švíci až do pátku
.
Grehlo to bude určo po očkovámí a jestli ne tak se k tomu zítra přidaj další komplikace,teda ne že bych ti to přála
.
Petis ,dostala jsem se nekam,kde se mi fotky nezverejnily a zobrazilo se tam jen hodnoceni ![]()
Jo a vysvetlovat umis dobre,jen jeste potrebujeme mit primo u toho PC ![]()
Já se teda přiznám že po tom co tu Liška tak upozornila na sraz tak jsem tam hned frčela a odhlasovala všechny anketky
.Ale jak říkám,je to ve hvězdách jestli se zůčastním.Oba kraje jsou z Brna trochu z ruky a to si sama s holkama autem netroufnu,no a proto mě zbývá nějak navnadit manžu.A taky musí mít zrovna ten víkend volno,což bude taky asi dost karas,protože nová práce kterou se chystá dělat bude většinou víkendová a hned v začátcích si nemůže dovolit nějkoho odmítnout
.
Holky, Majdovci už jsou zdraví a pozdravujou.
Dneska jsme poprvé koupali ve velké vaně s málem vody (před tím vždycky s hoooodně vody) na tom obyč plátěném lehátku a co ten vyváděl. Mlátil rukama nohama snad 20 minut, jak ho to bavilo,dělal vlny jak na moři, to fakt bylo supeeer.
Grehle , to určo bude z očkování, neboj. V příbalovém letáku je, že ta reakce na hexu trvá cca 48 hodin, tak uvidíš. Držím palce. ![]()
Rady , tak jsi kapku klidnější, viď? To je mooooc dobře, že se to lepší. Ty kly, to je vopruz, když bolí, co? Ale brzičko to přejde, páč ti držím pěsti.
Zuziko , tak teda: Dany, Luky, přes den spát, nezlobit a ráno chrnět do 8:30, jasný, rošťáci?
Jo a Gre , vašeho frajera jsme už viděli na fotce od Pet, jak se kluci držej kolem ramen jak největší kámoši na lavičce. Krasavéček synáček. ![]()
Žanet - díky za gratulaci k Marťovým půlročninám
.
Grehlo - myslím, že u vás to bude po očkování. Já už to celkem poznám rukou, jestli je teplota nebo ne. A v noci jak měl těch 39,2 by to poznal i blbec, jak žhavil. Kdybyste měli teploty déle a přidalo se třeba tečení z nosu nebo kašel, skoč si k Mudře a ta to rozřeší
.
Ušní teploměr - no neodečítá se nic, to vím, ale ukazoval mi třeba 34,2 když měl Martin 38
a to stál hříšné prachy.
Peti - tak určo písni, jestli pojedete. Udělaly bychom nějaký dýchánek, snad už budu¨plně funkčí příští týden.
Sraz - no já fakt nevím, jestli pojedu
, Pardubický kraj být moooc daleko a já to sama autem nedám a nevím, jak bude mít manža volno. Však uvidíme.
Leni - žádnou bylinkářku neznám
.
Sledujete, jak tvrdím, že půjdu spát a zase tu tlemím, jo?
![]()
Jéjiku , tak mě napadlo, není už zbytečný na našich www zaheslovávat diskusi o srazíku, když už jsou zaheslované celé stránky? Teda to je samo jen návrh, co vy na to, holky?
Zuzi, no jo, den blbec, kdy nic neuděláš, to znám. Ale neboj, páč zítra ti to jistě vynahradí
.
Cupi - já se zuby nikdy problémy neměla, to je poprvé, co mně to tak skolilo. Už mi zbývá jen jedna osmička, která půjde ven stejnou cestou - mrcha je zaklíněná v kosti. Ale až za hoooodně dlouho, po této zkušenosti. Problém je, že kojím
, tak jsem mohla na bolest jen paralen a antibiotika preventivně mi nechtěli dávat, i když to tak jindy dělají, u takových rozsáhlých zákroků.
Cupi , kujů za Marťu.
Nic, kluci spí, zatím bez probuzení, tak jdu za nimi.
papa a díky za povzbuzení
čus,
tak mě spí jen půlka dětí
.Byli jsme koupit Týnce dárek a tošku jsme to protáhli,takže se Davča vyspal venku a teď je tu v náladě a myslí si,že bude nějaká akce nebo co ![]()
Gre ať je Davča do rána ok!Snad to bude jen z toho očkování..
cestovní postýlku taky nemáme,ale zvládnem to i bez ní
Pipi jsi skvělá
je super,že je to vidět,aspoň si nebudem říkat,že je to ještě daleko ![]()
Luci nám Týna taky vydrží neuvěřitelně dlouho,když se sejde víc lidí.Kdybysme ji poslali do postele,tak vim,že by stejně nespala,takže ji necháváme a jsme spokojení všichni ![]()
Majdovy taky zdravíme ![]()
Rady kdyby ten vlaštovičník nebyla vodička a nebylo jí potřeba alespoň 3dl na vyléčení tak ti ho hned pošlu,ale v tomhle nemám k české poště důvěru.Určitě by ti přišla spousta střepů a mokrá krabice.Ale je to škoda je to dokonalý lék.