Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
24.7.07 21:15

Leni,
kde že máš Leničku :nevim: :?:

Lu,
naše Sára chodila taky pozdě spát,když se někde shromáždilo víc lidí…A dodneška vydrží dlouho a mě to nevadí :wink: chce být v centru dění…druhý den není otravná,tak je to v pohodě,zas moc často to nebývá :wink:

Dětičky spí…to je krása :potlesk: Slyšíte to ticho..slaďoučké tichounko :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.7.07 21:19

Grehlo,
jsem Ti to vysvětlovala..asi špatně :-( Neva,to sfounkem… :pankac:
A neboj,malý bude určo dobrý :! Zkus ho poměřit i při nočním koju,kdyby se to zvyšovalo,tak mu lupni půlku čípku a zítra směr Jára :-)

Jo a jak tady někdo (už nevím kdo :nevim: ) psal o ušních teploměrech,tak od nich se neodečítá nic :!

Pipi,
vůbec neotravuješ…právě že naopak,dobře,že to někdo hecuje…já jsem pro a budu otravovat s Tebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
24.7.07 21:22

Pet mám tě nedáváš pozor při dočítání :lol: :wink: .Dneska jsme ji odvezly ke švíci až do pátku :cry: .

Grehlo to bude určo po očkovámí a jestli ne tak se k tomu zítra přidaj další komplikace,teda ne že bych ti to přála :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.7.07 21:25

Petis ,dostala jsem se nekam,kde se mi fotky nezverejnily a zobrazilo se tam jen hodnoceni :roll:
Jo a vysvetlovat umis dobre,jen jeste potrebujeme mit primo u toho PC :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
24.7.07 21:26

Já se teda přiznám že po tom co tu Liška tak upozornila na sraz tak jsem tam hned frčela a odhlasovala všechny anketky :oops: .Ale jak říkám,je to ve hvězdách jestli se zůčastním.Oba kraje jsou z Brna trochu z ruky a to si sama s holkama autem netroufnu,no a proto mě zbývá nějak navnadit manžu.A taky musí mít zrovna ten víkend volno,což bude taky asi dost karas,protože nová práce kterou se chystá dělat bude většinou víkendová a hned v začátcích si nemůže dovolit nějkoho odmítnout :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
24.7.07 21:33

Holky, Majdovci už jsou zdraví a pozdravujou.

Dneska jsme poprvé koupali ve velké vaně s málem vody (před tím vždycky s hoooodně vody) na tom obyč plátěném lehátku a co ten vyváděl. Mlátil rukama nohama snad 20 minut, jak ho to bavilo,dělal vlny jak na moři, to fakt bylo supeeer.

Grehle , to určo bude z očkování, neboj. V příbalovém letáku je, že ta reakce na hexu trvá cca 48 hodin, tak uvidíš. Držím palce. :lol:

Rady , tak jsi kapku klidnější, viď? To je mooooc dobře, že se to lepší. Ty kly, to je vopruz, když bolí, co? Ale brzičko to přejde, páč ti držím pěsti.

Zuziko , tak teda: Dany, Luky, přes den spát, nezlobit a ráno chrnět do 8:30, jasný, rošťáci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
24.7.07 21:36

Jo a Gre , vašeho frajera jsme už viděli na fotce od Pet, jak se kluci držej kolem ramen jak největší kámoši na lavičce. Krasavéček synáček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
24.7.07 21:38

Tak,že by konečně srazík? A kde? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
24.7.07 21:38

Žanet - díky za gratulaci k Marťovým půlročninám 8) .

Grehlo - myslím, že u vás to bude po očkování. Já už to celkem poznám rukou, jestli je teplota nebo ne. A v noci jak měl těch 39,2 by to poznal i blbec, jak žhavil. Kdybyste měli teploty déle a přidalo se třeba tečení z nosu nebo kašel, skoč si k Mudře a ta to rozřeší :wink: .

Ušní teploměr - no neodečítá se nic, to vím, ale ukazoval mi třeba 34,2 když měl Martin 38 8O a to stál hříšné prachy.

Peti - tak určo písni, jestli pojedete. Udělaly bychom nějaký dýchánek, snad už budu¨plně funkčí příští týden.

Sraz - no já fakt nevím, jestli pojedu :cry: , Pardubický kraj být moooc daleko a já to sama autem nedám a nevím, jak bude mít manža volno. Však uvidíme.

Leni - žádnou bylinkářku neznám :oops: .

Sledujete, jak tvrdím, že půjdu spát a zase tu tlemím, jo? 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
24.7.07 21:40

Jéjiku , tak mě napadlo, není už zbytečný na našich www zaheslovávat diskusi o srazíku, když už jsou zaheslované celé stránky? Teda to je samo jen návrh, co vy na to, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
24.7.07 21:42

Rady , vše nej juniorovi.

Has a Justí taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
24.7.07 21:43

Zuzi, no jo, den blbec, kdy nic neuděláš, to znám. Ale neboj, páč zítra ti to jistě vynahradí :wink: .

Cupi - já se zuby nikdy problémy neměla, to je poprvé, co mně to tak skolilo. Už mi zbývá jen jedna osmička, která půjde ven stejnou cestou - mrcha je zaklíněná v kosti. Ale až za hoooodně dlouho, po této zkušenosti. Problém je, že kojím :| , tak jsem mohla na bolest jen paralen a antibiotika preventivně mi nechtěli dávat, i když to tak jindy dělají, u takových rozsáhlých zákroků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
24.7.07 21:45

Cupi , kujů za Marťu.

Nic, kluci spí, zatím bez probuzení, tak jdu za nimi.

papa a díky za povzbuzení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
24.7.07 21:49

čus,
tak mě spí jen půlka dětí :-) .Byli jsme koupit Týnce dárek a tošku jsme to protáhli,takže se Davča vyspal venku a teď je tu v náladě a myslí si,že bude nějaká akce nebo co :roll:

Gre ať je Davča do rána ok!Snad to bude jen z toho očkování..

cestovní postýlku taky nemáme,ale zvládnem to i bez ní

Pipi jsi skvělá :arrow: je super,že je to vidět,aspoň si nebudem říkat,že je to ještě daleko :wink:

Luci nám Týna taky vydrží neuvěřitelně dlouho,když se sejde víc lidí.Kdybysme ji poslali do postele,tak vim,že by stejně nespala,takže ji necháváme a jsme spokojení všichni :oops:

Majdovy taky zdravíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
24.7.07 21:50

Rady kdyby ten vlaštovičník nebyla vodička a nebylo jí potřeba alespoň 3dl na vyléčení tak ti ho hned pošlu,ale v tomhle nemám k české poště důvěru.Určitě by ti přišla spousta střepů a mokrá krabice.Ale je to škoda je to dokonalý lék.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí