Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
24.7.07 11:24

Zdravim vas vespolek :potlesk: Taky bych chtela poprat vsechno nejnejnej vsem Kristynkam :P
PETISA Jelikoz jsem dostala spucunk :wink: ,takze te touto cestou ZDRAVIM TY MOJE POUPATKO 8)
Jak to tak ctu,tak deti maji vice fantazie nez my rodice-.......,taky udelam palacinky!
Velice se omlouvam,ze sem chodim tak malo,ale do vcerejska jsme meli tatku doma,tak jsem litala :? kolem maleho a ho,tak nejak nebylo ani toho casu :( Vcera jsme byli na ockovani a malej ma dnes zvysenou teplotu a chytl i rymu ode mne :cry: ,takze jsem i rada,ze konecne usnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.7.07 11:26

MaK … no diky diky. :-) Zajimavy je, ze mi stejne spatny heslo poslala i Hlav. :nevim: No jdu to zkusit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.7.07 11:27

Jupi… funguje tooooooo!!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
24.7.07 11:28

Ahoj holky,

tak jak se máte co nového?
My chodíme spát tak 12h a malý už samozřejmě 20:30 spí a taky se 8:30budí takže mi to vyhovuje.
Dnes demna vaničky učíme se potápět.. Tak se moc těšíme :) no a aspon se malý okoupe protože nám neteče teplá voda :)
Dneska se tady venku docela přijemně ochladilo nění nějaká šílená zima ale je tak venku pijemně tak asi zajedem do města povyřizovat nějaké věci které jsme nestihli jak bylo vensku to šílené vedro.. Prý nejvěčši vedra mají ještě jenom přijít v srpnu tak doufám že je to jenom nějaký drb..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
24.7.07 11:30

Mám hlad ale po vaničkách si dnes nějak zajdu moc se mi vařit dneska nechce:) Ani bych nevěděla co nemám vubec inspiraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.7.07 11:55

Nonono… Grehlo jedna ušatá :-D Zas takovej spucunk to nebyl…jsem Ti jenom vyhrožovala a polámala pár prstíků..nóóó,tak se zas tolik nestalo :-) :wink:

Lukáš se mi hodlá vyklopit z lehátka…ležet v něm prostě nebude a nebude…ježííš,ten je dneska tak milý zas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.7.07 11:58

Ahojte,
teda mam trochu podobny problem, jak tady uz nekdo naznacoval, myslim Jana, doctu,ale zase odbehnu neco udelat a vratim se, ze napisu a hle uz mam zase co docitat a takle je to uz od rana.
Byly jsme venku a musim rict, ze je tam po dlouhe dobe moc prijemne,a taky doma se da hned lepe dychat.

Varit dnes budu takovou rychlovku jednoduchou :polentu na cibulce se spenatem (mame tomoc radi)

Jeje jsi vazne moc hodna a tak ja doma jeste na dovolenkove rade prednesu Tvoji nabidku a neco sesmolim.

Kristynam vse nej k dnesnimu svatku.

A tak necomalo pro zasmani:

Zprava CTK : # Katastrofálni zemětřesení v Rumunsku. 50 000 mrtvych. # USA posílají potraviny, # Anglie penize, # CR posila 50 000 novych Rumunu. #

# Jdou dva staříci po silnici a najednou kolem nich projede na motorce # bezhlavý muž… # Jdou dál opět kolem nich projede bezhlavý chlap na motorce..... # A když se to opakuje už po páté, ten jeden stařík říka tomu # druhému: „Hele, Franto, nechceš si tu kosu dát na druhý rameno?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.7.07 12:01

No konecne :lol: ,uz jsem myslela,ze jsi tak zaneprazdnena :dance: Tak mu dej nejake chranice,kdyby nahodou,tak at ho to tak neboli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.7.07 12:03

Tiko … co je to polenta?? 8O :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.7.07 12:06

Polenta by mne taky zajímala…třeba bych ji i jedla :-) :-P
Grehlo ,
Sára už Lukáška obestlala polštářema,prý kdyby se překlopil,ať ho to nebolí :pankac:

Ježíííš,
tady je dneska nějak všechno nahlas…já chci tichoooo,prosím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
24.7.07 12:08

Já teda taky nevim,co je polenta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.7.07 12:09

Petiso ,bajecne,rekni SArince,ze je mooooooc chytra holcicka :potlesk: V kolik dnes vyrazime?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
24.7.07 12:09

Ahojky dámy!!!! :wink: :D

Všechno nej Týnkám k jejich dnešnímu svátečku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :srdce: :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
24.7.07 12:11

Teda jsem Vám něco chtěla a ani za nic si nemůžu vzpomenout co?!!! :nevim: já hlava děravá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
24.7.07 12:11

Uf, ja su pako :arrow: docitam pozpatku a ted v tem mam galimatyas…
Ale s obedem to mam dneskaj take jasne - mosim zpracovat ty one, no cukety (uz premyslam, co sem este chtela a zapomenu, co je to za zeleninu :roll: )

Zany - Hornacke byly fajn, su rada, ze sem sa potkala s moooc clovickama, co sem dluho nevidela… ale inac su na tem podobne jak Has - ja sem z toho skoro nic nemela, porad mne bylo jaksi ouzko a myslela sem na malu… Ja vedela, ze je v poho a ze bude spinkat nejmin do ctyr, ale ja ji potrebuju u sebe :roll: sem ani nevedela, ze su taky zavislak :arrow: a brzo sem jela dom. Chce to asi trenink, abych si zvykla :oops: …

A ted si jeste vycitam, ze je mala nemocna, ze sem ji lip nehlidala… :cry: ona se mi v noci odkopala a nad ranem uz bylo celkem chladno :arrow: byla studena jak zabicka, slunicko moje :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí