Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
tak předně všechno nejlepší všem Kristýnkám
![]()
Tak Peti včera jsem tu nebyla,prtože na mě dopoledne přišla přávě ta nálada,kvůli které emimino miluju.Prostě se mě za váma chtělo,všechno jsem přečetla,ale nějak se mě nechtělo komunikovat.Prostě jsem vás jen v tichosti šmírovala
.No a odpoledne jsme jely na výlet parníkem.A večer jsem byla mrtvá.
Alik mě Lenička taky usínala při kojení a pak když přišla na řadu flaška tak usla u flašky nebo ji vypila,šupla jsem jí dudlíka a hned usla-v náručí.Potom jsme normálně začaly dávat po večeři do posele a žádný problém nebyl.Teď mě dokonce chybí že Lucka taková není.Ta se nají a pak se ještě půl hodiny lochčí v postýlce.
Žanet proč jsem chtěla dávat čaj
Protože jsem měla pocit že když Lucka v těch vedrech nechtěla dřív jak za 3h kojo tak že jí čaj trochu ovlaží.Hlavně jsem ho chtěla na noc.Pravidelně se budí kolem 4h ráno že chce dudlík,tak jsem jí v těch vedrech chtěla dát napít.Jenže,to všechno jsem chtěla já ,ale ne Lucka,takže stále zůstáváme jen u kojo.
Štiko já jsem si hned říkala že to cvičení v tvým případě,když jseš tak unavená a vyčerpaná,nebude nejlepší nápad.Ty si potřebuješ pořádně odočnout anačepat síly a ne jít cvičit.Ale nechtěla jsem ti do toho zasahovat když ti to manža domluvil.
Růst mě normálně připadá,že za posledních 14 dní Lucka přestala růst do délky a začala konečně tloustnou.Dokonce jí vyrostla i o 1cm hlavička tak jsem si oddychla že nebudou problémy.Konečně se z ní stává taková oplácaná papulka a ne vychrtle.A velikost nosíme 68,i 74 ale v té trochu plave.
Mražené mlíko kdo to tady psal že může být jen 3 měsíce v mražáku?To jako fakt?Já myslela že v mražáku může být rok.Rychle mě napište že rok ať ho nemusím vylívat.
Tak a už zas odcházím.Dneska volala švíca že jí máme přivézt Leničku,že si ji do pátku vezme.Ještě jsem ji neodvezla a už je mě teskno.No ale bude to mít jednu výhodu,budu mít na vás čas
.
Ja nevim proc se porad resi sraz tady, kdyz na to na webovkach diskuze. Takze cokoliv o srazu piste tam! A kdo tam chodi, vi, ze termin je jasnej, kraj vice mene taky a ted cekame na nabidky mest, hotelu a penzionu od vas vsech.
Lucko se nečerti!!!!
Jsem si opět poctivě odklikla všechny anketky!!! ![]()
No pac je to furt dokola, anketky sice mame, ale konkretni navrhy nikde. Musim ale uprime rict, ze sem ted hledala podle mest neco, a je to dost naprd. ![]()
RADKO - vsechno nej Martinkovi k pulrocnim narozeninam, prvni pulrocni miminko ![]()
At se brzo uzdravi, chlapecek maly. A ty s tema zubama… zkus si to vyplachovat slanou vodou, to pomaha.
Zanet - reiky, tj. harmonizování čaker a energetického systém pomocí energie proudící z rukou.
Radi, to me mrzi ta teplutka, tak at je martinkovi brzy lip. ten usni teplomer mame taky a prej se ma odecist tak tri stupne, ze prej to meris v otvoru.
ta nase prndolina stale spi, tak snad nebude zadna reakce, posledne rvala ctyri hodiny
holky, pokud chcete predejit reakci na hexa, nabo ji mate, kupte thuya occidentalis 15CH a dejte den pred ockovanim, v den a den po dve kulicky dovnitr tvare
SRAZ
termín: 22. 9. - 23. 9
kraj: Pardubický
místo: nejspíš Sečská přehrada
kdo chce něco řešit jděte na diskusi na náš net!!!!!!!!!!!!
Tak jsme dneska vzali Martina ro aqvaparku do Berouna a po prvotním brekotu byl strašně spokojený a jezdil si tam v kruhu jako baron. Koupila jsem mu na to i plavečky. Manžel byl tak nadšení, že začneme konečně od 6. měsíce chodit na to plavčo miminek.
Ty jo Pipi Martin je otuzilec, ne? Ja bych s Jenikem plavala, ale me to prijde studeny. ![]()
Lucci: v tom dětskym je tak 30°C i víc, tak to bylo stejný jako doma. A byly tam i stejně starý děti. Hned jak jsem ho vyndala, tak jsem ho zabalila do ručníku, tak byl moc spokojený. Ze začátku akorát plakal jak se lek toho hluku. Ona ta voda je dost hlučná
Tak jsem Vám tam hodila dva odkazy na ověřené prima chaty při pobytu s dětmi,ale ta Permoník je plná!!!!!!!!!!
Ale ještě jukněte na tu Bedřichovku,tm jezdí taky holky a jsou spokojené!
Čus bus kočeny,
Leni , mně říkali v porodnici, že mléko v mražáku max. 3 měsíce, a když jsem si na zamražování koupila kelímky od Avent, tak tam to píšou taky. Toš, asi to budeš muset vlejt holka. ![]()
Rady , kudla ať už vás ta smůla pustí. A dej určo vědět brz, jak jste dopadli s malým.
Polenta , toš tu znám od tý doby, co jsme byli na lyžách v Taliansku, tam to baští furt. Od tý doby to baštíme taky, vlastně je to taková hrubá kukuřičná mouka. Dá se to dělat na sladko i na slano a je to děsně jednoduchý. S vodou se z toho uvaří kaše, a pak se do toho dá kde co, např. s houbama je to moc dobrý nebo nějaká zelenina. A když to ztvrdne, tak se z toho třeba dají udělat placky a pak lasagne.
Hexa - tak my v sobě máme dneska taky poslední. Jinak macek váží 7240g a je taky teď takovej zaraženej do délky, iba 64 cm, i když to měření je takový pofidérní, záleží, jak se tomu prckovi natáhne noha.
Velikosti - tak my nosíme většinou 68 a 74, ale jinak je známý, že každej má jiný velikosti. Jenom vím, že G-Mini má extrémně malý hadry a Mothercare a Next zase větší.
Jani 32 - no trošičku tláču na tu RHB do Kokrnoš mám, od šéfika, ale jsi hodná, že mně to přeješ. ![]()
Usínání , taky většinou u prsa a neřeším to, přece ho nebudu budit, aby pak usnul sám. Věřím, že to dělá spousta dětí a v pohodě se to určitě odnaučí.
Pipi , vy jste taková naše rochnící se rodinka, viď? ![]()
Holky dneska mě přišlo Makro a maj tam tenhle bazének za 236.- což se mě zdá dobrá cena.Ve středu nebo ve čtvrtek tam pojedu,tak kdyby jste ho někdo chtěl a neměl možnost se tam dostat tak napište a vzala bych vám ho.
http://unas.mimishop.cz/detail.php?…
Pomoooooc
někdo mi vyměnil děti ![]()
Holky, jestli jste jim vysvětlili to ranní spaní do půl deváté tak, že mají přes den celý den řvát a střídat se ve spaní… tak to rušííííím!!!! Jsem úplně hotová a více takových dnů, tak dávám inzerát… ![]()