Poradna duly
Jana Čurdová
Ale je, já! Uprime te lituju. At je prcek brzo v poradku, co to jen muze byt, takove horecky?
Ach jo, ja to rikam porad, ze dve deti nezmaknu.
Mas muj obdiv. ![]()
Teda Radko
já tě teda lituju… ale snad vám mudr něco dá a bude líp… a s tím tvým zubem
si vůbec nedovedu představit jak ještě zvládáš další trable
Ty Bohnice ti i věřím
Drž se… určitě bude zítra líp!
No jo… tak já už vím jak je to s tím vašim ponocováním… vysvětlil by prosím někdo těm mým synům že se stává v půl deváté nikoli v pět
Předem děkuji za pomoc
![]()
Radko,
já tě teda lituju moc moc moc
.
To musí bejt na mašli,nemocnej prďola a když ještě tobě je mizerně
.Tak at je vám brzo líp-oběma ![]()
Radko at mas doma opet oba kluciky zdrave a v poradku. Je mi Te lito. Drz se.
Děkuji za pochopení, děvčátku
, když tady doma nikdo není, aby mně utěšil, víte
.
A já do Bohnic nechci, mně se líbí tady, musím to přežít
.
Zuzi, pošli mi svůj mobil na SZ a dej mi kluky k telefonu, až zavolám, já jim to vysvětlím s tím vstáváním:D
.
To samy prosim naucit Jenika, taky bych si nekdy rada prispala alespon do osmi. ![]()
My už byli u Dr. s Marťou včera a mněl jen trochu červeno v krku a doktor nevěděl, zda zuby, nebo viróza, či co
. Když teploty přetrvaly až do dneška, máme přijít znovu a vezme mu krev asi na CRP. No jsem zvědavá.
Lukajs se vzbudil, tak pa.
Večer budu hotová, tak půjdu hajat a ne na počík, takže pa
.
Radko…tak to je mi opravdu moc lito
budu moc a moc drzet palce at jste zase vsichni v poradku,snad se to brzy spravi
![]()
Ježkovi oči už vím co jsem to chtěla v poledne?!!!!!
Co jako s tím srazem,co???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Už je půlka prázdnin v čoudu a my jsme se ještě nedohodly!!!!!!!
Takže milé tetky,kdo chce na sraz,tak šup šup nějaké komentáře ať už se konenčně vidíme!!!!!!! Já dovalím kdykoliv a kamkoliv i kdyby čert na koze rajtoval!!!!!!!!!!!!! ![]()
Jé, děkuji za vysvětlení těm mým rarachům
To jsem fakt zvědavá…
![]()
Radko,nevím co je CRP ![]()
Lišti, já už se ke srazu radši nevyjadřuju
moje poslední vyhlášení termínu dopadlo tak, že jsem nedorazila… tak už se neopovažuju cokoli iniciovat ![]()
Nevím jestli jsem vám psala, že ta moje neúčast se u nás doma přetřásá ještě teď
…a manža mi vyčítá, že jsem neřekla, že tam budete vy… že si myslel, že chci jet jen se švagrovou a synovcem… že by mě jinak pustil
Jsem ho málem bacila
… prý „to by úplně měnilo situaci…“
![]()
Zuzi klidně se vyjádři,páč je to sraz nás všech a když by jsi pak nááááááhodou nedorazila,tak tě přijedu jenom vlastnoručně uškrtit,takže pohoda!!!!
![]()
[ b]Tak holky kdy uspořádáme ten slet čarodějnic?????