Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1864
24.7.07 13:50

Jo a Týnkám vše nej, nej :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
24.7.07 13:52

A tady snad nikdo není, aby mně politoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.7.07 13:58

Ale je, já! Uprime te lituju. At je prcek brzo v poradku, co to jen muze byt, takove horecky? :? Ach jo, ja to rikam porad, ze dve deti nezmaknu. :roll: Mas muj obdiv. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
24.7.07 13:58

Teda Radko 8O já tě teda lituju… ale snad vám mudr něco dá a bude líp… a s tím tvým zubem :roll: si vůbec nedovedu představit jak ještě zvládáš další trable 8O Ty Bohnice ti i věřím :wink: Drž se… určitě bude zítra líp!

No jo… tak já už vím jak je to s tím vašim ponocováním… vysvětlil by prosím někdo těm mým synům že se stává v půl deváté nikoli v pět 8O :lol: Předem děkuji za pomoc :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
24.7.07 13:59

Radko,
já tě teda lituju moc moc moc :( .
To musí bejt na mašli,nemocnej prďola a když ještě tobě je mizerně :? .Tak at je vám brzo líp-oběma :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.7.07 14:04

Radko at mas doma opet oba kluciky zdrave a v poradku. Je mi Te lito. Drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
24.7.07 14:05

Děkuji za pochopení, děvčátku :huban: , když tady doma nikdo není, aby mně utěšil, víte :| .

A já do Bohnic nechci, mně se líbí tady, musím to přežít :D .

Zuzi, pošli mi svůj mobil na SZ a dej mi kluky k telefonu, až zavolám, já jim to vysvětlím s tím vstáváním:D 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
24.7.07 14:06

Deny,Luky ,vstává se v půl deváté,ne v pět,ju?

Zuzi hotovo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.7.07 14:09

To samy prosim naucit Jenika, taky bych si nekdy rada prispala alespon do osmi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
24.7.07 14:09

My už byli u Dr. s Marťou včera a mněl jen trochu červeno v krku a doktor nevěděl, zda zuby, nebo viróza, či co :roll: . Když teploty přetrvaly až do dneška, máme přijít znovu a vezme mu krev asi na CRP. No jsem zvědavá.

Lukajs se vzbudil, tak pa.

Večer budu hotová, tak půjdu hajat a ne na počík, takže pa :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
24.7.07 14:10

Radko…tak to je mi opravdu moc lito :cry: budu moc a moc drzet palce at jste zase vsichni v poradku,snad se to brzy spravi :cry: :wink: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
24.7.07 14:21

Radi taky Vám všem přeji ať se brzy vyzdravíte!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
24.7.07 14:22

Ježkovi oči už vím co jsem to chtěla v poledne?!!!!!
Co jako s tím srazem,co???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :D
Už je půlka prázdnin v čoudu a my jsme se ještě nedohodly!!!!!!!
Takže milé tetky,kdo chce na sraz,tak šup šup nějaké komentáře ať už se konenčně vidíme!!!!!!! Já dovalím kdykoliv a kamkoliv i kdyby čert na koze rajtoval!!!!!!!!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
24.7.07 14:34

Jé, děkuji za vysvětlení těm mým rarachům :lol: To jsem fakt zvědavá… :lol: :lol: :lol:

Radko,nevím co je CRP :oops:

Lišti, já už se ke srazu radši nevyjadřuju :oops: moje poslední vyhlášení termínu dopadlo tak, že jsem nedorazila… tak už se neopovažuju cokoli iniciovat :wink:
Nevím jestli jsem vám psala, že ta moje neúčast se u nás doma přetřásá ještě teď :lol: …a manža mi vyčítá, že jsem neřekla, že tam budete vy… že si myslel, že chci jet jen se švagrovou a synovcem… že by mě jinak pustil :roll: Jsem ho málem bacila :roll: … prý „to by úplně měnilo situaci…“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
24.7.07 14:37

Zuzi klidně se vyjádři,páč je to sraz nás všech a když by jsi pak nááááááhodou nedorazila,tak tě přijedu jenom vlastnoručně uškrtit,takže pohoda!!!! :twisted: :D

[ b]Tak holky kdy uspořádáme ten slet čarodějnic????? 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí