Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
577
24.7.07 00:58

a je to jsem tu sama, sotva to dopisu… :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.7.07 01:00

jeste tu trcim ale pujdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.7.07 01:01

Jo Jani, dej nam take nejakou fotecku Elenky at vidime to vubec prvni unorove ditko! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
24.7.07 01:02

budu se snazit dodat nejake foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.7.07 01:05

Super! :)

tak ja fakt padim..
BOZE MATKO, BEZ CHRAPAT! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
24.7.07 01:06

momentalne nestiham a jsem strasne nas…udelala jsem suprovni album na netu, takovou knizku a oni mi to ti ehm…nejak nemuzou najit…stravila jsem tim aspon ctryri hodky. No a znovu se mi to delat opravdu necheee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.7.07 01:07

Jo jeste jedna vec, psala mi Pajka a poslala i nejake fotky, jak vypada tedka jeji mala..
A holky, myslim ze smele muze konkurovat Kubikovi od Gabri, protoze to je VLASAC! :D NO kočena to je! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
24.7.07 01:07

tak jdem spat :wink: krasnou dobrou noc a hezke sny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.7.07 01:08

Jani: No to znam, ale spis v tom ze mi kyksne pocitac a ja ztratim neulozeny material.. to bych se pak sla odstrelit…
Ale takhle kdyz za to jeste muze nejaky lidsky faktor, tak to bych asi psychicky nezvladla..

a ja uz tu teoreticky vlastne nejsem ze :-)

baby, vyhodte mne z ty zidle! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
24.7.07 01:09

vlasky : Elen mela strasne moc vlasu pri narozeni a postupne ji vypadaly. No a ted rostou jak po desti, je to srandovni jak ji prerustaj pres ouska :lol:

a co u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.7.07 01:10

BROU BROU BROU!!! JA MAM DNESKA NEJAKOU ROZJIVENOU NALADOU!
ZE by pusobeni tech bodovek??? :pankac: :pankac: :-D :-D :-D :-D :-P :srdce: :huban: :huban: :huban: :srdce:

:-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
24.7.07 01:11

jeje kdyz mas ted tak supr pracovnu ono to asi nebude tak jednoduche te z ty zidle vyhodit :wink:

no ja uz se taky loucila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
24.7.07 01:12

papapap a hezke sny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.7.07 01:12

Jani: no u nas je to tak, ze mala byla takovy tmavy havranek se spoustou vlasu, ale tedka jednak 1) svetlá :-) 2) neustale se prihlazuje po bocich, tak ma misty hodne ridke vlasky.. ale nektere vlasky ji take presahuji pres ouska.

Uz je mi to trapne..... :) rano mne budete proklinat :-D :-D :-D

tak papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
24.7.07 01:32

JEJE - jsi hodna, ale nevim, jestli jsem hodna obdivu, myslim, ze pulka me rodiny nechape, proc to delam a ja uz vlastne taky nevim, proc mermomoci chci, aby mel maly jen MM… myslim, ze ten nejvetsi duvod je to smradlave „kaki“ po umelem mleku :-D A mozna taky porad jeste doufam, ze jednoho krasneho dne bude maly zvedavy a bude chtit zase zkusit prso… anebo uz je to ze zvyku. Pumpuju uz jen tak 5-6× denne, tak to neni tak hrozne.
Jsem moc rada, ze ty uz nemusis. HAS to hezky napsala s tim odstavovanim a taky ze ted treba to mleko nekterym prestava stacit, ale to je normalni, proto se zacina prikrmovat.
Akorat Giovi asi jeste na prikrmy neni ready. Zkousela jsem banan a sladke brambory (= yam - to je tu jako prvni jidlo a taky susene svestky rozmixovane), ale nic mu nejelo. :roll:

Sepie- a neni to v Image - adjustments - color balance? (hue/saturation to je odstin, sytost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí