Poradna duly
Jana Čurdová
Jo Jani, dej nam take nejakou fotecku Elenky at vidime to vubec prvni unorove ditko! ![]()
momentalne nestiham a jsem strasne nas…udelala jsem suprovni album na netu, takovou knizku a oni mi to ti ehm…nejak nemuzou najit…stravila jsem tim aspon ctryri hodky. No a znovu se mi to delat opravdu necheee.
Jo jeste jedna vec, psala mi Pajka a poslala i nejake fotky, jak vypada tedka jeji mala..
A holky, myslim ze smele muze konkurovat Kubikovi od Gabri, protoze to je VLASAC!
NO kočena to je! ![]()
Jani: No to znam, ale spis v tom ze mi kyksne pocitac a ja ztratim neulozeny material.. to bych se pak sla odstrelit…
Ale takhle kdyz za to jeste muze nejaky lidsky faktor, tak to bych asi psychicky nezvladla..
a ja uz tu teoreticky vlastne nejsem ze ![]()
baby, vyhodte mne z ty zidle! ![]()
vlasky : Elen mela strasne moc vlasu pri narozeni a postupne ji vypadaly. No a ted rostou jak po desti, je to srandovni jak ji prerustaj pres ouska ![]()
a co u vas?
BROU BROU BROU!!! JA MAM DNESKA NEJAKOU ROZJIVENOU NALADOU!
ZE by pusobeni tech bodovek???
![]()
jeje kdyz mas ted tak supr pracovnu ono to asi nebude tak jednoduche te z ty zidle vyhodit ![]()
no ja uz se taky loucila
Jani: no u nas je to tak, ze mala byla takovy tmavy havranek se spoustou vlasu, ale tedka jednak 1) svetlá
2) neustale se prihlazuje po bocich, tak ma misty hodne ridke vlasky.. ale nektere vlasky ji take presahuji pres ouska.
Uz je mi to trapne.....
rano mne budete proklinat
![]()
tak papa!
JEJE - jsi hodna, ale nevim, jestli jsem hodna obdivu, myslim, ze pulka me rodiny nechape, proc to delam a ja uz vlastne taky nevim, proc mermomoci chci, aby mel maly jen MM… myslim, ze ten nejvetsi duvod je to smradlave „kaki“ po umelem mleku
A mozna taky porad jeste doufam, ze jednoho krasneho dne bude maly zvedavy a bude chtit zase zkusit prso… anebo uz je to ze zvyku. Pumpuju uz jen tak 5-6× denne, tak to neni tak hrozne.
Jsem moc rada, ze ty uz nemusis. HAS to hezky napsala s tim odstavovanim a taky ze ted treba to mleko nekterym prestava stacit, ale to je normalni, proto se zacina prikrmovat.
Akorat Giovi asi jeste na prikrmy neni ready. Zkousela jsem banan a sladke brambory (= yam - to je tu jako prvni jidlo a taky susene svestky rozmixovane), ale nic mu nejelo. ![]()
Sepie- a neni to v Image - adjustments - color balance? (hue/saturation to je odstin, sytost)