Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
23.7.07 22:57

Jak vidím docela hodně jsem toho tady propásla :( Některé už dávate přikrmy..máme stránky s recepty… hmm:) asi budu muset omezit pochuzky po městě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
23.7.07 22:59

Jo a nebude nám téct tedka 5dní teplá voda:( Ještě že malý chodí na vaničky aspon se tam okoupe :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
23.7.07 22:59

Reo,

já jsem chodící reklama na mateřsví a myslím jenom pozitivně. :-) :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
23.7.07 23:00

Reo,
nám ted taky netece tepla voda, proto jsem u mamči na vsi.
A uz jdu vazne chrnet. dobrou noc. Uz jsem jak Pet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
23.7.07 23:00

Aspon někdo nám dělá reklamu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
23.7.07 23:01

Dobrou noc…asi taky pudu chrnět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
23.7.07 23:10

Tady už asi i tak všichni spinkáte…tak vám přeji dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
23.7.07 23:27

Jeje Sépiový efekt Photoshop sám neumí. Jdou na to na netu stáhnout pro Photoshop plug-iny. Když to potřebuju jen rychle, tak nastavím Hue/Saturation (nevím jak je to česky, ale dialog se vyvolá Ctrl+U):
1. je potřeba v pravym dolním rohu zaškrtnout první políčko (mně se jmenuje Colorize)
2. A nastavit ty šoupátka na 30, 50 a -10 nebo 30, 30 a 0 - to už záleží na tobě.
Ale ty plug-iny to umí asi hezčejc, ale už jsem s nimi dělala dávno, tak si až tak nepamatuju. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.7.07 23:47

Ahojte :-) ,
poctivě jsem dočetla slova od slova,ale jako obvykle si nic nepamatuju :-) už mě to ani nepřekvapuje…zase si povzpomínám časem…

By mě zajímalo,kde je naše pijanka ze včerejška…si tu udělala vínový dýchánek a dneska se snad ani neukázala… :-P
Ano,myslím Leničku (Lenyi) :dance:

Teri,
pokud nezapomenu,tak to tam hodím,ale nevím jak na to :nevim: Musím tam juknout :wink:
Kdyby to tam do zítřejšího večera nebylo,tak jsem zapoměla a připomeň mi to :wink: :-) Díky :huban:

Já fakt vůbec nevím,co jste psaly :nevim: …tak o dovči nic psát nebudu,páč budeme s největší pravděpodobností sedět doma na našich zadečkách…ale uvidíme…cizina to určo nebude,ale třeba někde tady po naší vlasti České se juknem :wink:

Koupačka u nás dopadla dobře…Luky byl ale chuďátko už unavený a bylo to znát… :( Myslím,že až bude úplně v pohodě,tak si to užije víc,ale i tak koukal jak z jara a pro mne to byla pohodička :potlesk: Ale dokud nebude 100% sedět,tak ho tam denně dávat nebudu.. :wink:
Hodila jsem dvě fotky do galerky,ale Zanet ,opět se tam neusmívá :( ,páč byl fakt hotovson…

Všem,co jsou nemocní,ať už maminky nebo dětičky přeji brzké uzdravení :! :! :!

A všem,co nemají mlíčko nebo s ním mají trable, tak přeju zase plné kozenky :! :! :!

Tak,jdu se ospršit a asi zalehnu :? No,uvidíme,jestli mě to po sprše nepřejde :wink:
Každopádně přeju dobrou noc :-) a krásné ráno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.7.07 23:55

PET: No nerikala si neco o tom, ze pujdes brzy spat?? :)
No ja te nevyhanim,ale vis jak :D
A jak se mu libilo v sedatku?????????????????????????

ALIKU: Mockrat dekuji.. akorat to HUE / SATURATION - to teda vubec nevim co by mohlo byt.. ZANET, neporadis prosiM???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.7.07 23:59

Vyhlašuji nové tématko:
http://mimiunor2007.ic.cz/obrz/hracka.jpg

a novou anketku o nové fototéma.

Jinak jsem tam hodila viteze tech anketech (teda kde to slo :)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.7.07 00:03

Jeje,
poslala jsem Ti ten recept v galerii receptů jako vzkaz.Je to tak správně :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
24.7.07 00:05

no tak holky mnějte se tu krásně já zítra padám na šumavu, no stejně vám tu chybět nebudu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.7.07 00:07

HEL: TO vís ze budes.. divej :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

PET: Jjojo je to tam ! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
24.7.07 00:10

Hel,
budeš :! A to jsi chtěla slyšet,že jo :-P :-) :wink:
Měj se krásně a na jak dlouho jedeš :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit