Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1177
23.7.07 17:58

Lucci - já mám taky vodu AQUA z lékárny - dávám ji Justí k pití. A je asi hodně tvrdá, protože po převaření mám na dně hrníčku opravdu hodně bílého vodního kamene. Jsem si myslela nejdříve, že je to z konvice, ale je to ta voda :roll: :roll: Jinak u nás se může dávat pít i voda z kohoutku, ale musela by se převařovat 20 minut. Ale jinak když potřebuji něco vyvařit, tak normálně v ní

Cupi - sákryš, tak tebe radši nenaštvat, když jsi rozená Schwazenegerová :D :wink:

Štiko - tak jestli jsi tedy opravdu tvrdě makala, a budeš mít ve svalech tu kyselinu mléčnou, tak ta se prý uvolňuje i do mléka a to je potom hořké a dítěti nechutná. Ale jestli tam může být už tak brzy, to nevím. :nevim: Ale pozor na to, raději začínej zlehka.

Dovolená - no tak my jedeme letos do podnikové chaty od zaměstnavatele mého manžela (130,– SK na osobu a den bez stravy). A to je asi na dlouho nějaká dovolená, protože začínáme čerpat hypotéku na tu naši stavbu století. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.7.07 17:59

ok, dekuju holcinky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
23.7.07 17:59

Lu , jsem byla minulej tejden hrát beach volejbal. To byla paráda. Jsem myslela, že druhej den nebudu chodit, ale ono mi kupodivu nic nebylo. Jsem se vyřádila. A kozy zůstaly na svým místě, jen je to děsnej nezvyk s těma kozama, jako bych nosila dvoje naráz. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
23.7.07 18:03

Stiko , mrkni sem, tady je to napsaný:
http://www.stripky.cz/…i_sport.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
23.7.07 18:15

Cvičení a mlíko , tak s tou kyselinou mléčnou je to tak, jak píšete. Ta se uvolňuje do svalů vždycky když vás ty svaly začnou bolet, prostě ta kyselina způsobuje tu bolest. Do mlíka se dostává téměř ihned. Proto je lepší kojit před fyzickou aktivitou. Kyselina mléčná zas pak rychle z mlíka mizí.
Při velké zátěži ale můžete o mlíko přijít úplně, ale to je pak fakt až ta vrcholová úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
23.7.07 18:36

Žanet , toho Matěje si osobně neberu, takže v klídku. :lol:

a prozraďte mi někdo co je to OSMÁK? :oops:

a my jdeme zítra na první hexavakcínu. to jsme rychlíci, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.7.07 19:39

cauky, tak nevim jestli jsou nejaky erupce nebo co, ale ja taky nemam mliko :cry: , jedno prso uplne prazdny a druhy skoro taky, pritom kojim kazdy dve hodky, tak by to melo naopak pretejkat :? .
udelalavsem tu bebu ha a v noci ji dam prtouskovne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
23.7.07 19:42

Jéé, Tterez my jdeme zítra na poslední hexavakcínu :potlesk:
Doufám, že reakce bude zase jako ty předchozí, tedy žádná. Jsem zvědavá jak Lucinka vyrostla a rovnou se zeptám i na ten Prevenar. Mám rozumnou MUDru, tak mi určitě rozumně poradí :pankac:

Osmák , to je podle mě takový morče, aspoň myslim. Jsem zase chytrá jak rádio, ale vůbec tomu nerozumim, tak to berte s rezervou. Takovej hlodavec prostě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
23.7.07 19:49

Štiko , taky když v noci tak často kojíš a chceš se vyspat, tak prostě odstříkej do lahvičky a manžel ať jednou v noci nakrmí.
Teď teda né, když zrovna je mlíka málo, ale za pár dnů to zas určo bude lepší a můžete to zkusit.
Já měla minulý týden taky dva dny úplně prázdný prsa, byl to děs, když si Lucinka večer tak žuzlala takový měkký vytahaný prsa. Ale při večernim kojení jsem jí několikrát přehodila z leva do prava a na noc to stačilo a druhej den jsem pila meltu a kójo čaj o sto šest a bylo to lepší. Možná, že jak byla ta vedra, tak toho Lucka snědla víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009

ahoj kocky, potrebuju prosim poradit. jakou nosej vase miminka velikost? Ja myslela, ze ty cisla jsou cm, koupila jsem kulde sedm overalku 74 a je ji to maly, se picnu, pritom ma 68cm :( , ted sem to merila a ty oblecky maj 65 cm tak to nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847

CUPI - jojo, mezek je to :D Vyhladovet jsem ho zkousela nechat, to nefunguje, vydrzi 5-6 hodin a je pak akorat protivny, ale sam na flasku pusu neotevre. Jen v noci mi pije normalne. Uz ani na kasicku neotvira pusinu, jak na to videu… beru to tak, ze je to proste jen dalsi faze a porad si rikam, jak je jinak hodny a ze by klidne mohlo byt hur ;-)

A jak delas Jonaskovi tu kasi? Tak udelej kompromis, odstrikej mleko a udelej mu kasi v nem… tak to mozna delas, ze?

LU - kapnout mlicko jsem zkousela, taky nic :roll:

A proc vlastne vy, co plne kojite, davate este caj nebo vodu, dyt to prece neni potreba… nebo se pletu? Ja malemu navic nedavam nic, on taky nic jineho nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
23.7.07 19:53

Štiko , tak to je nějaký blbý číslování. Lucinka nosí 68 a 74 jí je ještě větší, ale už to taky klidně může mít. Myslím, že 68 je počítána na 68 cm dlouhé dítě, ale bez plíny. Ale ta 74 by s plínou měla stačit. A to má jako 65 cm i s kapucou, nebo ten obleček má 65 bez hlavy? To by pak mohlo být, ne? 65 cm + 9 cm na hlavu :arrow: to je taky blbost, tak malou hlavu mimi nemá. :?: :?: :?:

http://www.pleny.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
23.7.07 20:01

teda holky,sotva dočtu,někam jdu a jak dojdu,tak zase čtu…Sakryš nějak nestíhám,ale vám to neva,že?

Oblečky-pokud nekupuju na netu,tak nejlíp vzít to,co má akorát s sebou do obchodu a přeměřovat a přeměřovat… My totiž nosili jedno body 56 a jiné 62 bylo malý a Kačka má 65 cm.Tak to už vůbec nechápu.Tak má bodynka 74,má je větší a dupajdy 68,ty jsou jí skoro akorát.

Ha,Cupi manžel říká,že prej ta tvoje RHB,teda to místo,je prej protekční a nejde se tam normálně dostat.To jako nemyslím špatně,jen závidí-manžel :oops: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.7.07 20:09

Ahoj holčiny,

Hasmandko , tenhle dudlík mě u Olíka taky překvapil, ale teď už jsem zkušená matka pluku :D tak vím, že to má napodobovat víc tok z prsu a dává se to dírkou nahoru do pusinky :)

Já dávám pít čajík od Hippu bo čajánku,ale zkoušela jsem i pytlíkový leros a taky ho pil, tak asi najedu na něj. Žanet , já Olíkovi taky prvních 6 měsíců nic nedávala a pak jsem měla vééééliký problém,aby vůbec něco pít začal, a to byly veliký vedra. Venku nejde pořád kojit, když se jde na procházku a vůbec…Doteď do něj nemůžu dostat dost tekutin. Řekla jsem si, že tentokrát to zkusím tak, že ho budu pomalu zvykat už dřív a zatím tuk, tuk, to snad vychází. O kojení bych pomlčela, to víš sama, jak to u nás je. Teď kojím nejvíc v noci, prcek se probouzí každý dvě hodiny a to má na noc kaši… :(

Štiko , toho trenéra Ti závidím…a ty tréninky samo taky :wink: :D

Oblečky má různý, je to každý jiný podle výrobce a srážlivosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.7.07 20:21

tak a sem v pr…, mala nechce ani kasi ani bebu, breci a manza je nekde v pendolinu na ceste ze sluzebky, ja nemam mliko a vubec nevim co mam delat. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí