Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
23.7.07 09:34

Lu,
mě to taky nejprve nefakčilo..ale pak už jo..jsem to musela víckrát zkoušet :wink:
A mě zase nejede koník a tím pádem metřík…aůůů aůůů aůůů :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.7.07 09:52

Ahoj holky, potřebuju poradit :idea: K 10.červenci mi zřejmně skončila mateřská, dneska mi přišla na účet teda zřejmně poslední dávka a potřebuju se nahlásit na sociálku. Může mi někdo říct, co a jak je okolo toho potřeba :?: :?: :idea: 8O Absolutně netuším a potřebovala bych to sfouknout tento týden. Jo, a když to tento týden vyřídím, kdy bych měla dostat první rodičák :?: :? Díky moc za raduuuuu :P Jo,a pro upřesnění mojí situace, měla jsem smlouvu na dobu určitou, ta měla končit k poslednímu lednu, od 10.ledna mám nástup na mateřskou. Díkýýýýýýýý moooooc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.7.07 09:56

Přišlo sedátko do vany :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Je krásné a už se těším na koupačku…ježíííš :potlesk: :potlesk:

Olšanko,
tak v tom sama tápu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.7.07 09:58

Olsi , no já jsem byla na sociálce a tam jsem dostala papír pro zaměstnavatele (jmenuje se to „Potvrzení k žádosti o rodičovský příspěvek“) kde ti potvrdí od kdy do kdy jsi měla mateřskou a pak s tím musíš na sociálku kde vyplníš žádost a to je asi všechno. Kdy dostaneš první rodičák netuším… snad výplatní dny sociálky jsou kolem dvacátého :?: tak asi až v srpnu… ale to určo někdo bude vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.7.07 10:02

Olši,
vyplácí se to zpětně,takže za červenec v srpnu,za srpen v září atd.
A taky tuším,že kolem 20-tého nebo možná i 10-tého :? Všechno Ti to řeknou na místě,až půjdeš s vyplněným formulářem :wink: Měla bys to v týdnu stihnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.7.07 10:03

Já mám taky prosbu… nekupovala jste některá nový díl Harryho Pottera? Musím ho koupit manžovi… ale ceny se docela liší :roll:
uvažuju to koupit tady
http://www.venturesbooks.com/harrypotter.asp?… jsou nejlevnější :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.7.07 10:11

Díky, snad to nějak sfouknu. To asi bude potřeba v úředních dnech, ne? Nebo jsou na sociálce každý den?
Pet a zpětně se vyplácí i mateřská? Vůbec netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.7.07 10:23

Jezis socialka… 8O 8O 8O me taky konci materska tedka. No jeste ze vas mam.

A jste holky zlate, ze mi rikate, ze vam wewewecka jedou, jenze jak sem tu tyden nebyla, nevim login ani heslo. Zkusila sem par nahodnych vystrelu, ale prd velebnosti. :-( Takze kdyby jste mi nekdo sdelil, JAK SE TAM SAKRA DOSTANU :twisted: budu jedine rada. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
23.7.07 10:33

Ahoj kocky… :-)

Lu..mas SZ.

Kocky prvni rodicak prijde az v srpnu. :pankac: ale kolikateho to jsem se neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
23.7.07 10:34

Olši: jukni na tohle, tam si můžeš stáhnou jaký chceš formulář a pak to tam jenom donést. Jinak je to skutečně tak, že si u zaměstnavatele necháš vyplnit to potvrzení a pak to přineseš i s tou žádostí. Jinak samo že v úřední den tam maji do 17:00. Když budeš ale hledat na www.mpsv.cz tak najdeš i otevírací hodiny toho vašeho úřadu

https://forms.mpsv.cz/…Gr5XDqQLvpAe?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.7.07 10:37

Olši,
tuším,že úřední dny na sociálce už neplatí,tedy aspoň tady u nás…jak je to jinde nevím,ale myslím,že když tam zajdeš dnes si pro formulář pro zameštnavatele,jak psala Zuzika a taky pro formulář na ten rodičák,tak ve středu,pokud máš rozumného zaměstnavatele, bys to tam mohla zanést :wink: Ovšem to je samé jestli :wink:
A ano,vyplácí se to zpětně :)
Vlastně teď jsem si uvědmila,že j tam mám známou a k ní chodím mimo úřední dny…ale já mám takový pocit,že teď už je úřední den i úterý nebo se pletu :nevim: :? ???
Ježiš,
tak jak to je …jsem Tě pěkně pomotala,co :-)

Zuzičko,
tak to tápu…Ale nejde mi do hlavy,že i ceny knih se líší 8O Tedy nějak markantně…to koukám :roll:
Kup tu nejlevnější,ne :wink: Nebo se bojíš,že bude chybět stránka :-)

Lu,
koukám,že ještě nikdo nereagoval,tak je to vše na našem meilu :wink: Heslo i vstupní jméno :wink: Tak šupky dupky tam :-)
Jo a Jeníček bumbá jakýto čajíček,prosím???Ten s mrkvičkou :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.7.07 10:40

MaK a Hlav dekuju za login, heslo bych jeste vydedukovala, ale login fakt ne. :D

Pet … Jenik ma caj Vetrnicek, ale jestli je tam mrkvicka, to nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.7.07 10:44

tak mám objednáno… jo a Pet , nějaká taková obava mě přepadla… ale když jsi to tak hezky napsala… tak mi došlo že jsem magor :lol: :lol: :lol:
Mě teda končí mateřská až 2.10. ale už jsem si byla pro ty papíry a ta baba mi je pomalu nechtěla dát 8O že mám ještě čas :roll: Tak jsem řekla, že jedu pryč :oops: Nevím o co jí šlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
23.7.07 10:48

Jé, holky dovča , to je zase jednou veselý téma :-)
V zimě jezdíme každý rok, jezdíme většinou k moři za větrem na windsurfing a v zimě se dá jet na spoustu krásnejch míst. My jezdíme buď koncem listopadu, v prosinci a nebo v lednu.
Rozhodujeme se vždycky na poslední chvíli a když je něco dobrýho za dobrou cenu, tak jedeme.
Docela levnej a ne moc daleko je Egypt, třeba v Dahabu je to u moře moc hezký, je tam hezký městečko, kam jde jít večer ale pokud chcete památky a tak, tak to tam moc není.
Pak klasická zimní destinace - Kanárské ostrovy, tam je stejný počasí celý rok.
Pak moc daleko není třeba nějaká Afrika. A pak samo jsou moc pěkný ty vzdálenější a tím pádem i dražší destinace - Florida, Hawai, Austrálie, Nový Zéland, Karibik - třeba Dominikánská rep. je moc krásná, Vietnam …

Tak napište, kam byste jely v zimě vy, já o něčem taky přemýšlím, ale chci kvůli Lucince něco s rozumnou kulturou a s né moc dlouhym letem.
Brala bych ten Egypt, ale musíme se na tom shodnout s ostatníma surfařeme, tak nevím, zda budou tolerantní k rodince s dítětem :wink:

Ježiš sorry, to je teda dlouhý příspěvek o dovče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.7.07 10:52

Alíku ty jsi mě teda navnadila!!!! hned bych jela všude tam kam jsi psala!!!!!! :-) :-)

Peti podle tvého těšeníčka už budeš Lukáška koupat ve čtyři,viď??? :-) tak hned dej vědět,jak jsi spokojená abych si ho taky objednala!!!! Jak dlouho to trvalo než ti ho poslali??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí