Poradna duly
Jana Čurdová
Lu,
mě to taky nejprve nefakčilo..ale pak už jo..jsem to musela víckrát zkoušet ![]()
A mě zase nejede koník a tím pádem metřík…aůůů aůůů aůůů
![]()
Ahoj holky, potřebuju poradit
K 10.červenci mi zřejmně skončila mateřská, dneska mi přišla na účet teda zřejmně poslední dávka a potřebuju se nahlásit na sociálku. Může mi někdo říct, co a jak je okolo toho potřeba
Absolutně netuším a potřebovala bych to sfouknout tento týden. Jo, a když to tento týden vyřídím, kdy bych měla dostat první rodičák
Díky moc za raduuuuu
Jo,a pro upřesnění mojí situace, měla jsem smlouvu na dobu určitou, ta měla končit k poslednímu lednu, od 10.ledna mám nástup na mateřskou. Díkýýýýýýýý moooooc ![]()
Přišlo sedátko do vany
![]()
Je krásné a už se těším na koupačku…ježíííš
![]()
Olšanko,
tak v tom sama tápu… ![]()
Olsi , no já jsem byla na sociálce a tam jsem dostala papír pro zaměstnavatele (jmenuje se to „Potvrzení k žádosti o rodičovský příspěvek“) kde ti potvrdí od kdy do kdy jsi měla mateřskou a pak s tím musíš na sociálku kde vyplníš žádost a to je asi všechno. Kdy dostaneš první rodičák netuším… snad výplatní dny sociálky jsou kolem dvacátého
tak asi až v srpnu… ale to určo někdo bude vědět
Olši,
vyplácí se to zpětně,takže za červenec v srpnu,za srpen v září atd.
A taky tuším,že kolem 20-tého nebo možná i 10-tého
Všechno Ti to řeknou na místě,až půjdeš s vyplněným formulářem
Měla bys to v týdnu stihnout ![]()
Já mám taky prosbu… nekupovala jste některá nový díl Harryho Pottera? Musím ho koupit manžovi… ale ceny se docela liší ![]()
uvažuju to koupit tady
http://www.venturesbooks.com/harrypotter.asp?… jsou nejlevnější ![]()
Díky, snad to nějak sfouknu. To asi bude potřeba v úředních dnech, ne? Nebo jsou na sociálce každý den?
Pet a zpětně se vyplácí i mateřská? Vůbec netuším.
Jezis socialka…
me taky konci materska tedka. No jeste ze vas mam.
A jste holky zlate, ze mi rikate, ze vam wewewecka jedou, jenze jak sem tu tyden nebyla, nevim login ani heslo. Zkusila sem par nahodnych vystrelu, ale prd velebnosti.
Takze kdyby jste mi nekdo sdelil, JAK SE TAM SAKRA DOSTANU
budu jedine rada. ![]()
Ahoj kocky… ![]()
Lu..mas SZ.
Kocky prvni rodicak prijde az v srpnu.
ale kolikateho to jsem se neptala.
Olši: jukni na tohle, tam si můžeš stáhnou jaký chceš formulář a pak to tam jenom donést. Jinak je to skutečně tak, že si u zaměstnavatele necháš vyplnit to potvrzení a pak to přineseš i s tou žádostí. Jinak samo že v úřední den tam maji do 17:00. Když budeš ale hledat na www.mpsv.cz tak najdeš i otevírací hodiny toho vašeho úřadu
Olši,
tuším,že úřední dny na sociálce už neplatí,tedy aspoň tady u nás…jak je to jinde nevím,ale myslím,že když tam zajdeš dnes si pro formulář pro zameštnavatele,jak psala Zuzika a taky pro formulář na ten rodičák,tak ve středu,pokud máš rozumného zaměstnavatele, bys to tam mohla zanést
Ovšem to je samé jestli ![]()
A ano,vyplácí se to zpětně ![]()
Vlastně teď jsem si uvědmila,že j tam mám známou a k ní chodím mimo úřední dny…ale já mám takový pocit,že teď už je úřední den i úterý nebo se pletu
???
Ježiš,
tak jak to je …jsem Tě pěkně pomotala,co ![]()
Zuzičko,
tak to tápu…Ale nejde mi do hlavy,že i ceny knih se líší
Tedy nějak markantně…to koukám ![]()
Kup tu nejlevnější,ne
Nebo se bojíš,že bude chybět stránka ![]()
Lu,
koukám,že ještě nikdo nereagoval,tak je to vše na našem meilu
Heslo i vstupní jméno
Tak šupky dupky tam ![]()
Jo a Jeníček bumbá jakýto čajíček,prosím???Ten s mrkvičkou ![]()
MaK a Hlav dekuju za login, heslo bych jeste vydedukovala, ale login fakt ne. ![]()
Pet … Jenik ma caj Vetrnicek, ale jestli je tam mrkvicka, to nevim. ![]()
tak mám objednáno… jo a Pet , nějaká taková obava mě přepadla… ale když jsi to tak hezky napsala… tak mi došlo že jsem magor
![]()
Mě teda končí mateřská až 2.10. ale už jsem si byla pro ty papíry a ta baba mi je pomalu nechtěla dát
že mám ještě čas
Tak jsem řekla, že jedu pryč
Nevím o co jí šlo ![]()
Jé, holky dovča , to je zase jednou veselý téma ![]()
V zimě jezdíme každý rok, jezdíme většinou k moři za větrem na windsurfing a v zimě se dá jet na spoustu krásnejch míst. My jezdíme buď koncem listopadu, v prosinci a nebo v lednu.
Rozhodujeme se vždycky na poslední chvíli a když je něco dobrýho za dobrou cenu, tak jedeme.
Docela levnej a ne moc daleko je Egypt, třeba v Dahabu je to u moře moc hezký, je tam hezký městečko, kam jde jít večer ale pokud chcete památky a tak, tak to tam moc není.
Pak klasická zimní destinace - Kanárské ostrovy, tam je stejný počasí celý rok.
Pak moc daleko není třeba nějaká Afrika. A pak samo jsou moc pěkný ty vzdálenější a tím pádem i dražší destinace - Florida, Hawai, Austrálie, Nový Zéland, Karibik - třeba Dominikánská rep. je moc krásná, Vietnam …
Tak napište, kam byste jely v zimě vy, já o něčem taky přemýšlím, ale chci kvůli Lucince něco s rozumnou kulturou a s né moc dlouhym letem.
Brala bych ten Egypt, ale musíme se na tom shodnout s ostatníma surfařeme, tak nevím, zda budou tolerantní k rodince s dítětem ![]()
Ježiš sorry, to je teda dlouhý příspěvek o dovče.
Alíku ty jsi mě teda navnadila!!!! hned bych jela všude tam kam jsi psala!!!!!!
![]()
Peti podle tvého těšeníčka už budeš Lukáška koupat ve čtyři,viď???
tak hned dej vědět,jak jsi spokojená abych si ho taky objednala!!!! Jak dlouho to trvalo než ti ho poslali??? ![]()