Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
23.7.07 10:58

Pipi …díky za tipy na ty formuláře :wink: Už vyplňuji, ale nevím si tam rady :cry: Je to bod F a G, hlavně ten G.Co mám zaškrtat :?: :idea: Tady je odkaz.https://forms.mpsv.cz/sspforms/Form.jsp?L=cs&FormName=RodP070101101&FM=1 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
23.7.07 11:14

Pet…gratuluju k sedatku :srdce: a taky jsem zvedava co na to Luk :D

Zuzi…tak pani slo o to ,ze by melo souhlasit razitko s datumem na zadosti 8O ,ja to taky podavala driv a nechtela mi to vzit( uz jsem to mela i potvrzeny od zamest.) :-) a o na ze abych si jako nemyslela ze mi penize vyplati driv…no ja jsem taky rekla,ze jedu pryc a na nejaky razitko s datumem se muzu :-) :arrow: hlavne kdyz mi budou chodit penizky :-) :arrow: tak mi to nakonec vzala :pankac: ,jinak ja to sfoukla vse behem dopoledne a nedavno uz mi prisel od nich papir ze budem dostavat 7582 kc,toz tak :wink:

Pet…taky mame cajik od Cajanku…meli jsme fenykl. a ted Vetrnicka,ale malej tomu caji moc neda,musim ho nutit :roll:

Lu..jo a me je uplne jedno jak me kdo bude na srazu oslovovat,hlavne kdyz se se mnou bude nekdo bavit :-) :-) :-)

Tak a musim jit neco delat,rano jsem byla na osobnim uz po druhe kvuli dovce 8O ,ale dobry mam to vyrizeno a ted uz nikam na urady nejdu :! a ted si jdu vypit kafco a docela mam chut to tady poradne dat do pucu :pankac: :-) Tak se majte bando krasne :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
23.7.07 11:21

Olši: já taky nevěděla a tam mi to tam zaškrtla ta pani na socce. Tak to nech bejt a vyplň to až tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
23.7.07 11:22

Pro vysvetleni, Jeje mi poradila, jak nahrat videa na web a ono to funguje.

Jeje, jsi genius. Dekuji Ti, Zlaticko. Jseš tak strašně šikovná. Ručičky líbám :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
23.7.07 11:32

Ter.....jo Jejik je fakt šikula ,taky mi mockrat pomohla :D :huban:

Oli…taky mi pani poradila tam u nich :arrow: kdo se v tom ma vyznat :nevim: :-)

Zmena planu :arrow: nejdu uklizet ,ale jelikoz me doslo ze ma Tyna zitra svatek tak jdeme neco vybrat :arrow: bych malem na ni zapomnela :oops: JSEM OSTUDA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.7.07 11:39

Já chci taky poradit s videem,abych ho mohla dát na web,berušky?!!!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.7.07 11:44

tak my máme doma těžkou diskošku!!!!!!! S Anetkou trsáme u dvd Dády a s Péťou to taky pěkně šije,bude zřejmě vášnivý tanečník po tatínkovi!!! :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
23.7.07 11:51

Hoooj,

sem zpátky z vycházky.

Ještě jsem se ráno zapomněla pochlubit,že zánět už je v tahu :potlesk: .Díky všem,kdo jste na mě myslely :huban:

spaní obou dětí v pokojíčku si nemůžu vynachválit.Davča se budí mezi 4-5hodinou,to si ho beru na kojo do postele a ráno k nám Týnka dorazí :lol:

čajík nedávám,jen převařenou vodu

Holky,nemáte nááhodou někdo osmáka degu :?: Bych ho chtěla a nikdo známej ho nemá,aby mi řekl,jestli je dobrej :nevim:

Dneska jdu na Harryho Pottera :-) :pankac: :potlesk: .Nesmějte se,já ho milujuuuuu :oops:
A cestou půjdem Týnce koupit dárek k svátku,asi nějakou hru.Tuhle jsme byli v hračkách a já povídám,ať se koukne,co by se jí líbilo-nějaká panenka..nebo koník,nebo tak a ona mi povídá,že se radši půjdem kouknout na mašinky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
23.7.07 11:51

Aliku dekuju za napady, ale ja myslim, ze na Kanarskych neni az tak v lednu hezky, koukala jsem na ruzne teplotni prumery a nic moc, to vis, ja se tesim na koupanicko a slunicko ,kdyz bude tady osklivo (ac ted na to slunce nadavam kudy chodim) a Egypt, no v prosinci je tam uz celkem „zima“ ne na nase pomery, ale koupat se moc nedalo teda a to ani v lednu a unoru, spis ten brezen, to uz bylo moc hezky a Egyptani sundavali rukavice :lol:
No ale tak mrknu jeste na ty Kanary. Co me jeste hodne laka jsou Kapverdske ostrovy, ale neznam nikoho, kdo tam v zime byl.

Nebyla jste nektera nebo nekdo z vasich kamaradu v zime na Kpverdskych ostrovech? 8)

Socialka a formulare, taky radeji nechavam nektera policka prazdna a pak je vyplnuji az tam spolecne s tou pani. Bohuel se tam taky budu muset brzo podivat :twisted: a to uz mi penize naopak seberou :-(

Teda to je pracovni moralka,fujtajbl. To bylo na men :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
23.7.07 11:52

Nazdarek vespolek,

Tak my prijeli od nasich az dneska rano a hned jsme bezeli k doktorce, protoze jsme marudci. Mala ma zanet hornich cest dychacich, ale nastesti je bez horecek, tak to zkousime prekonat bez ATB… Zvlada to celkem statecne, je hodne unavena, tak vic spinla a zbytek casu vetsinou proknoura, ale zda se mi, ze to obcas dela schvalne, protoze se ji libi nove hcraplave zabarveni hlasku :roll:

Stihla sem docist pouze 10 stranek, dalsich 10 mi zbyva a chlap mi prave odjizdi do prace i s notasem, takze vecer me tu bude jiste cekat dalsich 10stran, hmmm to me cela pekna fuska…

Zatim ahoj A+A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
23.7.07 11:56
Lištička7 píše:
Tiko taky plánujeme jet k moříčku až v zimě,protože manža teď nemůže,ale jak říkáš,nemaluju si to taky moc růžově,abych pak nebyla zklamaná,člověk nikdy neví co mu do toho může přijít…ale snít o tom je taky příjemný!!! :D

Presne ten muj pracant ma porad v hlave to, ze je nepostradatelny a bez nej by ta skola asi spadla, nebo co!!!!!!!!!!!! :twisted:
Tak radeji jako planuju, abysme nebyli pak prekvapeni, ale zse se tak moc nenatesuju, neb znam hodne nasich planu jak dopadly a kde jsme pak koncili my :?: no nikde samosebou, hledali jsme rychle reseni alespon na zaplacnuti nekolika dnu a z hezkeho planovaneho skoro mesice nekde mimo nakonec bylo sedm dni ve Svedsku :roll: kde jsem klepala kosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
23.7.07 12:08

Heliku a Aninko vy se brzo uzdravte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.7.07 12:10

cau kocky,
MaK- osmak je skvelej, my ho meli, je to takova pritulna misma :D
ajkoZ- at se brzo uzdravite, to me mrzi.

jinak ted volal manza, sedi v pendolinu a jede na sluzebku, ze ho ta noc silene mrzi, ze se snazil mi pomoc a nakonec to takhle pos…, ze byl rozespalej a ze nas moc miluje a tesi se na nas, prijede v noci a ze nechape ty moje strachy a ja nechapu jeho, ze s ni chce do prirody a sportovat a tak, ze musime najit nejakou zlatou stredni cestu, ze sem skvela mama a staram se o ni perfektne a je na me pysnej jak to zvladam po tom, co uz od pulky tehu spim tri hodiny denne, me rozbrecel :cry:
za dve hodky jdu do posilovny, tak to tam ze sebe dostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
23.7.07 12:15

Stiko vidíš kočko,zase bude dobře :wink: .

Díky za doporučení osmáka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.7.07 12:26

Teda já nejsem zastánce a milovník těhlech příšer jako osmák…prsotě mě to všechno příjde jako krysy-..... no a už mi jde mráz po zádech!!!! :D a dobře,že už jsi MaK v pořádku!!!! :wink:

Štičko vidíš,nakonec to dobře dopadlo,my na sebe taky nejčastěji vyjíždíme kvůli dětem,všechno se zpraví a bude zase dobře!!!! :D

Jsem koupila malému úžasné botičky a oni jsou mu akorát!!! Mě picne!!!!! :roll:

Jinak taky přejí malé Aničce brzké uzdravení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí