Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
22.7.07 23:49

Štičko,
takhle by se mluvit nemělo,ale želbohu někdy mluví…pláč chápu,to zamrzí…Jestli byl rozespalý,tak mu povolily nervy,zítra ho to bude určo taky mrzet :wink:
A na lize asi vědí,proč to říkají,jenže Tvůj impuls taky chápu…kurňa bela,proč je ten život někdy tak otravnej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
22.7.07 23:57

musim koncit pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.7.07 00:00

kurna a co ma jaky problem stika??
tos ten prispevek hendka smazala nebo co??
ja vidim jen zda jsme tu a pak az prispevek ze nam jmeno nerekne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.7.07 00:07

tak sem asi blba enbo totalne slepa :(

kazdopadne Sticko, ty sis asi musela prozit neco hodne spatneho, kdyz mas v sobe tolik neduvery a takoveho stihomana.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.7.07 00:15

Jeje, Štika to smazala za chvíli…

Štiko,
upřímně :arrow: mě to teda mrzí,mrzí mě ta Tvá nedůvěra v nás :(
Ale pochopitelně je to jen a jen Tvé rozhodnutí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.7.07 00:22

Jeje, mas pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.7.07 00:25

Stiko, lidi jsou ruzni .. jen to nechapu, ze nekdo muze byt - nebo spis se bavit necim takovym..
Kazdopadne drzim palce aby se to vsechno zlepsilo i ten tvuj dnesni problem, ac teda vubec netusim oc slo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.7.07 00:31

Stiko,
já teď nebyla u pc,takže nevím,co jsi sem teď psala,ale ať se stalo cokoliv,tak Ti držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
23.7.07 00:32

Ahojte,

tak Vas uz tri dny docitam, vzdycky tu sedim, chce se mi spat, tak jdu a rikam si zitra tech par stranek doctu a nez si sem sednu, je tu dalsich 20 novych.
a ted mam samo total vygumovano.

SEZENi - taky neodolam, Matej zveda hlavicku a tak ho beru za rucky a pritahuju. doufam, ze me nebude celej zivot proklinat. :oops:

JEJE - jsem rada, ze ses zeptala, pac jsem ten prispevek od Stiky hledala asi pet minut a rikala si, ze jsem fakt uplne blba.

vic nevim, takze Vam popreji krasnou dobrou noc a hezke sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.7.07 01:36

Teri, myslim, ze to bude rano hledat vic holek…

Tak ja padim do postele… :) Mejte se tu krasne! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.7.07 02:13

Tak já taky valím…a teda..,ale nic… :roll:
Dobrou nebo spíš dobré ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.7.07 03:49

Tak jsem to jen proletela, to fakt nemam sanci docist :?
Ale z poslednich stranek jsem vycitila nejakou divnou naladu, tak preju, at je zitra lip. :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.7.07 06:44

Dobré ránko!!!!

Tak jste mě uklidnily že nejsem ještě barvoslepá!!!!! :wink: :D

Jinak jsem si včera udělala radost a koupila jsem si super tuničku a čaty a hned mám lepčejší náladičku!!!! :D Byla jsem se sestřenkou a s malým Péťou a musela jsem se smat,když jsme ve dvou obchodech vlezly do kabiny se stejným modelem!!!! Máme prostě naprosto stejný vkus,ale naštěstí jsme se v klidu dohodly a jsme spokojené obě dvě!!! :D

Teda vy jste toho zase nakecly,já jsem byla prosím úplně mrtvá a šla jsem okamžitě spinkat!!!!! :oops: :D

Jinak k těm jménům,tak někteří to asi víte,páč jste mi přáli k svátku tak já se jemnuji Monika a příjmení si můžete odvodit..... :D

Tak dneska ráno by měl přijít kamarád,dát mi do kupy počítač a přinést nějaké nové dvd,tak se těším,páč mě to stálo dva měsíce než jsem ho sem dostala mizeru jednoho!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.7.07 07:04

Zdravím při pondělku :-),
tak a jsem rozhodnutá…dneska jdu dřív,ale opravdu podstatně dřív,spát… :-)
Páč jsem naspala 3,5h. a jsem ospalá,tak hodina by ještě bodla,ikdyž to za chvíli přejde,tak stejně :roll: No,moje chyba…

Lišti,
nové šaty tůůůze závidím,já nemám absolutně co na sebe…a dobře mi tak,jsem rochňa,tak ať chodím jak vagabund… :-P
Absolutně se nevlezu do kalhot,do kterých jsem se ještě před dvěma měsíci normálka dostala :roll: přibrala jsem aspoň 5 kg :oops: No,to je fuk… :wink:
A na kámoše bacha :-) :-)

Pěkný den přeju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.7.07 07:06

Teda tadyy je mrtvo!!!! To máte všechny tak hodné dítka co spinkají do devíti???? 8O :D

tak já budu od středy sama doma s dětmi a v pátek odjede Anetka tak budu sama jen s Péťou a mi asi hrábne..... :roll: :D ale nejdéle v neděli odjedu na Slovensko,takže budu mít po Vás absťák!!!!! První co ráno je,tak zapnu počítač dočtu emimino a pak teprve jdu na záchod a vyčistit si tesáky!!!! :D Ale budu chodit k sestřence Vás šmírovat,aby jste náhodou nezlobily a tak!!!! :D

Metessko strašně mě mrzí jaké to máš doma,ale třeba se to spraví a pokud né,tak ten pravý princ na tebe někde ještě čeká!!!! Jsi super,baví mě tvoje ulítlé náladym,tak ti přeji ať se to všechno vyřeší tak,aby jste s Nelinkou byli ty nejšťastnější holky!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí