Poradna duly
Jana Čurdová
Štičko,
takhle by se mluvit nemělo,ale želbohu někdy mluví…pláč chápu,to zamrzí…Jestli byl rozespalý,tak mu povolily nervy,zítra ho to bude určo taky mrzet ![]()
A na lize asi vědí,proč to říkají,jenže Tvůj impuls taky chápu…kurňa bela,proč je ten život někdy tak otravnej ![]()
kurna a co ma jaky problem stika??
tos ten prispevek hendka smazala nebo co??
ja vidim jen zda jsme tu a pak az prispevek ze nam jmeno nerekne ![]()
tak sem asi blba enbo totalne slepa ![]()
kazdopadne Sticko, ty sis asi musela prozit neco hodne spatneho, kdyz mas v sobe tolik neduvery a takoveho stihomana.. ![]()
Jeje, Štika to smazala za chvíli…
Štiko,
upřímně
mě to teda mrzí,mrzí mě ta Tvá nedůvěra v nás ![]()
Ale pochopitelně je to jen a jen Tvé rozhodnutí… ![]()
Stiko, lidi jsou ruzni .. jen to nechapu, ze nekdo muze byt - nebo spis se bavit necim takovym..
Kazdopadne drzim palce aby se to vsechno zlepsilo i ten tvuj dnesni problem, ac teda vubec netusim oc slo!
Stiko,
já teď nebyla u pc,takže nevím,co jsi sem teď psala,ale ať se stalo cokoliv,tak Ti držím palce ![]()
Ahojte,
tak Vas uz tri dny docitam, vzdycky tu sedim, chce se mi spat, tak jdu a rikam si zitra tech par stranek doctu a nez si sem sednu, je tu dalsich 20 novych.
a ted mam samo total vygumovano.
SEZENi - taky neodolam, Matej zveda hlavicku a tak ho beru za rucky a pritahuju. doufam, ze me nebude celej zivot proklinat. ![]()
JEJE - jsem rada, ze ses zeptala, pac jsem ten prispevek od Stiky hledala asi pet minut a rikala si, ze jsem fakt uplne blba.
vic nevim, takze Vam popreji krasnou dobrou noc a hezke sny.
Teri, myslim, ze to bude rano hledat vic holek…
Tak ja padim do postele…
Mejte se tu krasne! ![]()
Tak já taky valím…a teda..,ale nic… ![]()
Dobrou nebo spíš dobré ráno ![]()
Tak jsem to jen proletela, to fakt nemam sanci docist ![]()
Ale z poslednich stranek jsem vycitila nejakou divnou naladu, tak preju, at je zitra lip.
![]()
Dobré ránko!!!!
Tak jste mě uklidnily že nejsem ještě barvoslepá!!!!!
![]()
Jinak jsem si včera udělala radost a koupila jsem si super tuničku a čaty a hned mám lepčejší náladičku!!!!
Byla jsem se sestřenkou a s malým Péťou a musela jsem se smat,když jsme ve dvou obchodech vlezly do kabiny se stejným modelem!!!! Máme prostě naprosto stejný vkus,ale naštěstí jsme se v klidu dohodly a jsme spokojené obě dvě!!! ![]()
Teda vy jste toho zase nakecly,já jsem byla prosím úplně mrtvá a šla jsem okamžitě spinkat!!!!!
![]()
Jinak k těm jménům,tak někteří to asi víte,páč jste mi přáli k svátku tak já se jemnuji Monika a příjmení si můžete odvodit..... ![]()
Tak dneska ráno by měl přijít kamarád,dát mi do kupy počítač a přinést nějaké nové dvd,tak se těším,páč mě to stálo dva měsíce než jsem ho sem dostala mizeru jednoho!!!! ![]()
Zdravím při pondělku
,
tak a jsem rozhodnutá…dneska jdu dřív,ale opravdu podstatně dřív,spát… ![]()
Páč jsem naspala 3,5h. a jsem ospalá,tak hodina by ještě bodla,ikdyž to za chvíli přejde,tak stejně
No,moje chyba…
Lišti,
nové šaty tůůůze závidím,já nemám absolutně co na sebe…a dobře mi tak,jsem rochňa,tak ať chodím jak vagabund… ![]()
Absolutně se nevlezu do kalhot,do kterých jsem se ještě před dvěma měsíci normálka dostala
přibrala jsem aspoň 5 kg
No,to je fuk… ![]()
A na kámoše bacha
![]()
Pěkný den přeju ![]()
Teda tadyy je mrtvo!!!! To máte všechny tak hodné dítka co spinkají do devíti????
![]()
tak já budu od středy sama doma s dětmi a v pátek odjede Anetka tak budu sama jen s Péťou a mi asi hrábne.....
ale nejdéle v neděli odjedu na Slovensko,takže budu mít po Vás absťák!!!!! První co ráno je,tak zapnu počítač dočtu emimino a pak teprve jdu na záchod a vyčistit si tesáky!!!!
Ale budu chodit k sestřence Vás šmírovat,aby jste náhodou nezlobily a tak!!!! ![]()
Metessko strašně mě mrzí jaké to máš doma,ale třeba se to spraví a pokud né,tak ten pravý princ na tebe někde ještě čeká!!!! Jsi super,baví mě tvoje ulítlé náladym,tak ti přeji ať se to všechno vyřeší tak,aby jste s Nelinkou byli ty nejšťastnější holky!!!! ![]()