Poradna duly
Jana Čurdová
Jo Tiko,tak v lednu to bude chtít nějakou exotiku…jestli se chcete koupat…pokud teda nejste otužilí…
A já Vám ještě napíšu,že jsem včera ztratila sedlo z brýlí a děsně mě to tlačilo na nose a dneska,když jsem vysávala jsem ho našla,tak už mě to netlačí ![]()
A taky jsem měla v plánu si udělat pedikúru a shodit srst a neudělala jsem ani jedno
Páč tady dřepím a čekám,jestli se se mnou bude někdo bavit…
Může být klíďo i ovíněný ![]()
Tiko: jéé to je neco z mého oboru ![]()
V lednu se da koupat prakticky jen v Thajsku, Spojene arabske emiraty, australie, exotika…
ale co se tyce levnejsiho, tak se obavam, ze se neda koupat v lednu nikde.
leda ve vyhrivnych bazenech v egypte, ale to je tak vse.
nebo zvolit nejake termaly…
PET. no ja tu budu 100% zas hlidkovat kdo ví do kdy, bo jsem si zase rozdelala dalsi scrapik,takze tak ![]()
Tiko no jasně že mám tip,zeptej se Jeje
,dyť je to náš odborník přes cetování
.
Hele dacan smajla mě dvakrát po sobě smazal to co jsem napsala,dělá vám to taky?
No,
tak ona ovíněná dotyčná mě vyburcuje k mluvě (respektive psaní) a klíďo píďo si odkráčí pelešit se
No toto toto ![]()
Leni ,
kterej je dacan???? Pankáč??Ježiš nebo jako myslíš jakýkoli…ty vo*e a to prosím nepiju
![]()
No nic tak Jeje byla rychlejší,sem chtěla být za užitečnou a nic
,ale za to může ten smajla co mě to furt vymazával.
Pet tady už nikdo ovíněný neníííí.A kde maj brýle sedlo?Myslíš to na nose?Hmmm tak to muselo být nepříjemný.
A už fakt jdu. 3,2,1 už tu nejsem.
Ha Štika proběhne velký odhalení jména?Že bych tu ještě zůstala?
Pet prostě ten první rozesmátej,si myslel že je to prča,ale já už ho vážně chtěla vymazat.
prominte holky, jmeno vam nereknu, moc sem se tady otevrela a mela bych strach, pochopte me prosim a nezlobte se
![]()
Štičko,
prozradíš nám svoje křestní jméno
![]()
Jsme tady s holkama tipovaly,jak se asi tak můžeš jmenovat…a jsme děsně zvědavé ![]()
Však ho pak můžeš smáznout ![]()
Pet ty mě znáš dobře ![]()
Ne ,ale já fakt musím, Štiko honem řekni křestní ať můžu jít spát.
Štiko my na tebe s jménem a ty máš problémek
.Ale když ti to poradily i na laktační lize tak to vydrž,musíš to vyzkoušet aby sis odpočla.Ale manža nemusel být tak tvrdej.