Poradna duly
Jana Čurdová
Ty, Raduno jedna ,
proč by to nikoho nazajímalo
…já snad začnu mít pocit,že taky nikoho nezajímám
…tady je to dneska nějak moc lítosti…a vůbec celý víkend…a to jsem ještě nezačla já ![]()
Na co je Luky alergický???
A ten zub…proč máš takové komplikace??Se Ti tam udělal zánět či co??
A neříkejte pořád takové věci…jakože nás nic o Vás nezajímá nebo že nezapadáte
Já doteď měla pocit,že jsme tak pěkně sehrané…někdo pobaví,někdo prostě „jen“ píše a někdo otravuje (viď Peti
),ale každá tu máme své místo…a musím říct,že když se kdokoli,kdo je tu součástí nějakou dobu neozve,tak mi tu ty příspěvky chybí…
třeba od Zanet…ale taky hodně od Nane,je vždycky tak věcná a její příspěvek snad nikdy nebyl delší než podpis s metříky,ale vždycky vše supr zhodnotila ![]()
Já Vás mám ráda všechny…a basta ![]()
Luci jsme byli minulý týden v sobotu v Adršpachu,jsem se rozlížela co se dalo a jsem tě nikde nepotkala!!!!
![]()
Listi … v sobotu jsme teprve vyjeli na dovcu. Ve skalach jsme byli myslim v pondeli. Ale myslela sem na tebe pri ceste kolem Nachoda. ![]()
Lišti,
si představ,že mě se stalo něco podobného…prodala jsem jedny kalhoty po Lukym a jsou světle modré…sice dost světlé,ale prostě modré..a ona mi píše,že jsou krásné,opravdu jako nové,ale modré…Tak jsem nevěděla,jak reagovat,páč k nim bylo asi dalších 5 detailních fotek,kde byla barva vidět…
Že prý mají holčičku
No…tak jsem ji nabídla,že je může poslat zpátky,že ji peníze vrátím,ale že jsem myslela,že je barva dost jasná…Nechala si je a nakonec sama uznala,že to není má vina,no ale taky jsem koukala…možná mají špatnou obrazovku…
Nevím ![]()
Tož tak..
tak schválně,vypadá tento kompletek jako růžový??? Třeba jsem Vážně za blbce já!!! Ale fakt tam ještě píšu že je bordˇo…
http://img4.mimibazar.cz/…b5128101.jpg teď jsem se ptala Anetky jaká je to barva a říkala že fialová…
Tak jsem prolezla galerku a mate krasne deticky. Jen mam par dotazu…
Davate deti do velkych bazenu , nevadi jim to? Nas bazen ma cca 24°C a to mi prijde malo. ![]()
Prikrmy … mam opet dojem ze jsem posledni, kdo jeste decku nedal prikrm. I kdyz to samo neni pravda, ze? Ujistete me, ze nemam kam spechat a to jak ozizlava banan si jeste uziju dost. ![]()
Flasky … Jenik porad pije z aventackyho novorozeneckyho dudliku, teda kdyz mu davam vodu, jinak nepije. Nejaky ty nasosky bily zeleny, na ty dost casu, ne?
Sezeni … resili jste to pod nejakou fotkou, takze si dobre myslim, ze se sami nemaji posazovat? Jenda sedava s podeprenymi zady (jako v lehatku), ale je fakt, ze hlavu zveda statecne a v tom jakoby predklonu taky sedi rad. Ale to je blbe, ze? ![]()
BAF!!!!
Tak jsem tu. Abyste věděly, tak jsem i vyžehlila.
Teda Pipinko, ty jsi ale šikovná (to jako abych vám ušetřila prsty) ![]()
Adršpach: já tam chci takýýýýýýýýýýý. Jak se vám tam jezdilo s kočárem? Nebo jste je měli v krosně????
bazén: tak já bych ho tam vůbec nedávala, ale manžel prostě jinak nedá a Martin prostě musí. Teď do toho kecí Babi a Máma a já už prostě můžu akorát koukat. Jeliko to ale Martinovi skutečně nevadilo, tak jsem v poho. Voda měla 26°C a ani se neklepal. Upozorňuju, že tam byl skutečně chvilku.
Liško: klid ty nejsi ta blbá. Ať koukám jak koukám, tak růžovou nevidim.
Lu,
sezení
jo no řešily…mám pocit,že to bylo blbě pochopeno,ale celkem mě neba to vysvětlovat…takže sezení vadí,pokud ho dáváš často,dr. Ti řeknou,že nemáš dávat vůbec…tlačí si na páteř,což je špatně,páč ji neudrží a tak se jim křiví…v podstatě by měly mimča jen ležet…to je pro ně nejlepší,ale kdo to dodržuje
A navíc,kterému mimču se jen ležet líbí
Že ![]()
Krmení
já stále jen a jen kojím
Nejsi sama…dokonce ani nepije nic jiného než mé mlíčko,ale hodlám najet na čajík…takže se Vás budu brzo vyptávat na ten nejlepší
![]()
A lahvička vyhrála Avent - ten právě s tou násoskou,uvidíme,jak nám to půjde ![]()
K bazénu se Ti fakt nevyjádřím…
![]()
Lišti ,
ta paní Ti dělá problémy nebo to chce vrátit nebo co???
Dej mi její adresu
![]()
A dle mého je ten kompletek jasně růžový
A Anetka je beztak za tu dobu,co ho nosila chuděra pomotaná…když si jí vykládala,jak ji ten bordó kompletek sluší ![]()
Nazdarek ve spolek!
STIKO rano si to napsala krasne a pravdive a jak psaly holky, az bude moznost vypadnout z bytu do prirody, tak se seberte a jedte. Je to to nej co muzes udelat. Navic zdravy cerstvy vzdousek urcite funguje i na dlouhy spanek!
MATESS rozhodne nechapu, proc si psala, ze te odsoudime apod. Jako kdyby si nas neznala! Si rposte nase milujici a milovana Matesska at to mas ve vztahu jakekoliv a kdyby to bylo nejake spatne tak moc dobre vis, ze te tu vsechny podporime a budeme stat na tve strane!
GREHLO tak ted nevim, zda vic chces vyresit zasyceni nebo blinkani, ale nam hodne pomohl NUTRI T on - pridavek do mlicka, ktery to mleko zahusti. To das pred jidlem, malicky bude mit nejaky zaklad v zaludku a pak se normalne doji. A take to pusobi jako zasyceni. Protoze je to dost huste, ale das toho treba jen dvacku. Staci. my s tim take hodne bojovaly, ovsem od doby co davame presnidavky v poledne tak se mi jeste nepoblila…
HLAVI: covece, vzdycky kdyz vidim na nejakem e-shopu medvikda pu tak si vzpomen una tebe.. a neuvazovala si o tom clenstvi medvidka pu? urcite ti ten letak take prisel.
LUCCI teda ted nevim, jestli jsem to napsala tak blbe, nebo jsi to nepochopila, ale rozhodne se nebojm manzela nechat s malou samotnou!!!
Ja to spis myslela tak, ze s ni jeste nebyl sam (to proto, ze jsem jednak porad doma a kdyz nekam jdeme,t ak jdeme spolu, a take ze on je porad v praci). Dela take vse od blbin s ni, hrani si s ni, cvici, čestíkůje (letá s ní), koupe, prebaluje, jezdi s kocarem (ovsem kdyz je doma, coz za posledni dva mesice BOHUZEL moc nebyl!
TEd po 2 mesicich to byl prvni vikend
). Akorat neuspava a to ne ze by to neumel, nebo nedejboze nechtel, ale je to o tom, ze on ma potrebu s ni porad mluvit a delat blbiny, takze by ji asi nikdy neulozil
Takze tak, snad jsem to uvedla na tu spravnou miru. TEDA UPLNE JSEM SE LEKLA, ZE SI DO TOHO VSEHO POUZILA ZROVNA MNE! ![]()
Jo a jeste .. bazen vcera u nasich mel 30 stupnu, jako kafe, ale ja do toho malou proste nedavam. Bojim se. Treba po tom co zacneme chodit do plavacka se budu bat mene ![]()
Lu…tak nasi maj vodu v bazenu 28°C a ja jsem ho tam zatim nedala,nerikam ze ho tam do konce leta nezkusim,ale nijak na to nechvatam,takze tot k bazenu ![]()
Prikrm…to vis ze mas jeste cas ,nez mu bude pul roku,pokud mu staci mlicko neni kam chvatat ![]()
Sezeni…no tak fakt by se deti posazovat jeste nemely,je jasny ,ze kdyz malyho krmim polivkou lzickou,ze nelezi ,ale je v lehatku v polosedu,ale jako davat ho vylozene sedet na to je jeste brzo , kazi se jim pater ,ale treba nektere deti se nauci driv hacat,musi proste umet sedet uplne samo…to poznas az k tomu dojde ![]()
A na ty nasosky je taky cas,jen kojis ,tak bych to nehrotila ![]()
Holky diky za odpovedi. Tak omrknu Avent a kdyztak dokoupim nasosky a ty usi, pac si Jenik uz flasku drzi sam.
Jeje … opravdu jsem to blbe pochopila. Promin.
Jak sem to cetla rychle asi, nevim. No kazdopadne sem rada, ze Terka muze byt s tatkou sama a ty jsi v klidu. ![]()
Valim na kute, sem z dovoleny luxusne nevyspala…
Dobrouuuu.....
Listi: take vidim bordo.
Trochu mi tvuj problemek s pani pripomnel jedinou hadku s mym sefem.
Meli jsme novy katalog na novy rok a katalog mel byt cerveny, ale v tiskane to nejak zvorili a byl takovou sladoucce ruzovy.
NO a on tvdil, ze je fialovy. Dokonce mi rekl ze jsem barvoslepa.
To teda rikat nemel, bo ze sebe akorat udelal blbce - ja se totiz kazdeho kdo prisel zeptala, jakou barvu ma ten katalog ![]()
No byla jsem asi na okamzitou vypoved, podle toho jak byl rudy vztekem..
a nakonec to jeste podtrhla jeho manzelka, ktera prisla a rika.. proc je to ruzovy? Nerikals ze mel byt cerveny???
No, to psychicky nevydrzel a odesel pro ten den domu ![]()
Rano se mi za nařčení z barvosleposti omluvil ![]()
Hele tak já mám taky pocit že nikoho nezajímám
ne dělám si srandu.A i kdybych vás nezajímála tak mě to neva,mě zajímáte vy
.
Lišti hele teda já to vidím tmavě růžový
,ale kydž píšeš bordó,tak bordó
.
Lucci nazdááár
.Do našeho pidi bazénečíčku Lucku dávám protože v těch vedrech měl 29°c a snad i víc,musely jsme pak vypustit trochu vody a dopustit studenou.Příkrmy taky nedávám a zatím nemám potřebu.Ale Lucka už ochutnala různé ovoce,jogurt a zmrzlinu
,ale jen na líznutí jazýčku.
Sezení hele já jsem někde četla že dítě se má nejdřív překulit samo na bříško,pak z toho bříška si podsunout pod sebe nohy a pak si samo sedne,dřív by sedět nemělo.No v případě Lenky bych na samostatný sednutí čekala doteď-ležet na bříšku nesnášela,sedla si sama v půl roce z lehu ,ale lezla až v 9 měsících.U Lucky to udělám stejně,až si sama sedne tak bude sedět a hotovo.Zatím to zvládne do sedu když má podložený záda polštářem,ale pak letí na držtičku,takže my zatím nesedíme.
Rady já jsem si říkala jestli v těch vedrech nedostaneš do zoubku-teda teď už díry zánět.Tak tfuj tfuj ať je brzy všechno ok.
Jo taky jsem myslela na Nane už tu hodně dlouho nebyla,ale taky má doma 3 děti,tak jí asi nezbývá čas ani síly.
Jména tak jsem nad tím přemýšlela a já vlastně ani nevím jak se některý z vás jmenují.U někoho se to dá odvodit z nicku,ale asi by bylo blbý říkat Lištičko,Hlavičky,Pipino,u Ghrely bych si polámala jazyk,tak bych na ni radši nemluvila
,Hansmanko a tak.Takže mám takový návrh,když už se na naše www nikdo krom nás nedostane tak by se k nickům maminek mohlo přidat i ofiko jméno.Někdo to má v dotazníku,ale někdo ne.Co vy na to,ať si to stihnu do září naštudovat?
My Hlavicky taky vidime bordovou ![]()
A ja si zas vzpomnela na to jak se ve filmu Hodime se k sobe milacku dohaduji ze nejaky ten potah neni zeleny ,ale zelenkavy ![]()
Na chirurgy nekoukam,drepim u pc a piju Lambrusko ![]()