Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
22.7.07 20:54

Ty, Raduno jedna ,
proč by to nikoho nazajímalo :-) …já snad začnu mít pocit,že taky nikoho nezajímám :o …tady je to dneska nějak moc lítosti…a vůbec celý víkend…a to jsem ještě nezačla já :-P
Na co je Luky alergický???
A ten zub…proč máš takové komplikace??Se Ti tam udělal zánět či co??

A neříkejte pořád takové věci…jakože nás nic o Vás nezajímá nebo že nezapadáte :( Já doteď měla pocit,že jsme tak pěkně sehrané…někdo pobaví,někdo prostě „jen“ píše a někdo otravuje (viď Peti :wink: ),ale každá tu máme své místo…a musím říct,že když se kdokoli,kdo je tu součástí nějakou dobu neozve,tak mi tu ty příspěvky chybí… :? třeba od Zanet…ale taky hodně od Nane,je vždycky tak věcná a její příspěvek snad nikdy nebyl delší než podpis s metříky,ale vždycky vše supr zhodnotila :wink:
Já Vás mám ráda všechny…a basta :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.7.07 20:55

Luci jsme byli minulý týden v sobotu v Adršpachu,jsem se rozlížela co se dalo a jsem tě nikde nepotkala!!!! :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 21:01

Listi … v sobotu jsme teprve vyjeli na dovcu. Ve skalach jsme byli myslim v pondeli. Ale myslela sem na tebe pri ceste kolem Nachoda. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 21:03

Lišti,
si představ,že mě se stalo něco podobného…prodala jsem jedny kalhoty po Lukym a jsou světle modré…sice dost světlé,ale prostě modré..a ona mi píše,že jsou krásné,opravdu jako nové,ale modré…Tak jsem nevěděla,jak reagovat,páč k nim bylo asi dalších 5 detailních fotek,kde byla barva vidět… 8O Že prý mají holčičku :roll: No…tak jsem ji nabídla,že je může poslat zpátky,že ji peníze vrátím,ale že jsem myslela,že je barva dost jasná…Nechala si je a nakonec sama uznala,že to není má vina,no ale taky jsem koukala…možná mají špatnou obrazovku… :roll: Nevím :nevim:
Tož tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.7.07 21:06

tak schválně,vypadá tento kompletek jako růžový??? Třeba jsem Vážně za blbce já!!! Ale fakt tam ještě píšu že je bordˇo…
http://img4.mimibazar.cz/…b5128101.jpg teď jsem se ptala Anetky jaká je to barva a říkala že fialová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 21:12

Tak jsem prolezla galerku a mate krasne deticky. Jen mam par dotazu…

Davate deti do velkych bazenu , nevadi jim to? Nas bazen ma cca 24°C a to mi prijde malo. :nevim:

Prikrmy … mam opet dojem ze jsem posledni, kdo jeste decku nedal prikrm. I kdyz to samo neni pravda, ze? Ujistete me, ze nemam kam spechat a to jak ozizlava banan si jeste uziju dost. :roll:

Flasky … Jenik porad pije z aventackyho novorozeneckyho dudliku, teda kdyz mu davam vodu, jinak nepije. Nejaky ty nasosky bily zeleny, na ty dost casu, ne?

Sezeni … resili jste to pod nejakou fotkou, takze si dobre myslim, ze se sami nemaji posazovat? Jenda sedava s podeprenymi zady (jako v lehatku), ale je fakt, ze hlavu zveda statecne a v tom jakoby predklonu taky sedi rad. Ale to je blbe, ze? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 21:22

BAF!!!!
Tak jsem tu. Abyste věděly, tak jsem i vyžehlila.
Teda Pipinko, ty jsi ale šikovná (to jako abych vám ušetřila prsty) :lol:

Adršpach: já tam chci takýýýýýýýýýýý. Jak se vám tam jezdilo s kočárem? Nebo jste je měli v krosně????

bazén: tak já bych ho tam vůbec nedávala, ale manžel prostě jinak nedá a Martin prostě musí. Teď do toho kecí Babi a Máma a já už prostě můžu akorát koukat. Jeliko to ale Martinovi skutečně nevadilo, tak jsem v poho. Voda měla 26°C a ani se neklepal. Upozorňuju, že tam byl skutečně chvilku.

Liško: klid ty nejsi ta blbá. Ať koukám jak koukám, tak růžovou nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 21:26

Lu,
sezení :arrow: jo no řešily…mám pocit,že to bylo blbě pochopeno,ale celkem mě neba to vysvětlovat…takže sezení vadí,pokud ho dáváš často,dr. Ti řeknou,že nemáš dávat vůbec…tlačí si na páteř,což je špatně,páč ji neudrží a tak se jim křiví…v podstatě by měly mimča jen ležet…to je pro ně nejlepší,ale kdo to dodržuje :?: A navíc,kterému mimču se jen ležet líbí :roll: Že :wink:

Krmení :arrow: já stále jen a jen kojím :wink: Nejsi sama…dokonce ani nepije nic jiného než mé mlíčko,ale hodlám najet na čajík…takže se Vás budu brzo vyptávat na ten nejlepší :wink: :-P
A lahvička vyhrála Avent - ten právě s tou násoskou,uvidíme,jak nám to půjde :pankac:

K bazénu se Ti fakt nevyjádřím… :-( :-( :-(

Lišti ,
ta paní Ti dělá problémy nebo to chce vrátit nebo co???
Dej mi její adresu :-( :-)
A dle mého je ten kompletek jasně růžový :-P :-) A Anetka je beztak za tu dobu,co ho nosila chuděra pomotaná…když si jí vykládala,jak ji ten bordó kompletek sluší :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
22.7.07 21:27

Nazdarek ve spolek!
STIKO rano si to napsala krasne a pravdive a jak psaly holky, az bude moznost vypadnout z bytu do prirody, tak se seberte a jedte. Je to to nej co muzes udelat. Navic zdravy cerstvy vzdousek urcite funguje i na dlouhy spanek!

MATESS rozhodne nechapu, proc si psala, ze te odsoudime apod. Jako kdyby si nas neznala! Si rposte nase milujici a milovana Matesska at to mas ve vztahu jakekoliv a kdyby to bylo nejake spatne tak moc dobre vis, ze te tu vsechny podporime a budeme stat na tve strane!

GREHLO tak ted nevim, zda vic chces vyresit zasyceni nebo blinkani, ale nam hodne pomohl NUTRI T on - pridavek do mlicka, ktery to mleko zahusti. To das pred jidlem, malicky bude mit nejaky zaklad v zaludku a pak se normalne doji. A take to pusobi jako zasyceni. Protoze je to dost huste, ale das toho treba jen dvacku. Staci. my s tim take hodne bojovaly, ovsem od doby co davame presnidavky v poledne tak se mi jeste nepoblila…

HLAVI: covece, vzdycky kdyz vidim na nejakem e-shopu medvikda pu tak si vzpomen una tebe.. a neuvazovala si o tom clenstvi medvidka pu? urcite ti ten letak take prisel.

LUCCI teda ted nevim, jestli jsem to napsala tak blbe, nebo jsi to nepochopila, ale rozhodne se nebojm manzela nechat s malou samotnou!!!
Ja to spis myslela tak, ze s ni jeste nebyl sam (to proto, ze jsem jednak porad doma a kdyz nekam jdeme,t ak jdeme spolu, a take ze on je porad v praci). Dela take vse od blbin s ni, hrani si s ni, cvici, čestíkůje (letá s ní), koupe, prebaluje, jezdi s kocarem (ovsem kdyz je doma, coz za posledni dva mesice BOHUZEL moc nebyl! :( TEd po 2 mesicich to byl prvni vikend :(). Akorat neuspava a to ne ze by to neumel, nebo nedejboze nechtel, ale je to o tom, ze on ma potrebu s ni porad mluvit a delat blbiny, takze by ji asi nikdy neulozil :D Takze tak, snad jsem to uvedla na tu spravnou miru. TEDA UPLNE JSEM SE LEKLA, ZE SI DO TOHO VSEHO POUZILA ZROVNA MNE! :D

Jo a jeste .. bazen vcera u nasich mel 30 stupnu, jako kafe, ale ja do toho malou proste nedavam. Bojim se. Treba po tom co zacneme chodit do plavacka se budu bat mene :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 21:27

Lu…tak nasi maj vodu v bazenu 28°C a ja jsem ho tam zatim nedala,nerikam ze ho tam do konce leta nezkusim,ale nijak na to nechvatam,takze tot k bazenu :-)

Prikrm…to vis ze mas jeste cas ,nez mu bude pul roku,pokud mu staci mlicko neni kam chvatat :pankac:

Sezeni…no tak fakt by se deti posazovat jeste nemely,je jasny ,ze kdyz malyho krmim polivkou lzickou,ze nelezi ,ale je v lehatku v polosedu,ale jako davat ho vylozene sedet na to je jeste brzo , kazi se jim pater ,ale treba nektere deti se nauci driv hacat,musi proste umet sedet uplne samo…to poznas az k tomu dojde :pankac:

A na ty nasosky je taky cas,jen kojis ,tak bych to nehrotila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 21:31

Holky diky za odpovedi. Tak omrknu Avent a kdyztak dokoupim nasosky a ty usi, pac si Jenik uz flasku drzi sam.

Jeje … opravdu jsem to blbe pochopila. Promin. :oops: Jak sem to cetla rychle asi, nevim. No kazdopadne sem rada, ze Terka muze byt s tatkou sama a ty jsi v klidu. :wink:

Valim na kute, sem z dovoleny luxusne nevyspala… :roll: :-) Dobrouuuu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 21:31

Ježíííš,
koukáte někdo na Chirurgy :cry: :?: Zase bulím… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
22.7.07 21:32

Listi: take vidim bordo.
Trochu mi tvuj problemek s pani pripomnel jedinou hadku s mym sefem.
Meli jsme novy katalog na novy rok a katalog mel byt cerveny, ale v tiskane to nejak zvorili a byl takovou sladoucce ruzovy.
NO a on tvdil, ze je fialovy. Dokonce mi rekl ze jsem barvoslepa.
To teda rikat nemel, bo ze sebe akorat udelal blbce - ja se totiz kazdeho kdo prisel zeptala, jakou barvu ma ten katalog :D
No byla jsem asi na okamzitou vypoved, podle toho jak byl rudy vztekem..
a nakonec to jeste podtrhla jeho manzelka, ktera prisla a rika.. proc je to ruzovy? Nerikals ze mel byt cerveny???
No, to psychicky nevydrzel a odesel pro ten den domu :D
Rano se mi za nařčení z barvosleposti omluvil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.7.07 21:36

Hele tak já mám taky pocit že nikoho nezajímám :-) ne dělám si srandu.A i kdybych vás nezajímála tak mě to neva,mě zajímáte vy :srdce: .

Lišti hele teda já to vidím tmavě růžový :-) ,ale kydž píšeš bordó,tak bordó :wink: .

Lucci nazdááár :-) .Do našeho pidi bazénečíčku Lucku dávám protože v těch vedrech měl 29°c a snad i víc,musely jsme pak vypustit trochu vody a dopustit studenou.Příkrmy taky nedávám a zatím nemám potřebu.Ale Lucka už ochutnala různé ovoce,jogurt a zmrzlinu :oops: ,ale jen na líznutí jazýčku.

Sezení hele já jsem někde četla že dítě se má nejdřív překulit samo na bříško,pak z toho bříška si podsunout pod sebe nohy a pak si samo sedne,dřív by sedět nemělo.No v případě Lenky bych na samostatný sednutí čekala doteď-ležet na bříšku nesnášela,sedla si sama v půl roce z lehu ,ale lezla až v 9 měsících.U Lucky to udělám stejně,až si sama sedne tak bude sedět a hotovo.Zatím to zvládne do sedu když má podložený záda polštářem,ale pak letí na držtičku,takže my zatím nesedíme.

Rady já jsem si říkala jestli v těch vedrech nedostaneš do zoubku-teda teď už díry zánět.Tak tfuj tfuj ať je brzy všechno ok.

Jo taky jsem myslela na Nane už tu hodně dlouho nebyla,ale taky má doma 3 děti,tak jí asi nezbývá čas ani síly.

Jména tak jsem nad tím přemýšlela a já vlastně ani nevím jak se některý z vás jmenují.U někoho se to dá odvodit z nicku,ale asi by bylo blbý říkat Lištičko,Hlavičky,Pipino,u Ghrely bych si polámala jazyk,tak bych na ni radši nemluvila :D ,Hansmanko a tak.Takže mám takový návrh,když už se na naše www nikdo krom nás nedostane tak by se k nickům maminek mohlo přidat i ofiko jméno.Někdo to má v dotazníku,ale někdo ne.Co vy na to,ať si to stihnu do září naštudovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 21:39

My Hlavicky taky vidime bordovou :pankac:

A ja si zas vzpomnela na to jak se ve filmu Hodime se k sobe milacku dohaduji ze nejaky ten potah neni zeleny ,ale zelenkavy :-)

Na chirurgy nekoukam,drepim u pc a piju Lambrusko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí