Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Grehlo…rada bych poradila,ale ja malyho dokrmovala uz od mesice sunarem…po rade s doktorkou ktera mi rekla ze pokud neni dite alerg.jsou vlastne vsechna mlika stejna,jen je dost velky rozdil v cene,ne ze bych chtela na malem setrit..to vubec ne,ale sunar byl odjaziva,tak jsem u nej zustala
a malej je spokojenej ![]()
Ahojte.
![]()
Chybela jsem vam??? Vy me JO
Uz sem vydovolenkovana, pocasko super, zazemi super, Jenik se uzdravil, takze pohoda.
Ted tu mam pekny brajgl, hromady kramu… no vsak to znate. ![]()
Nakecali jste 81 stranek, kdo to ma docitat
No ja proctu asi vikend a koncim. ![]()
Pokrok … Jenik se z lehu na brise vzpira na rukach a spickach prstu u nohou, takovej klik jakoby, dela to tu nejaky prcek??
Jinak koukam z prispevku Hlav, ze se Stika stale boji klistat?? Sticko , ja mela cely tyden Jenika venku na dece pod oresakem a pohoda. Kdyz se doplazil mimo deku, tak jsem ho supsla zpatky a bylo. A priroda v Cechach je fakt krasa! ![]()
grehlo: kup ten silnější a jen to malé balení, kdyby něco. Ono je to jako silnější, ale je to od 4. měsíce. Já jdu do něj taky ![]()
Lucci ty naše raní ptáče, kdyby sis to přečetla všechno, tak bys sjistila, žes tu ráno fááááááááááááákt chyběla
![]()
Jo a Pipi ..to svetylko s Puáčkem bych brala,kdepak si na nej narazila? A toho pejska bych taky rada objednala malymu k vanocum,mam rada hracky co diteti neco daji a jeste k tomu krasne vypadaji,takze za to mi penez lito nebude ![]()
Hel…mas chudacku honicku vid? A co kuchyn uz ji mas vyresenou? Tesim se na srazik u nas v Dinoparku
![]()
Cupi…na lidi se z vysoka
,dneska se fakt nikomu nezadluzis,tak si to koukej uzit ,jo a Jonaska beres sebou? A ze moc zdravim Majdu a at se brzy uzdravi prdky ![]()
Mak…ty se taky rychle zotav at se muzeme co nejdriv srazit ![]()
Jinak myslim na vsechny ,nemam udelany poznamky tak si prd pamatuju ![]()
Vsem co maji zoubky velka gratulace
![]()
Lu,
vítám Tě zpátky doma…
![]()
Koukám,že jste si to užili…to je bezva… ![]()
A Luky kliky nedělá,teda máš dobrého sportovce ![]()
Ali,
ahoj ![]()
Lu ......to vis zes nam s Jenickem chybela
je videt ze se ti libilo tak to je fajn ![]()
halv: je to jen takové do zásuvky, ale mě úpně stačí. Já po narození Martina měla prostě potřebu na něj v noci vidět, tak jsem ani nezhasínala a tak mi manžel pořídil tohle. A v poho při tom všichni spíme.
http://www.fortel-katalog.cz/…rge/2018.jpg
Jo a malej vylozene kliky ne ,ale skoro jakoby lezl,strka nozky pod brisko a dosoupe se kam chce,ale primo lezeni to jeste neni…zas tak dobri nejsme ![]()
Petis… ![]()
Ali,
zadlužit se dneska můžeš myslím všem,když chceš
![]()
A že takových je… ![]()
Určo si myslela zavděčit,že
a nechte si toho Colomba ![]()
Grehlo,
já Ti fakt neporadím
…optala bych se normálka v lékárně,když si nejsi jistá ![]()
Pipi…no to je krasny
to chci taky
,ja taky mela dlouho rozsvicenou lampicku ,zkusim to nekde pohledat ![]()
Ali,
ovšem s Colombem mi vlastně tuze lichotíte,páč to byl inteligentní pán…mám to chápat tak,že jsem taky taká
![]()
Na to,že jsem slepá jak krtek vidím dost ![]()