Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4337
22.7.07 14:56

Ahoj Grehlo…rada bych poradila,ale ja malyho dokrmovala uz od mesice sunarem…po rade s doktorkou ktera mi rekla ze pokud neni dite alerg.jsou vlastne vsechna mlika stejna,jen je dost velky rozdil v cene,ne ze bych chtela na malem setrit..to vubec ne,ale sunar byl odjaziva,tak jsem u nej zustala :D a malej je spokojenej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.7.07 15:03

Ahojte. :-) :-) :-)

Chybela jsem vam??? Vy me JO :! Uz sem vydovolenkovana, pocasko super, zazemi super, Jenik se uzdravil, takze pohoda. 8) Ted tu mam pekny brajgl, hromady kramu… no vsak to znate. :roll:

Nakecali jste 81 stranek, kdo to ma docitat :?: 8O No ja proctu asi vikend a koncim. :wink:

Pokrok … Jenik se z lehu na brise vzpira na rukach a spickach prstu u nohou, takovej klik jakoby, dela to tu nejaky prcek??

Jinak koukam z prispevku Hlav, ze se Stika stale boji klistat?? Sticko , ja mela cely tyden Jenika venku na dece pod oresakem a pohoda. Kdyz se doplazil mimo deku, tak jsem ho supsla zpatky a bylo. A priroda v Cechach je fakt krasa! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.7.07 15:04

Tak mam koupit uz ten silnejsi,kdyz s tim zaciname :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 15:09

grehlo: kup ten silnější a jen to malé balení, kdyby něco. Ono je to jako silnější, ale je to od 4. měsíce. Já jdu do něj taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 15:10

Lucci ty naše raní ptáče, kdyby sis to přečetla všechno, tak bys sjistila, žes tu ráno fááááááááááááákt chyběla :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 15:10

Jo a Pipi ..to svetylko s Puáčkem bych brala,kdepak si na nej narazila? A toho pejska bych taky rada objednala malymu k vanocum,mam rada hracky co diteti neco daji a jeste k tomu krasne vypadaji,takze za to mi penez lito nebude :pankac:

Hel…mas chudacku honicku vid? A co kuchyn uz ji mas vyresenou? Tesim se na srazik u nas v Dinoparku :-) :pankac:

Cupi…na lidi se z vysoka :-) ,dneska se fakt nikomu nezadluzis,tak si to koukej uzit ,jo a Jonaska beres sebou? A ze moc zdravim Majdu a at se brzy uzdravi prdky :D

Mak…ty se taky rychle zotav at se muzeme co nejdriv srazit :pankac:

Jinak myslim na vsechny ,nemam udelany poznamky tak si prd pamatuju 8O

Vsem co maji zoubky velka gratulace :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 15:12

Lu,
vítám Tě zpátky doma… :-) :huban:
Koukám,že jste si to užili…to je bezva… :potlesk:
A Luky kliky nedělá,teda máš dobrého sportovce :pankac:

Ali,
ahoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 15:13

Lu ......to vis zes nam s Jenickem chybela :pankac: je videt ze se ti libilo tak to je fajn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 15:14

halv: je to jen takové do zásuvky, ale mě úpně stačí. Já po narození Martina měla prostě potřebu na něj v noci vidět, tak jsem ani nezhasínala a tak mi manžel pořídil tohle. A v poho při tom všichni spíme.
 http://www.fortel-katalog.cz/…rge/2018.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 15:16

Jo a malej vylozene kliky ne ,ale skoro jakoby lezl,strka nozky pod brisko a dosoupe se kam chce,ale primo lezeni to jeste neni…zas tak dobri nejsme :-)

Petis… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 15:16

Ali,
zadlužit se dneska můžeš myslím všem,když chceš :-) :-)
A že takových je… :-)
Určo si myslela zavděčit,že :wink: a nechte si toho Colomba :-P

Grehlo,
já Ti fakt neporadím :wink: …optala bych se normálka v lékárně,když si nejsi jistá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 15:19

Pipi…no to je krasny :D :D :D to chci taky :-( ,ja taky mela dlouho rozsvicenou lampicku ,zkusim to nekde pohledat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 15:20

Pet… :oops: :oops: :oops: ,uz to zase zacina …Colombo dorazil :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.7.07 15:24

Musim letet,vola me syn a nejak se vzteka :evil: zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 15:24

Ali,
ovšem s Colombem mi vlastně tuze lichotíte,páč to byl inteligentní pán…mám to chápat tak,že jsem taky taká :-) :-P
Na to,že jsem slepá jak krtek vidím dost :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital