Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
21.7.07 22:51

Leni: ja slysela, ze pes je od 6M a hrnec spis az od roku, tak ja nevim :)

Tiko: neni vubec za co, ale hlavni je, ze uz to fachá ! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
21.7.07 22:52

A zase řvu!!!! Děkuju holky,ale já mám pocit,že jsou to asi jenom moje děti,páč on tu nikdy není a nic si nenechá ujít…přesně vím,že by mi na to řekl,že má sedět sám u televize,protože bych šla s dětmi spát nebo má být mezi kamarády!!! Když jsem mu volala,že už nepříjdu že jedu s dětmi domů a zeptala jsem se kdy příjde tak mi řekl,co ti na to mám říct,takže je mi jasné že tam bude až do konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.7.07 22:54

Já tyhle pocity vzteku a podobně prožívala u Sáry a vždycky mi to přišlo pak druhý den vůči ní hrozně nefér…copak za to to dítě může :?: Ono se samo na svět nedralo… :roll:
Ale můj vztek,ikdyž jsem to chápala,to v danou chvíli nezmenšovalo :-)
Teď to snáším líp,vím,že přijde období,kdy Luky poroste a tak s kámoškama pokecám přes den a tak vůbec se snažím to nějak skloubit…ať si pokecám,ale přitom nezanedbám děcka :wink:
A co se drahouše týče,tak ten na pivo nechodí..chodíme spolu na zahrádku na pivisko přes den někdy nebo si doma dáme nějaký ten drink,takže v tom mám výhodu,ovšem on ten čas tráví zase sportem…takže není jeho volna,aby si půl dne někde neužil a nevyblbl se…někdy jsem ráda za něj,že si odpočine a někdy jsem vzteklá až na půdu :arrow: to je asi přirozené… :wink:
Hawk,domluvila jsem :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
21.7.07 22:55

Lišti hmm,tak to je celkem sobecký.U nás to spíš funguje tak že se pro tyhle případy domluvíme kdynby něco jestli půjdem oba nebo jen já.Ale je fakt že většinou jdem oba a já mám pak výčitky že ho držim doma.Takže člověk si nevbere,buď je doma sám nasraný nebo s nasraným manžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
21.7.07 22:57

Leni přesně,je to závist,ani v tom si nejsme rovni,jeho otcovství v ničem neomezilo!!!!!! Proč ho ani v nejmenším nenapadlo jít domů nebo nedej bože mi nabídnout,že ať tam zůstanu já,že se o děti postará!!!! Stejně bych jela domů,ale už to by člověku pomohlo!!!! :evil:

Peti představ si,že jsem na tom tak špatně,že mám defakto jenom jednu kamarádku!!!!! :cry: Ostatní jsou jen kámošky a ta jediná opravdová kamarádka moje duše,je teď podruhé těhotná,takže má své starosti..... :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
21.7.07 23:00

Peti Petr je od rána do večera v práci a u toho stihne pivo a trénink!!!!! :evil: kde jsme ale my????? Asi je zbytečný si stěžovat,prostě jaký si to uděláš takový to máš!!!!! :( a já jsem si to prostě udělala takhle špatně..... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
21.7.07 23:02

já to nedávám za vinu dětem!! Ani náhodou,prostě milují svojí mámu a chtějí být u ní!!! Asi je to ve finále vztek na Petra!.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
21.7.07 23:03

už jste raději utekly že???
Tak se nezlobte,už končím!!!! Slibuju!!!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
21.7.07 23:04

LIšti neběduj, já mám zase manžu zcela výmečně pryč a lidi si myslí že ho držím doma :-( prostě mají pocit že jsem semetrika, ale už jsem to vzdala a nikam ho neposílám, snad ho pak nechití bouřlivá druhá míza :pankac:
A vem si zase že Vás Petr velice dobře zabespečuje

Tak já si namazala bolavé zádíčka Alpou a pookřála :-) no jo tak to bych asi mněla tedy uklidit :pocitac: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
21.7.07 23:07

Helíku ale jsou věci,které ani peníze nevynahradí..... :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
21.7.07 23:07

No nic holky pro dnešek vás mám dost :lol: :wink: .
Já jsem jak miminko taky potřebuju alespoň 7-8 hodin spánku,tak odcházím.Tak tu ty chlapy jedny spropadený pěkně proberte a nenechejte na nich nitku suchou :pankac: :-) .

Hele taky jste tak zblblý,že na nás ostaní pořád myslíte i když tu nejste?Já teď zrovna jak jsem psala o tom spanku tak jsem přemýšlela kolik toho Štika dneska naspí.Držím jí pěsti ať si holka pořádně odpočne,už to taky potřebuje.A chudák Majda má blinkací potíže s celou rodinou,no snad už je jim líp.A MaK jestli už ten zánět opadl.A co asi dělá Lucci na dovči.A Radka jestli nemá potíže s vytrženou osmicí.
No vidíš Lišti nejseš na tom nejhůř,jen musíš být zrovna dnes doma s lidma který na tomhle světě miluješ nejvíc a oni ti to určitě jednou oplatí :srdce: .

Tak už vážně padáááááám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
21.7.07 23:08

Myšlienka vydatej slovenskej ženy: ...... ja som velmi rada, že mi manžela vybrali rodičia…
Pri pomyslení, že som si takého kokota našla sama, by ma jeblo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.7.07 23:10

Listi: presne tak..neni v tom vztek na deti, ze zacali plakat nebo byli nerv a nekdo si s nimi nevedel rady. Je to o tom, ze te v danou situaci manzel nepodrzel a kdyby z nej vypadla veta, tak ja pojedu, ty zustan, tak bys stejne jela, ale vedela bys ze te manza drzi, s tim,ze co ti odpovedel na to kdy prijde, to je uz vrchol sobesckosti. Promin, ze to tak pisu.
Ja s manzelem se take moc nevdidim, doma vic kamaradi s televizi anebo je radsi v hospode,ale mame take domluvene ze kdyz jdem oba, odejdeme take spolju (nebo vyjimecne ja), a take kdyz nekam jdeme, zeptam se ho v kolik hodla prijit. Navrhne cas a bud ho schvalim nebo ho trochu usmernim. Proste je to o domluve.

Hel: Dobre zabezpecuje.. myslim, ze ale LIsticce by bylo prednejsi, kdyby byl s ni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
Lištička7 píše:
Myšlienka vydatej slovenskej ženy: ...... ja som velmi rada, že mi manžela vybrali rodičia…
Pri pomyslení, že som si takého kokota našla sama, by ma jeblo!
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Doufám že takto nedopadnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211

Lišti,
já vím,že to nedáváš za vinu dětem…psala jsem o sobě…když se mi narodila Sárinka,tak jsem měla 21 let :! Byla jsem fakt dost mladá a když se ohlédnu,tak se sama divím,že jsem ukočírovala svou divokost :oops: A ikdyž jsem hodně chybovala,tak jsem ráda,že jsem poučená a…bla bla bla…zase v tom plácám,doteď mám v některých věcech kapku výčitky :( Ale to jsou niterní pocity… :wink:
Vztek na Petra chápu a je oprávněný…jenže :! :! Chlapům tohle musíš říct na rovinu…prostě musíš,jinak nic nepochopí…jako bys to neznala..a mám pocit,že tohle byste si měli vyříkat v klidu,říct,jak si to představuješ a nějak se domluvit :wink: Ještě není pozdě,ale musíš být neoblomná :wink:
Já si to vybojovala a to nepřeháním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital