Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
22.7.07 02:42

Zani, ja si jen overila je chvalit vazne nemuzu. Vzdycky to zkusim a pak to tak dopadne. Coz bylo ty predesle dny…
Uz se vazne bojim cokoliv psat!

Tak jo, pro dnesek to vazne balim a jdu chrapat :)
dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 08:44

Dobré ránko :-) ,
tady je opět pařák…
Doufám,že všem,co měli splín,už je líp… :!
Jdu zapnout pračku a obalit květoše,tak zatím papa :-)
Krásnou neděli ♥♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
22.7.07 08:44

cau kocky, tak sem tu :D ,
zehleni mam z krku, ze toho ale bylo. Tak jsme prtouskovnu na noc nacpali jidlem a pitim a usnula vpul 11, a vzbudila se na jidlo v 1, pul4, pul7 a ted s ni sla mama v pul 9 ven a zase spi v kocarku. Je fakt, ze doma mame dusno.
mama spala u nas v loznici aby videla jak se budi a proc a z hladu to neni, je to proste nejakej zvyk, ji v noci i ve dne po trech hdinach. Uvidim az zacnu davat tu mrkvicku.
listi, chlapi nejsou tolik empaticti a pokud jim rovnou nereknes jasne, co chces, tak jim to nedojde. misto, kdy prijdes, bych rekla, potesilo by me milacku, kdybys sel s nami taky domu.
Je to zvlastni, ja mam na hlidani mamku, ktera malou miluje a byla by tu denne, ale ja se od kuliskovny nechci hnout, protoze bych nebyla v klidu a premyslela bych co s ni dela a tak a sama se izoluju i kdyz je mi taky smutno. manza chodi rano v sest na trening a vraci se v pul osmy.
do toho pojede na dva tydny s tatou na adrenalin rybarskou dovolenou do svedska a norska a ja tu budu tvrdnout. taky je mi to lito, uz dva roky sem nebyla na rybach a to to miluju, ale prtouskovna je prednejsi a ted nejde vubec o me. Je fakt, ze to asi prehanim a za chvili mi pujde o zdravi dle doktorky, jak vsechno striktne dodrzuju. Ted je manza na chalupe a vola jak je mu smutno a ze je tam chladek, priroda, ze musime taky prtouskovne ukazat prirodu a rybnika ne ze to bude panelakovy betonovy dite. vim, ze ma velikou pravdu, ale mam silenej strach z tech klistat a neslapnu do travy a to sem dri vysedavala celej rok v trave u vody a bylo mi to fuk. Od tehu sem ale vystrasena, vsechno vidim dopredu co se muze stat, no des. Kamaradka ma osmnactiletyho syna, patnactiletou dceru a osmi mesicni holcicku a rikala, ze je jako prvorodicka po tricitce. ze se nepoznava, sili z bacilu, klistat, pere furt kocar, vyhyba se lidem a sili kdyz okolo bezi pes a cuchne ke kocarku. Taky rikala ze za mlada jako mamina to vubec neresila a ted se zcvokla. Rikala sem ji to s tim chlebem. Prej hosnedla v tehua volala do porodnice jestli to poskodi plod a vysmali se ji.
I odbornici tvrdi, ze to je jako by byla prvorodicka po takovy pauze. Tak me tesi, ze nejsem takovej psychous sama a vy to muzete posoudit, jelikoz jste tady zrale matky prvorodicky i mlade kocky prvorodicky.
Myslim, ze chlapi jsou od prirody sobci a trosku sebestredne bytustky, ale to my vime a s tim jsme si je brali. Taky mam spousty chyb viz treba me fobie a on me s nimi miluje a ja zse jeho s tou nespolehlivosti, mamankovstvim a tak. vsude je neco. hlavne ze ti nechodi za zenskejma, nechlasta denne a nebije deti. mam kamaradku, ktera ma dve deti, manzel je bil, oni se rozvedli a bydli v azylovem dome, ale on je prachatej a zaridil, ze je dostava dvakrat za mesic na vikend. pri posledni predavce deti ji zlomil ruku o dvere auta, deti se vraci z vikendu u taty vystresovane, nejedi, nemluvi, ale soud nic nezmeni. ona uz menila petkrat skoly, bydleni a vzdycky je ten hajzl najde a takhle cestuje po cele republice. tomu rikam, hruza a oproti tomu moje problemy jsou banalita.
nebo taky moji kadernice kamaradka ma holcicku, ta se narodila se srdecni vadou, kterou neodhalili a hned sla na operaci, ma strojek a ona nesmi do blizkosti mobilu, mikrovlnek a tak a dneska ma mobil kazdej. nemuzou s ni nikam mezi lidi, dsi se toho komu zazvoni mobil a tak, nomusi to byt sileny, co je proti tomu nae vojtova metoda a hypotonie svalu. kazdej den dekuju bohu ze je kuliskovna zdrava.
I kdybych rok nemela spat, nekdy sem na zhrouceni a nekdy si zase vzpomenu na tyhle kamaradky a rikam si jaky mam stesti, ze mam zdrave dite, hodneho manzela a mam kde bydlet. a nevadi mi najednou ani moje izolace, ani jeho kalby, treningy, prace a moje bezesny noci a to ze bydlime v krcalku.
to sem se zase rozpovidala co, omlouvam se, ale jste moje jediny holciny a uz vas znam pres roka je mi s vama fajn. Taky ted mam pomalu kamaradek. bud maji velke deti, nebo jsou svobodne a ta rec tam trosku vazne.
jeste ze mam Helika, je moc hodna, vzdy mi poradi i kdyz je trosku ostrejsi, ale to asi na me plati. Mam te rada Hel a dekuju. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 08:50

Stiko,
napsalas to hezky a pravdivě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 09:01

štiko: to co jsi napsala je svatá pravda. Jak se najednou ty naše problémy zdají banální co, když si vzpomeneš na ty, kteří opravdu trpí nebo mají problém, který se nedá řešit.

to jídlo: tak u nás změna přišla až tak po 14-ti dnech nastolení dokrmování. Přeci jenom jim to trochu trvá než si uvědomí, že se nemusí budit, páč hlad nemají. Proto vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 09:04

hlásim 20°C deštivo. V noci buřina jako ta Bůůůůůůůůů a jedinej kdo se bál byla maminka. :lol: Martínek se zbudil udělalo to bum bum bác on se otočil a jako by se nic nedělo a usnul. :? Tak po mě neni. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.7.07 09:39

Ahojky,

pipi ty se máš,tady je zas už 26°C a blbec svítí jak o život.No nic jdu uvařit a přitopit si tady :? .

A noční téma chlapy to by jsme tu popsaly stránek a stejně je nezměnily,ale jako vy ostatní jsem moc ráda že vás tady mám.Kamarádek mám spoustu,ale žádné jsem se tak nesvěřila jako vám.Já jsem takový uzavřený člověk,nerada si někoho poštím k sobě blízko,protože mám pak pocit že by to mohl proti mě zneužít.Ale té klávesnici to jde se svěřit.Takže nemít vás tu tak to všechno držím v sobě.

No jenže emimino není jen pro potěchu,ale hlavně je to žrout času.Takže já už fakt musím jít vařit.Leňa je s babičkou v kostele a já jsem chtěla mít všechno hotový než se vrátí,jenže zase mám volný čas na vás ,tak tady sama se sebou bojuju :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
22.7.07 11:06

Tak me zbiva jeste asi 10 stranek na docitani a uz me to neba, prze jsem spocena jak mys :evil:

Jo, ahojte devcatka moje milovany :-)

musim reagovat na Listicku a jeji vylev. Listi, rozumim ti, chapu, souhlasim :! Jak jsem psala, ze mame krizi, tak k tomu napisu jen to, ze muj „drahous“ je idiot a uz to s nim nedavam :cry: Bohuzel, je to tak, nevybrala jsem si pro rodinu zrovna idealniho partnera a vim, ze uz dlouho nevydrzim.
Vim, ze me nektera odsoudite-jsem mlada, blba,… ale ja bych do toho stejne sla znova, i presto, ze bych vedela, ze s Martinem nevydrzim :oops: :( Beztak uz ted jsem svobodna matka, na vsechno sama , a nemuzu si najit nikoho jinyho, protoze legalne (sakra, nemuzu si vzpomenout na to spravny slovo :oops: :D ) jsme porad spolu :evil:

Jezis, uz jsem vam zase rekla vic, nez jsem chtela…Omlouvam se za vylev, myslete si co chcete a klidne mi to napiste. I negativni nazory, budu fakt za ne rada :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
22.7.07 11:14

Sticko, souhlasim s tebou, ze oproti jinym jsou nase problemy banalni. Napsala jsi to moc hezky a pravdive.

Ale co jsem napsala ja, za tim si stojim. Nebudu se rozepisovat o Martinovi a jeho chovani, ale verte, ze uz se to neda dlouho vydrzet.
Ale na obranu-Nellinku miluje a v zivote by ji neublizil, to musim rict :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
22.7.07 11:20

matessko ,
to me mrzi, ze vam to neklape a jsi na vsechno sama.
Co teda ta tvoje tajna laska? :wink:
jinak musim uznat, ze tvuj manza dela nadherny deti, kdyz to vezmu objektivne a ne jako mama, tak nej holcicka je tvoje neli a nej chlapecek je luky, aspon podle me. :wink:
a ty jsi taky holka jako lusk, ty si muzes jeste mooooc vybirat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.7.07 11:26

Matess: jsem s tebou a rozhodně nevidim důvod proč tě odsuzovat nebo co. Blbý je, že jste to, že spolu nemůžete být, poznali až po narození Nelinky, ale to už takhle bývá. Ale když to tak vemu už kvůli ní to vaše partnersví stálo zato. A věřim tomu, že bys do toho šla znova, to je hold příroda. Stejně doufám, že ten tvůj chlap dostane rozum a všechno se urovná, ale když se vrátim k předešlým příspěvkům, tak je to blbost chlapa nepředěláš.

Jájínci jsou věční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
22.7.07 12:01

Ahojky

dočítám tři dny pozadu,tak to bude neaktuální,ale malá je protivná,jak zákon káže.Bych ji nejraději prodala

Zizi gratulace k zoubkům.My se furt culíme jen dásínkami

Cupi tak gratulka k rehabce,manžel byl na Bítově koncem června a minulý září jsem tam byla týden s ním.Kam dáš Cupouška?Jak starý mimča tam vlastně můžou?Že bysme příští rok jeli i s malou…Ale když on vlastně Mira chce zimní rehabku a malá bude mít 10m,tak to asi nee,že?No jako bys to měla všecko vědět :oops:

pet my máme Avent flaše se savičkami MAM,ona z těch origoš neuměla pít.A včera jsem musela kopit 2 nové flašky,bo jsme jí zapomněli do sterilizátoru dát vodu a dvě jak se dotýkaly,tak se seškvařila k sobě.Zbylý dvě dobrý.Tak jsem byla na nákupu…Tu šroubovací odMAM máme taky,ale občas nám to protíkalo závitama a to dno nefachčilo jak mělo(nevím proč),tak ji máme na čajík

Tak už jsem na str.1720 jupíí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 12:31

Matesko,
písnu Ti SZ.

Pipi,
chlapa nepředěláš,to je veliká pravda,ale … :idea: Nevěřím,že pokud ukážeš mantinely,jak a co,tak že to nebude respektovat,když na tom budeš skálopevně trvat…Pochopitelně záleží na nátuře chlapa…Já jen,že by si měla každá žena stát za svým a když chlapovi ukážeš,že tohle teda ne,tak si myslím,že dřív nebo později se naučí :wink: Každý chlap je svolný k něčemu jinému a je fakt,že u některých se můžeš snažit sebevíc a nehneš s ním… :roll: Nikdo se nemá nechat zneužívat a nechat si skákat po hlavě…ať se to týká pití,ženských,chování atd. atd. Pokud se nechce chlap domluvit na určitých pravidlech a tu ženu to trápí,tak ádios :-) Nebo já nevím…možná mluvím jen hlouposti…prostě je to o vzájemné domluvě a pokud chlap nechce a na ženské jen parazituje,tak to podle mě nemá smysl…ale jsou taky různé typy žen… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
22.7.07 12:50

Štičko tak jak je?Já se teda v noci vyspím,ale přes den,jak spí minimálně,tak mi tečou nervy,nevím,jak ji zabavit,ona kňourá a mrčí a mi to leze na nervy a je to dokola začarovaný.ještě že manža je často doma a pohraje si s ní nebo ji veme ven.Pak sednu k PC nebo TV a já se zklidním

Jo a jak psala Lenya-nekojený děti jsou taky krásný a zdravý-koukni na Kačku :D A neříkej,že není :twisted: :twisted:

MaK gratulace k zoubkům :D

Haha,jak jste psali,jak mimča spí,tak Štičko:
mezi 7-8 buzení ,kolem 10h spí tak 20-30min,
kolem 13h spí tak 30 min a po 16 h spí tak 45 min
Takže Evi-na rekord vypadáme my a večer malá v 99% usíná v náručí u flaše,většinou se do 1h vzbudí a dopije zbytek a chrundí tak do půl 4

Pipi já chci ten monitor používat tak max do roky,možná i míň,je to moc dlouho?My máme dvě desky,takže je propojím

Jsem na str 1727.Pokrok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
22.7.07 12:57

Holky, mě z vás vomejou :lol: Jeden den tady nejsem… a je tu dalších dvacet stránek 8O Tak já jdu na to…

Cupi , no docela mě rychlost těch zubů děsí… :roll:
jo a přesně tu knížku co sis objednala jsem včera objevila na MMB a uvažuju jestli ji mám objednat :wink:
Pet , my používáme od narození Aventky a jsem maximálně spokojená… všechno pasuje na všechno… už máme i hrníčky a nejdříve jsem začla dávat ty ucha na flašky (už si to chtěli držet) a teď se začínáme učit pít z toho hrníčku. Jo a ty variabilní dudlíky jak psala Cupi jsou super… my přes to pijem i tu naší mlíko-kaši :wink:
A myslím, že pokud budeš dávat jen čaj a dál budeš jako jídlo jen kojit, tak ti určitě nepřestane pít z prsa :wink:

Stiko , netrap se, každému občas ujedou nervy (taky nejsem vyjímkou :oops: ). A možná bych vážně zvážila tu kaši. Trápíš sebe a i Kuldu… to mrně se dobrovolně nebudí… Přece jen už jí není měsíc a myslím, že to zvládáte skvěle… a jestli začneš dávát příkrm o čtrnáct dní dříve nebo později… je úplně jedno :wink:
Jo a Bebu Ha máme taky… měli jsme jedničku a teď přecházíme na dvojku… ale mezitím ještě dávám Nutrilon… je to asi všechno na jedno brdo.
Pipi , postýlky už podložené dlouho nemáme a monitory dechu taky nepoužíváme :oops: Podložení postýlky mi přijde zcela zcestné, protože kluci se točí dokola… a zpravidla jsou v noci opačně… a to by spali s hlavou z kopce :roll:
Lišti , neblbni! Na dovolenou jeď. Rozumím tvému splínu, protože jsem tady věčně taky sama s dvouma řvounama… ale je potřeba zapojit manžu když to jde… jsou to taky jeho děti, ne? Koukám, že holky ti už napsaly něco obdobného :wink: Jen bych si možná ještě s manžou zkusila promluvit… chlapi jsou někdy natvrdlí a třeba vůbec netuší jak moc tě to trápí… a potřebuje jen nakoupnout.
Já teda nevím jestli to mám napsat :oops: ale je fakt že tady manžu jenom chválím :oops: tak to když tak nečtěte :wink: Manža od porodu přišel z práce pozdě jen pár dní… asi by se to dalo spočítat na prstech jedné ruky… a jinak úderem čtvrté odchází… (práce se nepos..e :wink: ) a utíká za námi (doma je tak do čtvrt hodinky). Občas sice musí na pár dní na služebku, ale pokud může, čas tráví s námi a pivčo si dává doma :lol:
Jeje, Pet … no počty vašich příspěvků radši nekomentuju :lol: :lol: když uvážím, že já jsem tady byla už v době kdy jsme se snažili o mimčo… a Zanet ještě dřív… (chodily jsme na společnou diskusi) :lol: :lol: :lol: Jste prostě naše rekordmanky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí