Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1660
21.7.07 22:23

štiko: tak to já s Martinem spim, když je manžel v noci v práci. A nějak vůbec nemám strach, že se něco stane. On spí u mě v posteli a já v manželový. Je fakt, že to jsou noce, kdy je nejklidnější.
Nedávno jsem potkali spolužačku manžela a ta říkala, že s nima dcera spala do svých 4 let a že byli tak navyklí, že s ní chodili spát v osm 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
21.7.07 22:25

No o půl osmé mi volala sesstřenka že malý je hysterický tak ať raději přijedu,takže jsem na svatbu odjížděla o půl šesté, o půl osmé jsem vezla kuchařku na pohotovost,páč si ušmrdla kousek prstu a nebyl tam řidíč a pak jsem jela jakože uklidnit malého a Anetka se rozbvrečela že chce jet domů..... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
21.7.07 22:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
21.7.07 22:28

Tak jsem je zbalila a cestou domů jsem strašně probrečela,bylo mi to líto,že si nemůžu ani na chvilku odpočinout od dětí…bylo to tak prima být mezi lidmi…ostatní nemají problém někam jít jen já si to prostě musím vyžrat…je mi tu smutno,jsem pořád sama doma jen s dětmi…a manžel je tam a náramně si užívá-----na mně je toho prostě už nějak moc a tohle mě dodělalo…jsem se rozhodla že nepojedu ani příští týden na dovolenou… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
21.7.07 22:30

Liško: neblázni, to přeci musíš vyrazit. Tam si snad oddychneš přinejmenšim od domácích stereotipů a tak. A nebuď smutná, vždyť ty tvoji drobečkové ti to všechno vynahradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.7.07 22:32

Lišti,
chápu :( Ale já jsem taky věčně sama doma…jako spousta holek tady..nesmutni,Peťka povyroste a zase bude trochu volněji :wink: Vím,že to člověku chybí,ten kontakt a odreagování se,ale zase na druhou stranu,máme ty naše prďolky a za to žádná pařba (ani ta sebelepší) nestojí…Tak se usměj,kočko naše :-P :srdce:
Ale je blbé,že manža nejel domů s Tebou…to bych asi byla naštvaná… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.7.07 22:33

Pipino,
dík…nad tím jsem přemýšlela… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
21.7.07 22:34

když jsem jela domů,tak jsem zkoušela volat mamce jestli by nepřijela,že jsme to mohli ještě zkusit když budou spinkat doma a ona tam má kamarádky a že nejde,že jsem si měla říct dříve.....když bych jela na Slovensko tak by mi bylo zase líto,že si s nimi nemůže večer sednout,protože není nikdo kdo by mi byl u dětí a pak bych to zase ořvala,že jsem s nimi zavřená.....jako o křtinách,já jsem s nikým vůbec nepopovídala…pořád jsem něco chystala nebo byla s dětma… já prostě nemám nkoho kdo by mi pomohl!!!! :-(
Holky nezlobte se na mne,že tu brečím kvůli hovadinám!!!!!!!!! Ale oni i hovadiny udělají člověku radost nebo smutek… :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.7.07 22:38

Listicko: ani nevis, jak mi mluvis z duse.
Krome nedavne vecere a asi hodine v hospudce jsem take nebyla nikde ani nepamatuji.
Dneska po te grilovacce jsme jeli zrovna kolem nejake rozjete zabavky.. lavicky, cepovane pivko, podium, nejaka hudba - uplne to na mne dýchlo, ze jsem si posteskla, ze bych nekam tak strasne sla az bych brecela.
Manzel mi na to odvetil, ze tak at dam malou k nasim (jenze to je slozitejsi ted v lete, protoze travi noce na chate a tam si pro ni proste jezdit nemuzu a navic ted moc nemivame auto a celou noc bych ji tam proste nenechala.. ).
jenze to se rika tomu kdo dneska odkracel do hospody a minuly tyden byl na pet dnu na panske jizde..
proste chlap neustale ODPOCIVA, POTREBUJE SE ODREAGOVAT, POTREBUJE VYPNOUT, POTREBUJE SE VYVENTILOVAT!!! ALE KUA CO MY ZENSKE???
Jenze z druhe strany vim, ze kdyby hlidal manzel doma a ja sla, ze bych se tak nebavila, protoze bych porad premyslela, zda to zvlada apod. Jeste s ni nikdy nebyl sam. (krome jednou jedne hodiny, kdy jsem sla cvicit).

Pipi: Tak super, aspon si mi to rozsekla.. Ja si na toho pejska sahala tady u nas v obchode a vsichni po mne cuceli, bo sem to samozrejme nechala mluvit :) ALe je cca o necelyhc 400 drazsi.. Ja to nejdriv mela namyslene, ze pejska k sesti mesicum, hrnec k vanocum.. ale vidim to, ze to posunu na Terezcin svatek, bo tedka vazne nemam (sem si zaridila z pulky ten kumbal) a to to jeste nemam cele hotove.

PET: NO ja si dala jogurt, ale zrejme to nekonci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
21.7.07 22:40

Já vím že jsem pitomá,že kvůli tomu brečím,ale já se strašně těšila mezi lidi!!!! Měla jsem kvůli tomu všemu honičku a ve finále jsem vypila džus,snědla za celý den jeden chlebíček,prohodila pár slov s holkama a mohlka jsem jet domů..... asi jsem sobec,ale kdyby tam Petr nezůstal tak by to tak nebolelo!!! On si náramně užívá,je u všeho,všude,užívá si a já pořád sedím doma.....
Než jsem šla na svatbu tak mi sestřenka uklazovala video z křtin a já už jsem měla slzy na krajíčku,jak se tam bavili a já u toho zase nebyla,jako pokaždé…
Já vím jsem blbá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.7.07 22:44

Nejsi blbá, Lišti :! :!
To vůbec ne!!!
Potřebuješ vypnout a vůbec vše,co jsi tady popsala…Tak si pozvi nějakou kámošku k sobě večer na vínko…můžete vykládat a sedět v klídku bez dětí a ať hlídá manža,pokud se nechceš vzdálit…co,to by nešlo??
A nejsi sobec,že Ti vadí,že tam manža zůstal…jak jsem psala výš,měl jet s Tebou…prostě jsou to i jeho děti snad ne :?: Sakra :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.7.07 22:44

Listicko: blba nejsi.
Mama mela pred cca tremi tydny tu narozeninovou oslavu.. a ja u toho take nebyla. Dokonce ani na mne nezbyla vecere, protoze jsem neustale behala prebalovat malou, protoze tam bylo silene moc lidi,t ak mala rvala, rpotoze proste nesnasi moc lidi, co na ni kouka.. takze ji v jednom kuse utesovala nekde mimo deni, nakonec jsem koupala, jeste uspavala (kvuli hnlucne hudbe) dele nez obvykle.
NO a az se vratila do deni, tak uz lidi se kterymi jsem i chetla pokecat jeli domu (napr tehotna zena meho bratranka, sesternky… ).
A kdyz mi predevcirem mama ukazovala fotky, zjistial jsem ze nejsem ani na jedine.. :(
Take men to zamrzelo :(
Ale to je udel, se kterym se ma pocitat.
Ale mas recht, ze je jasne, ze by manza mel jet s tebou.. protoze to pak ne zamrzi , ale nasere mnohem vic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
21.7.07 22:45

Dobry vecer,
tak jen v rychlosti:
u nas se takynespi, Ivca spala od sedmi do cca pul desate a ted se chce hrozne moc s nama bavit „no kdyz jsem vas nechala rodicove dojit si na hezkou veceri na zahradku a dokonce jsem to cele prospala, tak se ted nedivte, ze zase ted chci, abyste se mi venovali, takze mi hezky reknete jak jste si pochutnali a delejte srandu“ nezlobim se , ale uz bych si sla taky lehnout.

Jeje prosimte, moc moc dekuju za Tvoji snahu,. Ale nebudes verit tomu, ze sjem to jeste jednou ted vecer zkusila, a na jednou se normalne obejvila uvodni stranka, a to jsem psala porad to stejne, tak to je nad moje chapani, ale jsem rada, ze mi to uz funguje. Presto diky.

Listi . neplac, chapu, ze to nastve, ale zase to vem z druhe strany, je hezke, ze deti bez Tebe dlouho nevydrzi, pozitivni je, ze umi rozlisovat, kdo je jejich a kdo ne. Vyrazite si jeste spolecne na spousty svadeb a urcite si je moc uzijete a jako cela rodinka. A urcite nic, co Te rozplace neni kravina, protoze to je pro kazdeho moc dulezita vec. Znam to,ze pokud je plactiva nalada, rozplace pak cloveka cokoliv a ostatni to samosebou nechapou, ale ono mozna je dobre se nekdy vyplakat, pak si taky srovnas spousty veci v halve .

Tika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.7.07 22:45

Jak pise PET, jsou to i jeho deti!
A deti nejsou proste porad jen RADOST, ale predevsim starost a odpovednost! A tu by mel manzel mit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
21.7.07 22:47

Lišti víš co já ti nebudu říkat,že to musíš vydržet,já ti řeknu-VYBREČ SE.I to totiž pomáhá a někdy je to lepší než to všechno v sobě držet.Já jsem takhel na nervy 3× do týdne.Manža chodí večer od 6 do 9 na pivo skoro denně a já tu musím tvrdnout s holkama a navíc je to doba kdy je Lůca protivná a Lenku musím uložit.Kolikrát když přijde tak na něj spustí,ale není to vztek že nikam nemůžu,je to závist že on může.

Pipi malej si už s tím psem pohraje jo? Já jsem se ho chystala koupit až na vánoce,tak nebude to potom pozdě?

Ležení jsem asi před 14 dny srovnala,protože jak se už hodně mele tak taky klouzala dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí