Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
21.7.07 10:29

asi budu muset vyhledat uz nejakou pomoc, od zacatku bojuju s poporodnim blues, protoze to tehu bylo sileny a dost me to vycerpalo. furt se tomu ale branim a myslim ze to zvladnu, ale mama rikala ze to je signal toho ze sem uz na pokraji sil a mam vic myslet na sebe nez na dite, ze 100 procentni matka stejne nikdy nebudu a zadna takova neni.
Hlavne tady pod oknama je herna a rvou tu tak 4X za noc ozralove, coz te vzbudi taky krom kuldy. spala sem leta se spuntama, ale ted kvuli maly to nejde a v tom horku musim mit aspon otevrenou ventilacku.
mamu vzbudili dneska ctyrikrat, prej vyslechla takovejch vozralejch hovoru, prej se divi ze tu muzeme bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.7.07 10:29

Jinak holky, co resite lahvicky - ta od MAM je opravdu skvela… Kdyz byly Anicce asi tri tydny, zdalo se dr. ze malo pribira a chtela, at ji prikrmuju a ja sem se sekla, ze to teda ne, mleka mam dost :arrow: tak jsem odstrikavala a davala po lzickach… To ale male neslo - chtela jakoby sat a lzicku jazyckem vystrkovala. No nic, tak sme sahli po flasce. Nejdriv jsme zkouseli od Canpol (ma takovy kulaty dudlik, ale to nam taky neslo) a pak jsem koupila tu od MAM (poradila mi ji jedna maminka v drogerce, kdyz videla, jak bezradne stojim u tech lahvicek) :arrow: tady ta flaska ma takovy siroky placaty dudlik a mala se knemu pricucla a hezky sala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.7.07 10:30

to sou zase vylevy, omlouvam se, nekam si zalezu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.7.07 10:47

No, s tim buzenim je to fakt na palicu, to se ti vubec nedivim, ze si na pokraji sil… ja mela noc takhle rozkouskovanou snad jenom trikrat a to uz mi tekly nervy, ze jsem myslela, ze toho maleho cervicka zaslapnu :oops: . A nikam neloz, pekne vsechno vyventiluj. Je mi fakt lito, ze mas takove trapeni :cry: Premyslim, jak bych ti mohla pomoct… Snad se upni k myslence, ze to bude lepsi a ono bude, to mi ver!!!
Jak jsem psala u teca lahvicek… ja uz myslela, ze budu muset prestat kojit (mleka jsem mela more a mal nechtela prso). Chtela jsem kojit co nejdyl, na kojeni sem se tesila a zazila jsem kvuli kojeni strsane stresy (a jeste zazivam), ze to by clovek neveril 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.7.07 10:58

Sticko a kdyz tam mas mamku, nemuzes ji treba s Kuldou poslat na prochajdu, ze by sis troch dachla? Holka, ty potrebujes spanek jako sul!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.7.07 10:59

Uu, Stikoune !!! Ty uz jsi vazne nekam zalezla :cry: :arrow: Doufam, ze do postele! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.7.07 11:02

A jak jsem jiz vecer predeslala… tady je dukaz, ze se tu klidne zabavim i sama se sebou a vubec mi nevadi, ze se mnou NIKDO (ani Sticka) nemluvi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.7.07 11:06

A kdyz tu teda Stika neni, tak ti muzu Jeje podekovat za prani dlouhe noci, bo tvoje prani se vyplnilo a Anja nevstavala asi ve 4, jak byva jejim zvykem, ale az v pul 7 a pak chrnela zas az do deviti… No, vazne, to tu nemuzu pred tou rybou zubatou ani vyslovit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.7.07 11:12

Ahojte :-) ,
tady byla v noci taková smršť blesků,že jsem měla pocit,že mi někdo svítí baterkou do oken 8O Neuvěřitelné…krásné a přitom tak hrůzostrašné.. :wink:

Štičko,
holka.. :(
Hodně jsem se teď rozepsala,ale smazala jsem to celé,páč tady nechci řešit až tak intimní a bolestivé (s mým tátou) věci,které jsem tu napsala..a smazala…Ale jedno vím jistě,tohle všechno je jen přechodná doba a věř,že bude líp :idea: Ajka Ti to napsala dobře,upni se k té myšlence a opakuj si to pořád dokola..a uvidíš,ikdyby to tak nebylo,tak tomu uvěříš a bude líp.100× omýlaná lež se stane pravdou :wink: Víš,jak to myslím… :wink:
Nevyspání je svým způsobem mučení :arrow: a to jako fakt,takže Ty potřebuješ hlavně to a ne jednou :idea: A ten pocit rozdvojenosti nemáš sama,ty výčitky a podobně :arrow: 90% žen je na tom stejně :! Možná si chtěla být v těch 10%,ale ty pro to mají třeba lepší podmínky,tak nezoufej,nejsi špatná proto,že vyjedeš!!!To by skoro nebylo dobré mámy :( A Tvá mamča má svatou pravdu :arrow: 100% máma není žádná :!
A s tím kojením :arrow: Štičko ,jde o týden…tohle fakt není třeba tak striktně dodržet… :wink: Tabulky nemají vždycky pravdu a třeba to fakt pomůže a bude líp Kulda spinkat,tak směle do toho,do toho :! Ten týden je tak zanedbatelný… :pankac:

Leni,
děkuju za Lukajse :srdce:
Je to rozumbrada…nebo se tak aspoň snaží tvářit :-P
A s tím naštváním ohledně rukávků :arrow: no já Ti byla čéče z toho celá hotová.. :( Fakt jsem se lekla,že ses naštvala,tak jsem ráda,že se to vyjasnilo :potlesk:
Výčitky jsem měla,to teda jo… :roll:

Ajko
a teď normálně kojíš nebo krmíš pořád mlíčkem z lahvičky nebo jak :?: Pokud Ti teda nevadí,že se ptám :oops:

Jinak všem přeju krásný víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.7.07 11:14

No, nebojte, dlouho vas tu otravovat nebudu… odpo jedeme k nasim, tak se jdu balit. Vratime se zitra vecer, tak sem juknu, jak se dari u Stikousu - budu na vas celou dobu myslet, zlaticka :huban: :D

Pa pa A+A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
21.7.07 11:23

štiko: holka kurňa já to nechápu. Nechtěla jsem to psát, ale je mi tě líto a té Vaší Kulíškovny taky. Kurňa co si tim plnym kojenim dokazuješ. Já vim, že to všude „píšou“, že se má plně kojit do 6. měsíce. Ale proč za každou cenu. Proboha pokud jsi na pokraji sil a malá je stále vzhůru, tak jí vyzkoušej na noc dát nutrilon. To přeci neznamená, že jí poznamenáš na celý život nebo že jsi špatná máma. Já to zkusila a mám v noci veget. Martin si navyk a kojim normoš, jen na noc dám ještě ten nutráč a jsme konečně oba spokojený. Já se vyspim a Martin je naprostý pohodář. A to bys koukala, jak najednou nervy povolí.

Holka já nejsem na tebe zlá, jen si myslim, že by se vám oboum hodně ulevilo. A z toho vybuchnutí si nic nedělej. Já už taky trochu bacala. Žádný efekt akorát se mi trochu ulevilo. A nebeč kvůli tomu. Kulíškovna si to pamatovat nebude.

Jo a ještě se zeptám, jak to s tim nočnim buzenim děláš? Já třeba na něj vůbec nemluvim, nerozsvěcuju, jen přiložim k prsu a čekám až se pustí. On se nestačí probudít a tudíž hned zabere. Mám v zásuvce takový malinký světýlko s Méďou Pů (to by Hlav koukala :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.7.07 11:25

holky dekuju moc, ja nespim, delam polivku nez bude hic, mame tu furt 28 stupnu a to sem vetrala celou noc. zkusim ji dat dneska trosku vody a kasi na noc a uvidime. mama je venku s ni uz od sesti, jako bejvam vzdycky ja, jen prijela na kojeni a kulda celou dobu spi potvorajzna :twisted: .
ja uz sem tak pretazena ze nusnu a navic nad nama vrtaj. :huban: jste fakt moc hodny, ze to se mnou resite a podporujete me, uz nevim co s ni.
segra je skorosamanka a rikala, ze mame spodni prameny pod postylkou a to ji rusi, ze mam dat pod matraci rovnostrannej kriz, ja to snad nakonec udelam :lol: :lol: , namaluju ho a bude.
je to deny tady cist jak vam ty deti spinkaj, me spi docela pres den v kocarku a jinak noc je horor. Kazdou druho hodku je vzhuru a na 6× uspavam, vzdycky usne a za deset minut rev, vcera sem tam ja byla trikrat a mama dvakrat a nakonec jsme ji vzaly k telce, pres to ze se snazim to odbourat a koukaly jsme na 13 komnatu zagorku a krause a usnula na kline.
Nechci ji ale furt vystavovat tomu hluku a tv zareni, ale uz fakt nevim.
homeopatka rikala ze se nemam divit ze v noci nespi, kdyz ja cely tehu noci prochodila kvuli krecim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
21.7.07 11:26

Jo Peti , tak nez zmiznu, este tobe odpovim: Ja byla dost neoblomna (a taky jsem pri tom zazila hodne ambivalentnich pocitu), a le proste jsem si rekla - hernajs, to by tak hralo, ja mam mleka jak dojna krava a nakonec skoncime na UM?! To odstrikavani bylo taky dost silene - ja nedelala cele dny nic jineho - bych s takovou asi taky skoncila v Kromerizi. Proste sem si rekla, ze to tak nejde a kojime, kojime s problemy, ale KOJIME :lol:

Sorry, ze je to takove zmatene, ale ja uz su duchem na ceste… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
21.7.07 11:31

Štiko: ještě k tomu spaní. Čoveče jestli ti tolik spí přez den, tak se ani nedivim, že jí to v noci moc nejde. Máte už ve dne nějaký režim? Já třeba po třetí hoďce ani nechodim kočárkovat, protože Martin by spal a pak v noci ne. Tak jsme doma a na zehradě a on prostě nespí no a spí v noci. Třeba to je taky tim, jak hodně spí přez den. Pokud bych to brala podle knih, tak teď už by tolik ve dne spát neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.7.07 11:45

pipi, sem volala mame a od deviti spi a pred tim od sesti do pul devyty, mrsina :lol: . No asi ma prehozenej rezim, budu se muset naucit usnout ve dne kdyz spi ona a ne tady sedet u kompu, ale v tom vedru to nejde a vzbudi me kazdy bouchnuti dverma u vytahu a deti pod oknem :( . Ja na spani potrebuju tmu a ticho, kdybych mohla mit ty spunty sakra.
to se rekne nenech ji spat, ona usne i na hraci dece, pres den po kojeni je tak hodku a pul vzhuru a pak hodku spi. A pravidele usina kolem pul sesty, sesty vecer na hodinu a to se ji pak v pul osmy uz asi nechce, ja fakt nevim :pocitac: :pocitac: :pocitac: .
Zase to doma prd udelam, vnoci nemuzu uklizet kvuli manzovi, spi v obyvaku, pri prvnim kojeni cca ve dvanact zdrha z loznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí