Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
20.7.07 22:45

Aliku ,
myslíš ty kouzelné hrnekčy od Aventu??Tohle :arrow: http://www.babywelt.cz/…zadly-magic/
Luky mi bude asi chvíli flaštičku (lahvičku,hrneček) odmítat,ale naučí se…já ale zároveň chci dál kojit,tak nechci,aby se mi odnaučil sát z prska :wink: To by mě ukrutně mrzelo :( Taky jsem přemýšlela,jestli už nezvolit něco už pro „pokročilé“..ikdyž jsme amatéři :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.7.07 22:49

Ježiš,já to mastím ty dotazy :oops:
Prostě chci takové pitítko,ze kterého se napije jako z prsa..ať nám to nenadělá problém v kojení… :?
A všechny ty lahvinky jsou rozkošné :potlesk:
Děkuju za trpělivost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
20.7.07 22:50

Pěkný večer :-)
Justí už taky spí, takže můžu k vám

Jeje - ještě jednou díky za zaheslování stránek, já se tam dostanu v pohodě :)

Jani - díky za SZ, jak jsem už psala, ručičky líbám :D :D

jídelní židlička - já kupovala před rokem neteřince k narození Bambi a brácha jsou s ní prý moc spokojení. Ale my budeme mít obyč dřevěnou - poděděnou, jinak bych kupovala tu Bambi. :wink:

lahvička - já mám bebe jou. Ale vodu dávám ze lžičky. Tedy dávala jsem doma až do dneška. Ven jsem si vodu vzala v lahvičce, ale taky lžičku. Dávála jsem venku Justínce vodu po lžičkách. Když ji už nechtěla, našroubovala jsem tam zpátky dudlík :arrow: a dala lahvičku Justí na hraní. No a ona hned dudík do pusinky a pustila se do pití jak divá. Tak si mohla ten zbytek za odměnu dopít. A moc se s tím tedy nepárala, šikulka moje. :huban: :srdce: A já jsem vypadala asi takto 8O 8O 8O 8O

Začíná mě bolet v krku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
20.7.07 22:53

Pet jojo, myslím přesně ten hrneček. A k těm hrnečkům taky prodávají dvě násosky, jednu s menším průtokem (pro kojený děti) a jednu s větším průtokem.
Lucinka teda odmítá hrneček i lahvičku, nechala jsem jí jedno dopoledne s mámou a myslela jsem, že jí jednou nakrmí a slečinka byla radši o hladu, než aby pila z lahve. Pak jsem to doma ještě zkoušela s jiným dudlíkem, s hrnečkem a pije prostě jen z prsa. Zkusím to zas ještě někdy, třeba se to změní, ale chci kojit ještě třeba do roka, ale někdy by se mi hodilo, aby mi jí mohl pohlídat někdo jiný. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.7.07 22:55

tak devcatka ja jdu do hajan, boli me lebzna, jeste musim cekat sms od tatky jak dorazil, jede se tam strasne dlouho, je to az u nemeckych hranic na severu, tak dobrou kocenky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
20.7.07 22:58

tak tady se se mnou nikdo nebavi :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
20.7.07 23:01

holky chtela jsem se vas zeptat ohrivate prikrmy mrnouskum :?:
my jsme zatim na UM a to nikdy neohrivame, v porodnici nam rekli ze pokojova teplota je ok.
Tak ted mam trosku obavy, jestli budem ohrivat zeleninku jestli nam to bude papat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211

Štiko,
teda..dneska už jdeš jo??To koukám 8O
Kam to vlastně Dejvid jel :wink: :nevim: :?:
A hezky se vyspinkej :-)

Holky,
děkuju moc za tipy..asi půjdu do toho kouzelného hrnečku,ale láká mě i ta s tím šroubovacím dnem…zítra to rozseknu a uvidíme.. :wink:

Aliku,
no jo no…taky mám takového prsního závisláčka…jede mu jen to prsíčko,ale ono je to tak hezké :srdce: Ale už ho pomalu,pomaloučku chci učit na čajíček ,tak uvidíme,jak to budeme zvládat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665

Jani neplakej. Muj přítel ale zrovna taky dělá béééé, se mnou se tady nikdo nebaví. Tak nevím, co dřív. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
20.7.07 23:03

aliku tak ten muj je v pracovne…a pracuje…;

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.7.07 23:05

Já se bavím se všema… :-P
Jani ,
kde se s Tebou nikdo nebaví??Tady nebo doma??
Aliku,
cože dělá Tvůj přítel :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
20.7.07 23:09

Ten můj tam asi taky za chvíl uraženě odkráčí. Prej se s ním nebavím a pořád tu něco píšu a miminko se s ním taky nebaví, protože spinká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
20.7.07 23:11

Pet Já nevím jestli to tady můžu ventilovat :lol:
On je profesionální sportovec. A kromě toho ještě dělá do informačních systémů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
20.7.07 23:14

Tak pozor, jediná, s kým se tady nikdo nebaví, jsem prosím pěkně já. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.7.07 23:16

Peti , chces neco videt?
http://www.babybaby.cz/…aby-2-1.html
Je to to same? Nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek