Poradna duly
Jana Čurdová
Lišti moc díky za SZ, jen co budu mít chvilku, tak to zkusím. To jsem teda zvědavá, jestli mi to půjde
Ta židlička Safír je taky moc hezká ![]()
Tý jo, ta židlička je fakt dobrá a o hodně levnější než to Neonato
Tak to je paráda, i ty barvy jsou moc hezký
Hmmmm, to je u mě vážný kandidát ![]()
Tak jsem se málem přizabila když jsem sama sundávala židličku z úložného prostoru!!!!
Mám jí po Anetce a je fakticky strašně stabilní,Anetka když pak do ní lezla sama tak si stoupla na tu spojovací část a v pohodě si vylezla a nikdy se židlička ani nezakymácela,prostě byla úplně super!!!! Stoleček je pohyblivý,sedačka se dá naklonit do třech poloh,může v ní ležet i děťatko co ještě samo nesedí,kdyby mi v něm nezačal malej řvát,páč si na sebe vylil Anetčino pití tak bych Vám to názorně ukázala!!!
Pak se dá ještě sedačka posunovat nahoru a dolů,je na kolečkách,které se dají zabrzdit…
Listicko a nazev to nejaky ma??
a jak je to vysoke, kdyz to stoji???
Lišti, vypadá taky dobře, co je to zač
Nenarazila jsem na nic takovýho, nebo jsem to přehlídla. ![]()
Sakra, proc ste sem davali ty odkazy hracek.. mam chut utracet a kopuit terce neco noveho ale nemam na to ![]()
Lišti neni to Cam?Takovou podobnou od Cam má švagrová a taky si ji moc chválí.Synovec po ní lezl taky sám a to vážil ve 2 letech 20kg,já jsem vždycky šílela že se převrátí,ale ona byla naprosto klidná.Ale kolik stála se mě neptejte,kupovala ji před 3 lety a už jetou.
Jeje taky na to nemam
, ale Aninka bude mit svatecek a tak obhlizim, co bych tak babickam naznacila, ze nutne potrebujem ![]()
Holky je od Camu,ale už se nevyrábí,i když to moc nechápu,protože ty jejich nové verze mi příjdou takové vratké…
před třemi a půl lety mě stála 3.590,– Kč
Výška od země po ty boční opěrky je 77 cm
když je stoleček se sedačkou v nejnižší poloze tak je výška stolečku od země 60 cm
když je v nejvyšší poloze tak je výška 86 cm…
Aji , ty hračky na té Elince jsou super, že? Mně se ta knížka taky moc líbí. Taky budu muset asi něco pořídit.
Si představte, jak je to s tou mojí rehabilitací v těch Krkonoších. Po tu dobu budu mít navíc ještě plnej plat, protože se to bere jako služební činnost. A kdybyste viděli, jak jsou ty lidi nepřejícní. Já jsem jen chtěla jet do té vojenské zotavovny, protože jak jsem říkala, je to moje srdeční záležitost a šéf mi říká, ať si zkusím požádat o poukaz, protože jinak se tam prostě jet nedá - ten jsem dostala. Takže jsem to nemyslela nějak vyčůraně. A personalisti hned říkali - no jsme zjišťovali, jestli na to vůbec máte nárok,ale máte, takže na tom ještě vyděláte, co? …no do pr…e, roky tam makám jak barevná od rána do noci, nikdy jsem na rehábce nebyla a teď by mi za to někteří nejraději oči vyškrábali. Ale šéfik říkal: to neřeš, ať závistí puknou.
Takže já mám od 20. 7. do 27. 8. dovolenou, pak 14 dní tu rehábku a do konce září zbytek dovolené, takže skoro 2 měsíce budu mít plat, to je super, já su tak ščastná.
Olši , mně včera došla ta židlička Bambi, dneska ji dáme do kupy, ale ten design je krásnej, světlunce zelená s medvídkama.
Já jsem zase chtěla, aby ta židlička byla i skladná, protože cestujeme, a to se hodí.
Cupi , na lidi se vyprdni a pořádně si to tam užij!!! Někteří lidi jsou v tomhle fakt strašní
Ještě bych jim z toho pobytu poslala nějaké fotky
![]()
Ježiši, tady se zvedá vítr a něco se sem žene…
to bude zas buřina
já to tak nemám ráda ![]()