Poradna duly
Jana Čurdová
No já nevim, bylo by to s kšírama dobrý, ale na těch obrázkách nikde nejsou.
Aliku, zkusím pohledat, a kdžtak ti písnu SZ s odkazem jo? Ale možná su řepa a blbě si to pamatuju, tak se na mě kdyžtak nezlob. To víš, kojení je sviňa.
![]()
Tak jsem uložila děťátka
a naložila masíčko na zítřejší grilovačku ![]()
Holky,
moc moc moc Vás prosím o radu
jaké používáte flaštičky na pití ![]()
Asi Lukymu co nevidět začnu dávat pít čajíček a teď je toliko nových flaštiček a já si nevím rady ![]()
Vy co máte to šroubovací dno?Co to je a proč se to šroubuje
Je dobrá??
Která je nejlepší ![]()
Jsem mamlas,je jedno,kolik bude stát,jen mi , prosím , dejte nějaký dobrý tip
Prosím,prosím ![]()
Jo a Štičko ,
Ty ses tu minule ptala
já taky utrácím jak divá ![]()
Jo a v pondělí mi (předpokládám) přijde to sedátko do vany
Se těším
Jsem zvědavá,jak bude Luky reagovat na koupačku v novém stylu…vyzkoušíme,uvidíme ![]()
tak
ditko spi uz asi hodku a doufam, ze az do rana.
holky ja taky myslela, ze ty zidlicky drevene maji ksiry
![]()
to sem taky zvedava na to sedatko Pet
uz se mi zase vzbudila ja se picnu ![]()
Pet , tady mas odkaz na flasku, kterou mam ja s Pipinou:
http://www.lekarna.cz/…-pc-m669927/
(my teda zatim pouzivame tu mensi, ale doctes se tam o tom sroubovacim dnu)
Pet , já mám Avent a jsem moc spokojená. Vršk z lahviček pasují pak i na ty hrníčky a opačně, takže se všechno dá kombinovat. A mají i dudlík na lahvičku, kde se dá nastavit, jakej to má mít průtok. Jsem to zrovna dneska objednala a i lahvičku 260 ml. Objednala jsem to na www.koldeska.cz
Cupi,
hodíš mi sem,prosím,odkaz,kde jsi to objednávala
Kujů ![]()
Mrknu se na to..
Ajko,
tohle sedátko
http://www.mimishop.cz/…m/detail.php?…
my mame taky flasticky od aventu, jen bych chtela rict, ze dudliky maji jen silikonove. My na zacatku koupili celou
u no a mala proste ty silikonove dudliky nechtela.....tak jsme si pujcili flasticky na ktere se daji dat dudliky kaucukove a to se to panecku pak pilo.
No a dneska ty silikonove uz pouzivame normalne.
Cupi , když někde tu židličku objevíš s kšírama, tak mi určitě písni. Moc se mi líbí, ani by mě to nenapadlo, že by se mi mohly kšíry hodit, ale možná má kámoška pravdu.
Pet , já používala taky lahvičky Aventky a byla jsem spokojená, ale Lucinka mi teď z lahvičky odmítá pít. Prostě chce jen prso.
Ale nechceš místo flašky už dávat pít z nějakého toho kouzelného hrnečku. Já bych už s flaškou nezačínala.
Aha, Pet , tak klicka pro velmi zive deti
, to by se nam hodilo… ![]()
pet , my mame tuhle lahvicku, sem ujeta do ty ovecky a mame od nich s tou oveckou vsechno mozny ![]()