Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3504
20.7.07 20:21

jo a hlásím čtyři zuby 8O tedy žádné zítra… nebo pozítří… ale již dnes :lol: , takže každý má dva spodní tesáky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.7.07 20:22

Fiha, Cuposku , tak s tou rehabkou ti to preju (a nemyslim to vubec ironicky!!)
A ten obchudek je vazne fajn, diky za tip… deku dneska odeslali, tak v pondeli by tu mela byt :D , juchuu… a uz vyhledam dalsi pitominy, jak si si asi vsimla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
20.7.07 20:25

ty bláho… tady je konec světa 8O venku vichr jak blázen… manža málem nedošel domů (byl venčit Barču… prý jí to málem odfouklo 8O ) . bojim bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.7.07 20:35

Cupi,
na lidi se vyser…toto nesnáším…když něco máš lepšího,hezčího nebo v čemkoli výhodu :arrow: tak se můžou někteří jedinci zbláznit závistí :-P
Už jsem se s tím taky setkala a není to tak dávno…tohle fakt nechápu..jsou to chudáci…a k smíchu…a jak psala Zuzika :arrow: pošli jim fotku,ať tou závistí puknou :-P Blbečci…
Boha,jsi mě úplně namíchla… :-( Páč jsi mi něco připoměla…co mají takoví lidi za život,když pořád sledují druhé,jestli někdo nemá něco lepšího a rýpou a rýpou :roll: Tseee :-)
Pěkně si to tam užívej :potlesk: :potlesk:

Zuzi,
gratuluju k zoubku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.7.07 20:42

NO my zase nespime! Ja to nechapu! Normalne spavala a dneska zase nic. A to podotykam, ze cely den ona nespi!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Ted prisel muz domu a usmev od ucha k uchu, celou dobu si tam povida a predesilam ze jsem vymenila od sedme treti plenu. Uz to zase zacina :(

Zuziku, prijmenete nasi gratulaci k dalsimu zoubku od bezzubcu :)

Cupousku, posli jim pohled a na ni namaluj krasnou buclatou prdelku ! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
20.7.07 20:45

Kočičky, jste zlatíčka, mně je z nich fakt na blití. A to ještě není všechno. Donesla jsem papír na potvrzení příjmu kvůli rodičáku a u nás to normálně funguje tak, že se to dá finančákovi a ten to zanese platařům, kteří sedí asi tak 1 km od nás. Ale to je prostě práce finančáka se takhle o své lidi starat. A si představte, že mi to vrátil, že už k nim nepatřím, ať si to tam odnesu sama. No náš ředitel, když se to dozvěděl, ten se tak :-) , že chlapovi byl kancl malej. Hlavně když si před tím s něčím nevěděl rady, tak furt lozil, div se nám do zadku nevyškrábal. Hovado jedno. Se omlouvám, ale si člověk připadá, jako že má snad nějakou nemoc, že už nepracuje a má mimi. …jsem se vám vyplakala, ale vy jste moje berušky a určo to chápete. :srdce:
A za to , že jste takové, tak kdo bude chtít, tomu napíšu pohled. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
20.7.07 20:51

Zuzi , teda, ti kluci se vám za chvílu prohryžou skrz šprušle. :pankac:

Aji , mně na obchůdek dala tipa Majda. :lol:

Jo a Majdovic rodinka má nějakou virózu, či co, bohužel včetně Baru. Všichni blinkají, Majda má málo mlíka, do toho krámy, Baru nechce pít, ani nutráč, ani čaj, ani vodu. :-( Chjo, chuďátka. Ale dneska už je snad trošku líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.7.07 20:51

Cupi,
bez kometnáře…na to už je jen úsměv,páč ten nejvíc nasere :potlesk: :-P :-) :pankac: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
20.7.07 20:52

Jéjiku , vsaď boty, to budou tesáky. Zase bude dobře, neboj. Jen ať se manža stará, ať si ji aspoň teda užije a ty si hoď haxny navrch a nenervuj se. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
20.7.07 20:53

Peti :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.7.07 20:53

Cup,
Majdu pozdavuj a ať jsou brzy O.K. :! Ještěže už to na tom kojení tak nevisí..naštěstí… :( Ale Baru by měla pít..ale to Majda určo dobře ví…

Jeje,
vydrž,nám taky nějak stávkuje se spaním a vůbec usínáním :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
20.7.07 20:54

Ahojky holky,
tak moje osmička mně navždy opustila, hubu mám bolavou a oteklou :-( , no ale přežila jsem.

Nečetla jsem toho moc, ale

židličku - mám podobného ražení jako Pet a Lenya a jsem spokojená, stejně tam bude jíst až tak za dva měsíce a to ještě to sezení nebude nic moc,

ty hračky , jsou krásně barevné, ale teda ta zvířata bych tam nepoznala, kupovala jsem takové knížky, ale se zvířátky, která vypadají tak, jak mají a můžu tam malému říct, že to je třeba kráva a není zelená a podobná praseti :D .

MaK - jak jsi na tom se zánětem, chudáčku?

Cupi - na závistivce se :-) a hezky si to užij.

Hel - neboj, nezapomeneme na tebe, ať to dobře zmáknete :huban: .

Tak jdu louskat zbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
20.7.07 20:57

Ježiši, Raduš …já věděla,že jsem na něco zapoměla :oops: :oops: :oops: :oops:
Hluboce se omlouvám :srdce: :oops: Fakt se stydím ,jsem nemožná :oops:
Jsem ráda,žes to přežila ve zdraví a dorazilo,co dorazit mělo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.7.07 21:03

Jejda, tak to me strasne mrzi, Majdusku pozdravuj a at se brzy vyzdravi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
20.7.07 21:05

Peti , budu pozdravovat. Já myslím, že Majda do ní určo něco narvala, je jasný, že musí jíst a pít. A zvlášť ona, takovej drobek.

Rady , tak ať jsi brzo bez bolesti, chuďátko. Ale zase budeš mít pak už klid. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí