Poradna duly
Jana Čurdová
jo a hlásím čtyři zuby
tedy žádné zítra… nebo pozítří… ale již dnes
, takže každý má dva spodní tesáky ![]()
Fiha, Cuposku , tak s tou rehabkou ti to preju (a nemyslim to vubec ironicky!!)
A ten obchudek je vazne fajn, diky za tip… deku dneska odeslali, tak v pondeli by tu mela byt
, juchuu… a uz vyhledam dalsi pitominy, jak si si asi vsimla ![]()
ty bláho… tady je konec světa
venku vichr jak blázen… manža málem nedošel domů (byl venčit Barču… prý jí to málem odfouklo
) . bojim bojim
Cupi,
na lidi se vyser…toto nesnáším…když něco máš lepšího,hezčího nebo v čemkoli výhodu
tak se můžou někteří jedinci zbláznit závistí ![]()
Už jsem se s tím taky setkala a není to tak dávno…tohle fakt nechápu..jsou to chudáci…a k smíchu…a jak psala Zuzika
pošli jim fotku,ať tou závistí puknou
Blbečci…
Boha,jsi mě úplně namíchla…
Páč jsi mi něco připoměla…co mají takoví lidi za život,když pořád sledují druhé,jestli někdo nemá něco lepšího a rýpou a rýpou
Tseee ![]()
Pěkně si to tam užívej
![]()
Zuzi,
gratuluju k zoubku ![]()
NO my zase nespime! Ja to nechapu! Normalne spavala a dneska zase nic. A to podotykam, ze cely den ona nespi!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Ted prisel muz domu a usmev od ucha k uchu, celou dobu si tam povida a predesilam ze jsem vymenila od sedme treti plenu. Uz to zase zacina ![]()
Zuziku, prijmenete nasi gratulaci k dalsimu zoubku od bezzubcu ![]()
Cupousku, posli jim pohled a na ni namaluj krasnou buclatou prdelku ! ![]()
Kočičky, jste zlatíčka, mně je z nich fakt na blití. A to ještě není všechno. Donesla jsem papír na potvrzení příjmu kvůli rodičáku a u nás to normálně funguje tak, že se to dá finančákovi a ten to zanese platařům, kteří sedí asi tak 1 km od nás. Ale to je prostě práce finančáka se takhle o své lidi starat. A si představte, že mi to vrátil, že už k nim nepatřím, ať si to tam odnesu sama. No náš ředitel, když se to dozvěděl, ten se tak
, že chlapovi byl kancl malej. Hlavně když si před tím s něčím nevěděl rady, tak furt lozil, div se nám do zadku nevyškrábal. Hovado jedno. Se omlouvám, ale si člověk připadá, jako že má snad nějakou nemoc, že už nepracuje a má mimi. …jsem se vám vyplakala, ale vy jste moje berušky a určo to chápete. ![]()
A za to , že jste takové, tak kdo bude chtít, tomu napíšu pohled. ![]()
Zuzi , teda, ti kluci se vám za chvílu prohryžou skrz šprušle. ![]()
Aji , mně na obchůdek dala tipa Majda. ![]()
Jo a Majdovic rodinka má nějakou virózu, či co, bohužel včetně Baru. Všichni blinkají, Majda má málo mlíka, do toho krámy, Baru nechce pít, ani nutráč, ani čaj, ani vodu.
Chjo, chuďátka. Ale dneska už je snad trošku líp.
Cupi,
bez kometnáře…na to už je jen úsměv,páč ten nejvíc nasere
![]()
Jéjiku , vsaď boty, to budou tesáky. Zase bude dobře, neboj. Jen ať se manža stará, ať si ji aspoň teda užije a ty si hoď haxny navrch a nenervuj se. ![]()
Cup,
Majdu pozdavuj a ať jsou brzy O.K.
Ještěže už to na tom kojení tak nevisí..naštěstí…
Ale Baru by měla pít..ale to Majda určo dobře ví…
Jeje,
vydrž,nám taky nějak stávkuje se spaním a vůbec usínáním ![]()
Ahojky holky,
tak moje osmička mně navždy opustila, hubu mám bolavou a oteklou
, no ale přežila jsem.
Nečetla jsem toho moc, ale
židličku - mám podobného ražení jako Pet a Lenya a jsem spokojená, stejně tam bude jíst až tak za dva měsíce a to ještě to sezení nebude nic moc,
ty hračky , jsou krásně barevné, ale teda ta zvířata bych tam nepoznala, kupovala jsem takové knížky, ale se zvířátky, která vypadají tak, jak mají a můžu tam malému říct, že to je třeba kráva a není zelená a podobná praseti
.
MaK - jak jsi na tom se zánětem, chudáčku?
Cupi - na závistivce se
a hezky si to užij.
Hel - neboj, nezapomeneme na tebe, ať to dobře zmáknete
.
Tak jdu louskat zbytek.
Ježiši, Raduš …já věděla,že jsem na něco zapoměla
![]()
Hluboce se omlouvám
Fakt se stydím ,jsem nemožná ![]()
Jsem ráda,žes to přežila ve zdraví a dorazilo,co dorazit mělo ![]()
Jejda, tak to me strasne mrzi, Majdusku pozdravuj a at se brzy vyzdravi…
Peti , budu pozdravovat. Já myslím, že Majda do ní určo něco narvala, je jasný, že musí jíst a pít. A zvlášť ona, takovej drobek.
Rady , tak ať jsi brzo bez bolesti, chuďátko. Ale zase budeš mít pak už klid. ![]()