Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
20.7.07 12:05

Ty jo uz me zase desne boli v tom krku, sotva polykam, to je z toho suchyho vzduchu :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.7.07 12:08

Jeste jednou ahoj,
tak hracky taky uz moc nezabiraji, spis Ivcu bavi veci normalni, no jako co pouzivame my, treba mobil je naprosto prima, nebo noviny a hlavne veci co nejak susti. Takze posledni dva dny vedou cistici ubrousky, teda ten balicek, to dostavame dokonce zachvat smichu a kdyz se je povede jeste hodit nekam na zem a udela to bum, no to je radosti velebnosti. A co dela mamka? Ano mamka trpelive zveda a podava aby mala carevna mohla opet balicek hodit na zem a mit tak velkou radost. Ale co bysme pro ten smich neudelaly ze?

Stiko chtela jsem se zeptat na uplne stejnou vec, taky se bojim, ze kdyz ji ted vykoupu jako ve vanicce (protoze mi prijde upocena a ja sama se sprchuju snad dvacekrat za den:) tak to bude mit pomateny a nebude vedet, zda se jako spi nebo co se bude dit. Hm tak snad nam nekdo poradi.

Zidlicka, vubec nevim, nemam paru a hlavne reknete mi, je to opravdu nutnost? Ne vazne nedelam si srandu, mne totiz napadlo, jestli by se to nedalo nejak prezit bez ni, jako treba ted krmit v autosedacce, pak v sedatku a pak az bude sedet tak nevim, treba na nejakem jinem sedatku 8) aha tak ted jsem si vlastne sama odpovedela, ze jidelni detska zidlicka je vlastne potreba, aha tak dekuji za pomoc :roll: neproklinejte mne potrebuju se vykecat

T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.7.07 12:22

Tiko, no ten den vydrzim, zitra ma bejt chladnejc a nebudu ji blbnout s tim koupanim.
Hracky- unas vede televize, ta se hejbe a neni stejna, ale nechci ji na to zvykat kvuli ocickam, ale cumi na ni z postylky, rano kdyz od ctyr prudi a je najedena, prebalena tak ji pustim a obe usneme.
Zatim neni moc zpocena, mam ji jenom v plince a nebo nahou na ty omyvatelny bebejou podlozce, je velika, taky na ni cvicime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
20.7.07 12:27

Židlička tak já myslím že není vyloženě nutná,ale určitě je to dobrá věc.Napíšu to podle toho jak to bylo u nás- Jani leňa měla teď 5 roku a už odmítla v ní sedávat,že není mimino,ale zase musí na židli klečet nebo být podložená polštáři,protože jinak má bradu 15 cm nad stolem a to se potom špatně jí. Tiko já si nedovedu představit jak bych kolikrát bez židličky třeba uvařila.Malý dítě můžeš dát samo do sedačky nebo do lěhátka,ale když už má rok a víc,začíná chodit ale moc mu to nejde tak potřebuješ chvíly kdy si budeš naprosto jistá že je dítě v bezpečí.To jsem vždycky Leňu dala do židličky,šupla jsem jí tam hračky nebo knížky,až byla větši tak třeba kreslení nebo plastelínu.Mohla být se mnou v kuchyni a nemotala se pod nohama.Takže podle mě je židlička věc vhodná a určitě využitelná.Máme tu dřevěnou a teď je rozložená na stoleček a Leňa si v kuchyni u ní maluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
20.7.07 12:33

A ještě koupání já teda malou vždycky schladím v bazénu.Ale myslím že když děti jen osprchujete aby se ovlažily tak že jim to žádný režim nenabourá,ba naopak se jim pak bude lépe spinkat.Určitě poznají rozdíl že je to jentaková sprška pro ochlazení a ne koupel na dobrou noc,po té pak přece je uplně jiný rituál.

Hračky Lůca je nějaká megalomanka.Malý hračky ji vůbec neberou,nejradši má velikou berunu co dostala od VZP a pak kousátko-žabu,která je celkem velká a když ji dostala tak jsem myslela že ji vůbec používat nebudem protože ji neudrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
20.7.07 12:35

Tiko , ta úvaha o židličce je fakt dobrá, musela jsem se tomu zasmát :lol: Já si myslím, že potřeba je. Autosedačka i lehátko jsou jednak hodně nízko a ani si nedovedu představit, že by mi na to ten můj aktivista fikl třeba mrkev 8O To by bylo za chvíli samej flek, i když se to dá vyprat. Jen nechápu, proč to musí stát takovej balík :evil: Mně se taky nejvíc líbí tak s tím stolečkem,a le nejlevnějc ji maj za 3500Kč, ale i za 4500Kč!!!!To bych snad ani nedala, jedině, že by na to přidala moje mamka, ta o tom pořád mluví, tak uvidíme. :wink:

Koupání …já přes den prcka nekoupu, jen sebe a ne jednou. :roll: Když na něj šáhnu, nezdá se mi tak strašně spocenej - že by lepil…tak to zatím nechávám, páč mám taky obavu, abych ho nezblbla. Max. bych ho asi otřela navlhčenou žínkou nebo tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
20.7.07 12:51

Ja tu mam vlhkou plenku a sem tam male zchladim hlavicku a koncetinky…je z toho horka vazne uz dost mrzuta - a taky ji zklidni, kdyz na ni foukam (ne do oblicejicku)

Tiko - jo mobil nas taky bavi a hlavne notas (rada tuka do klavesnice :D ) :arrow: schvalne ji necham, at vam neco napise :wink: :

R TFGHJ NHNH JMN H

myslim, ze to by na ukazku stacilo (dokonce si zapla i Caps Lock, sikula)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
20.7.07 13:20

Ahojky holky,
tak mi dneska končí hlídání tak snad bude trochu volněji a já si tu s Vámi odpočinu!!!! :wink:

Dneska jsem byla dopoledne na kosmetice a jsem zase :D fakt kóča!!!! :-)

Včera jsem byla s malým u doktorky a ta se nakonec rozhodla že mu dá druhou vakcínu,zvážila ho a za měsíc a něco jsme přibrali jen 300 gramů,ale prý je to tím,že byl nemocnej,tak nevím,ale mě fakt nepříjde že ta moje malá „mišelinka“ nabrala tak málo!!!! Máme v pěti a půl měsících 7,60 kg! :D Ale opět vůbec nebrečel a tentokrát ani nezčervenal,jen se tak podíval a po chvilce začal strašně radostně výskat!!§ nebyl ani protivný a neměl horečku… :D

Holky já jsem kantáre a manža za mnou včera přišel jestli si pořídíme čtyři děti!!!! :twisted: Ani náhodou,já jsem měla včera večer hlavu jak pátrací balón,když jsem musela pobrat všechny informace od dětí!!! ještě že malej neumí mluvit!!! :D
Byla jsem s nimi včera na procházce a zmrzce a vypadala jsem jako bílá cigoška!!!!!! 4tyři děti!!! Fakt se za mnou ohlíželi!!!!! :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.7.07 13:35

Nazdarek,
kočka spi, takze muzu zase na chvili za vami, dokad mi neprijde kamos delat do kumbalku elektriku :-) to uz tu neubdu moct chvili sedet a az vecir :D

Takze…

Jani32 ryby to prezili a vypada to ze snad budou zit i dal :-) Cert vi, co zlikvidovalo tech sedm.. (kazdoadne to akvarko se vycistit muselo takze nas to aspon donutilo :-) ).

Jani78 Napis mi prosim vahy a miry elen (porodni, v 6.tydnu, ve 3 mesiich a v 6 mesicich). Teda jestli to ve FR vazite u dr?

Pipi mely jsme dneska tu presnidavku od sunarku, jak si psala vcera. Dle chuti (me osobni) je mnohem lepsi nez ta Hippacka. Toto melo aspon nejakou chut, zatimco hipp je mdlej bezchutovej hnus :)

Ajko my milujeme leporela (mame jeden domaci a druhy v kocarku
http://terezka.hu.cz/hracka1.jpg /> a takovou kostku gumovou
http://terezka.hu.cz/hracka2.jpg . Dokaze si s tim vyhrat hodiny. Chrastitka hnedka upusti, ale tohle jsou vazne vdecne hracky. Na lehatku si vyhraje, ale mam ji tam jen dopoledne pred obedem a apk ji davam na deku,takze pokazde ma jine hracky …
a v kocaru ma to leporelo takove krasne barevne se zviratky a na tom jsou nasite i ruzne latky, takze si to ruzne omakava a ma to ten sustivy material..takze ji to ba a pak jeste takovou housenku a takoveho zluteho medu s chrastitkama..
 http://terezka.hu.cz/hracka3.jpg

Lenyi nemohla bys nam vyfotit tu zidlicku. Ja vubec nemam take predstavu.. :(

Hel doufam, ze brzy bude lepe!

Listi tak konecne se za nami poradne dostanes..

háááááááá, pohyb, no to moc dlouho nespala :) Sem myslela ze si ejste udelam obed..ale ona si bude snad jeste cvhili hrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
20.7.07 13:42

Chlapi a jejich deprese:

Manželka se v noci probudila a zjistila, že muž není vedle ní v posteli.

Oblékla se a sešla dolů po schodech. Muž seděl v kuchyni u šálku kávy.
Zdál se být v hluboké depresi, jen zíral do stěny.

Odklonil se od kávy a v tom žena zpozorovala, jak si utírá slzu z oka.

"Co se děje, miláčku? Proč tu sedíš v tuto noční hodinu?

Pamatuješ si, jak jsme měli před 20 lety rande a tobě bylo 14?" „Ano,
samozřejmě si pamatuji!“ „Pamatuješ si, jak nás tvůj otec přistihl při
milování na zadním sedadle mého auta?“ „Ano, pamatuji.“ „A vybavuješ si,
jak na mě vyletěl a říkal: "Buď si vezmeš moji dceru, nebo strávíš
nejbližších 20 roků v base!“ „Ano, vybavuji.“ Muž si utřel další slzu a
vzdychl:

Víš… dnes by mě pustili ....... ."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
20.7.07 13:53

Pravdivé úvahy o chlapech

Chlapi jsou …

… jako reklamy - nedá se jim věřit jediné slovo

… jako počítače - jsou složití a mají slabou paměť

… jako kopírky - potřebuješ je na rozmnožování a to je tak asi
všechno

… jako horoskopy - pořád ti říkají, co máš dělat a vždy se pletou

… jako řasenky - obyčejně vytečou po prvním náznaku emocí

… jako parkovací místa - ty dobří už jsou obsazení

… jako podložky pod talíře - objeví se jen tehdy, když je jídlo na
 stole

… jako sněhové bouřky - nikdy nevíš, kdy přijdou, kolik přinesou
centimetrů a jak dlouho vydrží

… jako ojetá auta - lehce dostupní, levní a velmi nespolehliví

… jako novorozenci - nejdříve jsou rozkošní, ale nakonec se
stejně unavíš uklízením nepořádku po nich

… jako křišťál - někteří vypadají fakt dobře, ale stejně jsou
průhlední

… jako projímadla - můžeš se z nich posrat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
20.7.07 14:38

Jeje tak jsem ti vahu a miry posilala rano pres SZ no a ted taky ale davaji se mi do slozky neodeslanych :?: :?: :arrow:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
20.7.07 14:39

Tak tohle je moje probuzení po ránu!!! Místnímu zemědělci zase zdrhly krááávičky,takže se nám krásně pásly pod okny!!!! :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
20.7.07 14:44

Ahoj holky,

to vedro je na :poblion: Už jsem z toho hotovson a o klukách ani nemluvím… do toho nám teď leze další zub 8O takže to vidím tak na zítřek nebo pozítří kdy ohlásím, že má každý dva :wink: Jde to na můj vkus až moc rychle :roll:

Jeje , to s těma plínama je fakt divný… Já mám těch 12 plín tak za den po obou dohromady. Nemůže to být v něčem jiném? Pravda je, že kluky přebalování vždycky uklidní.. např. když mají hlad a já ještě chladím mlíko… tak je jdu přebalit a je ticho :wink: . Tak jestli to prostě není fakt v něčem jiném.

Terko , my cestujem po postýlkách taky :lol: a to mám mantinely po celé postýlce… ale oni si s tím poradí… mantinel skopou dolů a pak si prostrčí pajtky ven… a jsou spokojení. Jo a zá:,–(ně spí naštorc.

Zanet , ořechovou zmrzku jsem chtěla já… ale já vanilkou nejím :roll:

MaK , ať je zánět brzy pryč… vím, že to není žádná sranda… tak se drž!
Stiko , my koupeme kolem sedmé… a režim jakž takž máme. Kluci usínají zá:,–(ně sami. Teď se teda občas „zdržíme“ na zahradě, takže koupem třeba až v půl osmé… ale pak hned jídlo a jde se spát. Většinou do pár minut spí a já nebo manžel tam jdeme jen třeba dát napít čaje nebo dudlík a zase odcházíme… usínají sami. A teď co dáváme mlíko-kaši, tak se bude mezi 1:00 - 2:00 a pak kolem páté nebo šesté… a to už většinou vstávají… i když dneska jsme vstávali ve čtvrt na osm 8O

Pipi , ty zase perlíš :lol: :lol: :lol: Holky já vás nemít, tak se ani nezasměju :lol:

… dočtu vás později… řvouni se ozvali a je to síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
20.7.07 14:45

listi takovy vyhled jsme meli do nedavna pred oknem no a letos tam mame kukurici :cry:

jo a holky mame novou lednicku s mrazakem a ten mrazak nejak moc nemrazi, treba zmrzlina je tuha ale ne zmrzla :?: :! :roll: termostat je v lednicce v mrazaku nic neni. chjo is s tim nevim moc rady asi budu muset volat vyrobci ci co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí